[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
"Bugün biraz yol, bol bol viraj yaptık..."
NALLIHAN YOLU
MAYISLAR KÖYÜ
bizim haberimiz yoktu herhalde çağırma gereği duymadınız teşekkür ederim,bundan sonra bende çevremdekilere ona göre davranırım..
sizi gördüm yanımdan geçtiniz, tanışalım istedim fakat hem durmanız için uygun bir yer değildi hemde siz olup olmadığınızdan emin olamadım.
sizden sonra bende biraz yol yapmaya niyetendim ancak vakit geç olmuştu yola çıkmak için.
ybr nin plaka nerde abi?
hangi köyde bıraktınız?
adamı delirtirsiniz ya.insan bi çağrı bari atma zahmetinde bulunur *pneler ya
MAYISLAR KÖYÜ[/QUOTE]
mayıslar köyünde oturduğunuz kahvenin sahibi Ahmet abi satılık 125-250cc arası japon arıyor haberiniz ola!
hocam önemli olan lastiğin ne kadar düzleştiği deil.ne kdr viraj aldığıdır
lastiğin kenarlarına bakarsan viraj yaptığımızı anlarsın.niyetimiz viraj yapmak deildi gerçi ama gaza getirince milleti ii oldu.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
kaymaz kaymaz kaydığıda oluyoda topluyoruz alışdık artık sarıcakaya virajlarına gide gele gide gele
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Tam viraja girecem, aynaya baktım. Arkamda sıra olmuşlar. Aklıma MotoGP geldi. Virajı alıyoz sırayla , viraj çıkışı sıralama değişti. Sonra yola devam. Sağ virajdan sol viraja girerken vücudun pozisyonunu değiştirmek, kuyruğun arkasından güzel görüntü oluyormuş yaw
Ama bi gün hepimiz patlayacaz.
Umut oradamısın
ellerin ısındımı adamım
ooo gokhan biladerimde gelmıs
sitenın adını domınostan kacan motorcular kogusu yapalım
bu arada arkadaslar butun mt26 tayfası domınosu bırakmıs bulunmaktadır..bundan snra sizlerı yemek ıcın pıano pızzaya beklerız:D
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)