slm mteskişehir ailesi size bişey soracağım ksr bkm'yın bu mondial kt125'in eskişehirde 250cc'liğinin olduğunu duydum aslı varmı yaww
bilen arkadaşlar size zahmet çzele msj atarsanız sevinirim
slm mteskişehir ailesi size bişey soracağım ksr bkm'yın bu mondial kt125'in eskişehirde 250cc'liğinin olduğunu duydum aslı varmı yaww
bilen arkadaşlar size zahmet çzele msj atarsanız sevinirim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız yaw
ya ben o motoru gördüm esk te
adam sadece baştaki biri sökmüş sonuna yapıştırmış kt125 ken kt251 olmuş sadece olan bu hatta motor coğunlukla picolo barın oralarda duruyodenkgelirsin belki...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ŞEHİTİMİZİN BİRİ ESKİŞEHİRDEN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM
http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=21Ekim2007
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin
melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu
Herkese iyi sürüşler...
Şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.Allah Şefaatini ve Rahmetini hem Şehitlerimizden hem de Milletimizin üzerinden eksik etmesin
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
arkadaşlar şimdi şehit evinden geldim yarın videoları koyacam arkadasşlar lütfen duyarlı olalım bazıları dalga geçiyor
ONLARA(ŞEHİTLERE) ÖLDÜ DEMEYİNİZ..ZİRA ONLAR YAŞIYORDUR..NE MUTLUDUR Kİ ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ERMEK.PEYGAMBERLİKTEN SONRA EN BÜYÜK MAKAMDIR...LİNKTEKİ ŞARKI ZAMANI GELDİ DİYOR
http://www.youtube.com/watch?v=Nza8c...elated&search=
http://www.youtube.com/watch?v=DV42iaedIds
Arkadaşlar bugün tek kişilik konvoy halinde şehir turu attık arkadaşla espark ın orlarda birisi durdurdu bugün akşam saat:20.00',da sıhhıye kavşağında yediden yetmişe motorlu grup ŞEHİT'LERİMİZ için kornalarına basacaklarmış bana dediler ne kadar tanıdığın varsa davet et diye bende bugün 4-12 vardiyasına gittiğim için gelemiyorum .İmkanı olan katılsın (BAYRAK'LARIMIZI UNUTMAYALIM)
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
headhunter251´isimli üyeden Alıntı
abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin
melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu
Herkese iyi sürüşler..
yok kardeş motoru öyle tarif etmişler bende gördüm durdum baktım hatta ordan biliyorum dikkat et seninde karşına cıkar görüsün belki çarşı karakolu picalo barın o aralarda biyerde bir kaç kez gördüm yalana borcumuzda yok
ya motorun değişen bi şeyi yok aynı kt 125 zaten kt 125 adam yazıları sökmüş yapıştırmış belli yaniiiii....
gelirse görür yaw adam niye gelmesin belliki bu işe baş koymuş
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şehit cenazesini yüzlerce kişi karşıladı
ESKİŞEHİR (İHA) - Hakkari'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi. Şehidin cenazesini, evinin önünde toplanan yüzlerce kişi alkış ve sloganlarla karşıladı.
Hakkari'de şehit edilen 12 asker arasında yer alan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, askeri uçakla memleketi Eskişehir'e getirildi. 1. Hava Üssü'ne inen uçaktan askeri ambulansa alınan şehidin cenazesini, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Asker Hastanesi'ne götürüldüğü esnada ailesinin yaşadığı Şeker Mahallesi Kırım Caddesi Çağdaş Sitesi önünde toplanan yüzlerce kişi karşıladı. Alkış tutup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan vatandaşlar, gözyaşlarına boğuldu.
Ağabeyi de Hakkari'de asker olan Soner Özübek'e haklarını helal eden ve şehitten de helallik dileyen vatandaşlar, edilen duaya toplu halde katıldı. Şehidin cenazesini taşıyan ambulans ve beraberindeki polis otoları ve askeri araçlar, duanın ardından hastaneye hareket etti. Bu arada, şehidin ailesinin oturduğu sitenin girişine komşuları tarafından fotoğrafı ve "Şehitler ölmez. Şehidim seni asla unutmayacağız. Vatan sağolsun" yazılı pankart asıldı.
Öte yandan onlarca motosiklet tutkunu, şehidin baba ocağının bulunduğu cadde üzerinde Türk bayraklarıyla tur attı. Toplu hareket eden motosiklet sürücüleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.
1 yıllık astsubay ve bekar olduğu öğrenilen Özübek'in cenazesi, yarın Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek. Cenaze törenine, Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan'ın da katılacağı öğrenildi.
eren hemen cakmıssın valla hberı bugun sende kı motor kımındı pek 2 zamanlıya benzemıyodu da :D es tv dekı hberıde kacırdık
Arkadşlar bizden katılan olmadı mı_Si_BeMoL_; adlı üyeden alıntı
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
2002 model 5bin ytl ye 600f var almak isteyen varmı
http://www.sahibinden.com/2002_model...QQdisplayitem?
ozi nie gelmedin bugün oto boka hayale gidiyonuz şehitler için toplandıkmı gelmiyonuz ÇAKAL
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
hacım bende çok gelmek istiyordum ama sağlık sorunları dolayısıyla gelemedim
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM
dun tam kadro konvoydaydık..hatta domınos tayfası bıle geldı
eray dun bındıgım motor bızım yesıl crosscunun yesıl crossuydu mehmette gelırdı ama mesaısı wardı oda saolsun motorunu werdı bızde katılabıldık..
yenişehirden selamlar keşke bende gelebilsem
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)