er 5 gibi. suzuki gs500 de var. ona da bir bak deim. ama hangisinin + ları daha fazla dersen onu bilemicem.
er 5 gibi. suzuki gs500 de var. ona da bir bak deim. ama hangisinin + ları daha fazla dersen onu bilemicem.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
doğum günü kutlu olsun cnm kardesim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
saolun kardeşlerim.baktımda 18 seneyi geride bırakmışız.ne çabuk geçti 18 sene ya
dl almama 1 sene var desem bekle allah bekle ama arkada kalan 18 seneyi görünce geçer herhalde diye avutuyorum kendimi.hayırlısı bakalım.
bu akşam ömür turu ordan gokart pisti ordanda kokoreççi ve ordanda kilise ve hatta ordanda demicem yeter artıkın eve gelmiş bulunmaktayım.ilginç bir doğum günü oldu benim açımdan... herkese ii gecelerrrr
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
umut yanlış yoldasın!!!
önce üniversite..
eğer sen önce motosiklet dediğin anda üniversiteyi 1 sene daha unut!!
bu yazdığım yazıyı unutma,umarım hem üniversiteye girersin hemde istediğin motosikleti alırsın bende utanırım ama böyle giderse zor!!
umut nice mutlu 18 yıllar geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdik.
Fidanlıkta muhabbet ederken yanımıza gelen Trafik Polisinin bize davranış şekli bu sefer bizi memnun etti. Oradan go-kart'a geçtik. Tabi Hamit ve arkadaşının da yoldan geçerken bizi görüp yanımıza gelmesi süpriz oldu. Bu sayede hep istediği go-kart rövaş maçını da yapmış olduk. Aslında bu sefer birbirimizle değil pist ve araçlarla mucadele ettik desem daha yerinde bir tabir olacak. Ufak lastikli araçları buz gibi pistte tutmak hiçbirimiz için kolay olmadı.
Neyse dediğim gibi eğlenceli bir akşamdı.
Umut kardeşim , daha nice mutlu senelere. Daha nice CBR'lı 2 tekerli senelere.
slm arkadaşlar eskişehirde öğrenciyim ve tabikide motosiklet aşığıyım.fakat burda motorumdan uzakta günler geçmiyor sizden ufak bi isteğim var eskişehirde motosiklet kiralayabileceğim bi yer olup olmadığını bilen varsa ve ne tür motorlar kiraladığını bildirirse çok sevinirim.kendinize ve motorunuza iyi bakın şimdiden teşekkürler
slm arkadaşlar
motosiklet alan arkadaşlara hayırlı ugurlu kazasız belasız eglenceler diliyorum.
bazılarını bir haftamı desem ay mı desem sonra duyuyorum ama eren sagolsun :-)
hoş geldin eskişehire, senin yerinde ben olsam motosikletimi getirirdim,
motosiklet kiralayacak yer yok, ama ben açmak isterim :-)
yüreginin götürdügü yere git
evet dün gece çok güzel geçti tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler
böyle organizasyonların devamını dilerim ve beklerim...
Arkadaşlar Cüneyt abi ile Kasım ayındaki Motosiklet fuarına İstanbula gitmeye karar verdik. Renault Kango ile günübirlik gidiş-dönüş yapmayı planlıyoruz. Biz 2 kişiyiz. Gitmeye niyetli olan ismini yazdıran ilk 3 arkadaş ile beraber toplam 5 kişi gidecez. Kişi başı 35 YTL yol masrafımız olacak...
Pazar günü fuarın son günü olması nedeniyle 17 Kasım Cumartesi günü gitme planımız var.
Detayları yazarım...
Fırsatı kaçırmayın. Dediğim gibi ilk 3 kişi...
aslında geleli 1,5 yıl oldu ben bulamıyınca bide size danışayım istedim kiralayan yer. kiralayan yer olmamasına üzüldüm aslında çok istedim motorumu getirmeyi ama... ailem karşı çıktı vede motorumu satacağım (cc yükseltmek için) için getirmek için fazla ısrar etmedim artık size bakar avunurum size iyi gazlamalar
volki beni yaz kesinlerden..parayıda hemen ödeyebilirim:D
beyfam Mete Handro sana gurben olsun dostum...fotolara bidaha baktım hislendim dostum...İstanbuldan bi emrin olursa beklerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
özür dilerim...selamun aleyküm herkeşlere...
volkicim geçen Ümmet Beyle resimlerini gördüm...ne tatlı bir çocuksun sen be...valla bak...40 yıllık kankam gibisin mübarek...
bora sende bi gusül abdesti al öle gel topiğe...pis herif...salondan geliyon bide...leş gibi kokuyosun...sinirimi bozan tip grubundasın...akıllı ol...gözüm üzerinde....
(karizmanı 2 paralık edeyimde Eskişehir tayfasına rezil ol...)
murat paşamızda burdaymışşş...oh ne güzel...en baba makina onda...cbf 500...ne varsa onda var...eee naparsınız gencler...kapitalizm bu...iyi olan değil Richie Rıch kazanır hep...
bbaday nickli arkadaş moturunu kiralıyor...arkadaşlarına çaktırmıyor ama ekmek parası...günlüğü 30 ytl...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)