Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    slm mteskişehir ailesi size bişey soracağım ksr bkm'yın bu mondial kt125'in eskişehirde 250cc'liğinin olduğunu duydum aslı varmı yaww

bilen arkadaşlar size zahmet çzele msj atarsanız sevinirim
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız yaw

ya ben o motoru gördüm esk te
    adam sadece baştaki biri sökmüş sonuna yapıştırmış kt125 ken kt251 olmuş sadece olan bu hatta motor coğunlukla picolo barın oralarda duruyodenkgelirsin belki...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ŞEHİTİMİZİN BİRİ ESKİŞEHİRDEN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM

http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=21Ekim2007
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız yaw

ya ben o motoru gördüm esk te
    adam sadece baştaki biri sökmüş sonuna yapıştırmış kt125 ken kt251 olmuş sadece olan bu hatta motor coğunlukla picolo barın oralarda duruyodenkgelirsin belki...
    abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin

melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu

Herkese iyi sürüşler...

Şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.Allah Şefaatini ve Rahmetini hem Şehitlerimizden hem de Milletimizin üzerinden eksik etmesin
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu

Herkese iyi sürüşler...

Şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.Allah Şefaatini ve Rahmetini hem Şehitlerimizden hem de Milletimizin üzerinden eksik etmesin
    saol kardeş

motor tip olarak 125 kt ile aynı fakat motor 250cc sıfır olarak satılıyormus burada mondialin servisindeki ustanın ortağı eskişehirde işe başlamış o demiş 250cc var diye aslı varmı bi soryım dedim
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar şimdi şehit evinden geldim yarın videoları koyacam arkadasşlar lütfen duyarlı olalım bazıları dalga geçiyor

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    ONLARA(ŞEHİTLERE) ÖLDÜ DEMEYİNİZ..ZİRA ONLAR YAŞIYORDUR..NE MUTLUDUR Kİ ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ERMEK.PEYGAMBERLİKTEN SONRA EN BÜYÜK MAKAMDIR...LİNKTEKİ ŞARKI ZAMANI GELDİ DİYOR
    http://www.youtube.com/watch?v=Nza8c...elated&search=
    http://www.youtube.com/watch?v=DV42iaedIds

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600

Duyuru

Arkadaşlar bugün tek kişilik konvoy halinde şehir turu attık arkadaşla espark ın orlarda birisi durdurdu bugün akşam saat:20.00',da sıhhıye kavşağında yediden yetmişe motorlu grup ŞEHİT'LERİMİZ için kornalarına basacaklarmış bana dediler ne kadar tanıdığın varsa davet et diye bende bugün 4-12 vardiyasına gittiğim için gelemiyorum .İmkanı olan katılsın (BAYRAK'LARIMIZI UNUTMAYALIM)
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    keeway sl 150

:=)

headhunter251´isimli üyeden Alıntı

Herkese iyi sürüşler..

yok kardeş motoru öyle tarif etmişler bende gördüm durdum baktım hatta ordan biliyorum dikkat et seninde karşına cıkar görüsün belki çarşı karakolu picalo barın o aralarda biyerde bir kaç kez gördüm yalana borcumuzda yok

ya motorun değişen bi şeyi yok aynı kt 125 zaten kt 125 adam yazıları sökmüş yapıştırmış belli yaniiiii....

gelirse görür yaw adam niye gelmesin belliki bu işe baş koymuş
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Şehit cenazesini yüzlerce kişi karşıladı
    ESKİŞEHİR (İHA) - Hakkari'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi. Şehidin cenazesini, evinin önünde toplanan yüzlerce kişi alkış ve sloganlarla karşıladı.

Hakkari'de şehit edilen 12 asker arasında yer alan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, askeri uçakla memleketi Eskişehir'e getirildi. 1. Hava Üssü'ne inen uçaktan askeri ambulansa alınan şehidin cenazesini, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Asker Hastanesi'ne götürüldüğü esnada ailesinin yaşadığı Şeker Mahallesi Kırım Caddesi Çağdaş Sitesi önünde toplanan yüzlerce kişi karşıladı. Alkış tutup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan vatandaşlar, gözyaşlarına boğuldu.

Ağabeyi de Hakkari'de asker olan Soner Özübek'e haklarını helal eden ve şehitten de helallik dileyen vatandaşlar, edilen duaya toplu halde katıldı. Şehidin cenazesini taşıyan ambulans ve beraberindeki polis otoları ve askeri araçlar, duanın ardından hastaneye hareket etti. Bu arada, şehidin ailesinin oturduğu sitenin girişine komşuları tarafından fotoğrafı ve "Şehitler ölmez. Şehidim seni asla unutmayacağız. Vatan sağolsun" yazılı pankart asıldı.

Öte yandan onlarca motosiklet tutkunu, şehidin baba ocağının bulunduğu cadde üzerinde Türk bayraklarıyla tur attı. Toplu hareket eden motosiklet sürücüleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

1 yıllık astsubay ve bekar olduğu öğrenilen Özübek'in cenazesi, yarın Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek. Cenaze törenine, Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan'ın da katılacağı öğrenildi.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    eren hemen cakmıssın valla hberı bugun sende kı motor kımındı pek 2 zamanlıya benzemıyodu da :D es tv dekı hberıde kacırdık

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı _Si_BeMoL_; adlı üyeden alıntı

Öte yandan onlarca motosiklet tutkunu, şehidin baba ocağının bulunduğu cadde üzerinde Türk bayraklarıyla tur attı. Toplu hareket eden motosiklet sürücüleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.
    Arkadşlar bizden katılan olmadı mı
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    zx-10R & today50

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    2002 model 5bin ytl ye 600f var almak isteyen varmı

http://www.sahibinden.com/2002_model...QQdisplayitem?
    ozi nie gelmedin bugün oto boka hayale gidiyonuz şehitler için toplandıkmı gelmiyonuz ÇAKAL
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

denizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongsheng 125
    hacım bende çok gelmek istiyordum ama sağlık sorunları dolayısıyla gelemedim
    ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM

Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadşlar bizden katılan olmadı mı
    Tam kadro oradaydık

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    dun tam kadro konvoydaydık..hatta domınos tayfası bıle geldı
    eray dun bındıgım motor bızım yesıl crosscunun yesıl crossuydu mehmette gelırdı ama mesaısı wardı oda saolsun motorunu werdı bızde katılabıldık..

Motosikleti
    AZ KALDI AZ........ :D
    yenişehirden selamlar keşke bende gelebilsem
    [COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler