Abi keşke gelseymişim yha.gelicektim ama yemedi
Abi keşke gelseymişim yha.gelicektim ama yemedi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
tum sehiterimizin yakınlarının ve halkımızın başı sagolsun her bir sehit gittiginde aileden yerıne bız gecerız evlat olarak ogullarının yerıne anne babalara
insan ın kafası karısıkken başka şeyler duyuyo adam şaşe iyi diyo ben anlıyom şase kaymış derin bir oooooooooooooooooh çektim
ama beni hayatta ki tek zevkim den mahrum ettiler ya gerçi tamiri mümkün ( cafe , bar vsvsvs )gıbı hiçbir özentisi olmayan bir insana yapılır mı bu yaa inşallah en kısa süre içinde aranıza dönecem inşallah
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
En Kapsamli Cenaze Eskişehir De Olmus Türkiye Capinda 40.000 Kişi
valla dünkü konvoy harikaydı.bi ara millet gaza geldi boğazlar şişti.vilayetin öünde İstiklal Marşı okuyoduk sesimiz çıkmadı.bi de bugünkü cenaze törenine katıldık erayla orda da gitti ses. o şaşkın 600f midir ne o da radyatör dağıtmasaydı iyidi. dangalak durduğu yerde gaz açınca dağıttı. bi de lastik yakan scooterlar neyseki sadece biz değiliz isyanımızı haykıran.Tüm TÜRKİYE'm ayakta. inşallah temizlenecek doğu bu pislikten...
bu akşam sinan abiyle. kütahya ya gidip geldik,tek motorla gittiğimiz için eray ım,kardeşim,sana haber veremedim kusura bakma,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
internet bağlantısındaki bir sıkıntı nedeni ile topic i takip edememiştim. bu yüzden go kartta karşılaştığımız gün doğum günün olduğunu bilmiyorudm umut.doğum günün kutlu olsun.
volkan aynı tarihte bende 1 saatlik bir iş için arabayı istanbul a götüreceğim. gitmek isteyipte sizin aracınızda yer bulamayan olursa bnm arabada yer var. maslak oto sanayideki 1 saatlik işim dışında bütün gün boş olacağım. aklında bulunsun.
tüm eskişehir mt, günün erken ve geç saatlerinde şehir içinde özellikle yolun kaldırımlara yakın bölümlerine dikkat edin arkadaşlar.esnaflar iş yerlerinin önünü yıkarken bahsettim yerleride ıslatıyorlar.oralarda buzlanma olmaya başladı bu tarihten itibaren.bir dostumun tecrübesi ile sabittir. sevgiyle kalın...
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
diğer motorsikletli tayfalarla da organize olmalı.ben tanımıyorum onları racing'cileri filan.
http://www.ekurdistan.org/
evet bütün türkiye nin mt gurupları aynı anda başlamalı tabi bende sinan abi veya ersin in ardın da
bizim hacker lar tokadı basmış ,helal olsun
arkamda katılırsın eray ım , BAYRAĞIMIZI saallamaya . lazımsın . artçım olursun her zaman .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
kanımca senin adın ziya oluyor?
arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde görüşmek dilegiyle
12 den sonra boşum
yüreginin götürdügü yere git
kanımca dogru söyluyon
öncelikle herkese selam benim sormak istediğim akşamları nerede takılıyorsunuz?tanışmak için gelsem nerede bulurum ? kabul ederminiz?
selamlar.Muhabbetinizi kesiyorum ama birşey sormam gerekli sizlere yakın zamanda bi honda cbr 125 almayı düşünüyorum istiklal mah. da oturuyorum garajı yok apartmanın ve kapalı otopark uzakta üye olmayı düşünmüyorum acaba dışarıda disk kilidi ve direğe bağlı bıraksam çalınma ihtimali var mı. Eskişehirde bu tür olaylar yaşanıyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
(İmla hatalarını düzelttim)
An old man dies, A young girl lives.A fair trade...
tren garının önündeki havuzlu çay bahçesine geçerken bakarsın, motosikletleri görürsün :-) genelde gece takılıyoruz
genelde çalmıyorlar ama hırsızlarla pek alakam olmadıgı için sana garanti veremeyecegim.bi bıranda al, halat kilit ve disk kilidi al, baya caydırıcı olur. zaten bir yıllık otopark parasını vermiş olursun
yüreginin götürdügü yere git
gripi ve zengo. öncelikle hoşgeldiniz,, akşamları garın ortdaki çay bahçesi ve adalarda. buluştuğumuz oluyor,, .. burayı takip edersen . kaçırmazsın,,
arkadaşlar,28 ekimde izmir 29 ekim de. bursa ve ist,, kortaj oluşturcak,,, biz de toplanmıyalım mı,esk mt olarak. yada düşük bi ihtimal ama bursa ya mı gitsek..??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)