Teşşekkür ederim mete abicim...ne emri ancak ricamız olur sanamete abi sen bunlara aldırma kıskanıyorlar
bende gelirim umutda gelir zannımca 2 kişi daha eklersek oluyo zannımca
Aslında şimdi birşey aklıma geldi ben trenle gitsemde olur bir kişilik daha yer açılır en azından şimdi kangoyu ismail abi sürerse istanbula kadar kaç deste ceza yerizo açıdan tren daha hesaplı olur ZUHAHA!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ne zamanmış bu motosiklet fuarı
yaw SELAMUN ALEYKUM kusura bakmayın
valla bu aralar gecici görevle istanbul yolları görünüyo bana
olmazsa onu kasıma erteletir iki kuş birden vuruz bu arada gecen gece ben tantunicideyken gecen ybr ile repsol beyfayla umutut sanırsam
bi korna calıp geçtiler
bu arada umut geçmiş doğum günün kutlu olsun
ula bende herşeyin geçmişini kutluyom yetişemiyoz bi türlü bayramın da doğum gününnde
pek burayı takip edemiyom iş güç sağolsun
arkadaşlar msn im durmus_26@hotmail.com daha çok mt ci ile irtibata gecelim
selam ve saygılarımla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
lemm istanbuldaki fuara gitcekolan volkan ve umut lemm cakma hakemler önce ankara enduro yarışlarına giderken acele ettirdinizde cezayı veririk dediniz. hiç ses seda yok.önce ceza paralarını alalım lütfen cüneyt abi..sende bişi söyle şunlara...dıg dıg lak lak..
mt erayes26:eray kardeşim
digiboy26: sinan abim
as_doper:sende durmuş hocamsın bundan sonra. dasvidanya.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yav bi İzmit yaptım trenle ısrar üzerine...ula o neydi öle...tıngır mıngır zar zor ulaştık ...ulaşım açısından çok sarsıntılı...atlayın Otobosa paşam...derim ben...buarada bu fuar traş olacak haberiniz olsun...yani geldiğinize değmez...geçen seneki gibi...
bu arada aklımdayken sorayım...geçen seneki fuarda beni arayan Eskişehirli kardeşlerim kimlerdi...görüşememiştik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu fuarda tırt motorlarmı olacak?
evet abiler aynen böle...gariban Çin çon markaları ve Yamaha Hondanın bazı ana bayileri olacak...geçende olmuştu ya...hatırlayın...honda yoktu ilk fuarda...Honda bayisi MUTLUHAN vardı mesela...yav geçen senenin tekrarı...alternatif fuar...boşa gelmeyin beyler...yormayın kendinizi...ben şimdiden patrona bağlama yapıyom...HOCAM fuar yaklaşıyor ayağı yapıyorum...şimdiden izin almaya çalışıyorum...benim cumatesi izinli olmam sadece ruhumun bedenden ayrılmasıyla olur...e pazar yetmiyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
çin kokuyo yani fuar,gerenk yok o zaman ama o bahaneyle balta limanında balık keyfi fena olmaz
evet dostlar aynen öle...geliyonuz buralara gıçıkırık bi fuar için o kadar yol katediyonsunuz ve İstanbula doyamadan kaçıyorsunuz...biraz vaktim olabilse sizleri layıkıyla gezdirebilsem...
http://www.oemmotorparts.com/oem4.as...006&L=CBR600F6
Her motorun diagramı var...
umutun cbr ın bütün yazıları yapışdırmaları 47-48 euro tutuyo alıpda evin duvarına yapışdırsammı acaba zuhaha:D:D
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
faruk senin almana gerek yok istersen ben sana hediye ederim
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)