Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
Tmm Kürşat abim kızma.Sakinn
Bu arada ozi hayırlı olsun ZX-10R'ınAllah kaza bela vermesin,grenajın asfalt görmesin
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
yav tamam yaa. sallayın gitsin madem ne diyim. isteyen var istmeyen var. olmadı bi topik açar volkan anket oylama gibi bişe yaparız olmazmı? ya da volkanın dediği gibi zamanı gelince yaparız...
merhaba arkadaşlar,
gecenin ilerleyen saatlerinde dışarda delikanlı motorcu olursa herzamanki gibi beni araya bilir, çalışmıyorum bu gece
yüreginin götürdügü yere git
Saat: 8:00
Yer: Hasanpolatkan migros
Sebep:Umut_utuUmut Un Doğum GünüArkadaşımızı Bu Önemli Gününde Yalnız Bırakmayalım
Hediyeler: Bilimum Dl-650 V-Storm Aksesuarları
Syglr...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
o saatte kurstayım. doğum günün kutlu olsun umut.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yani perşembe sabahı mı? beni ara uyanmam lazım, geceyse işteyim
sorma abi amre önceden altı ayda bir saç tıraşı olurdu bi baktım iki haftada bi traş oluyor hele sakal tıraşı! benden fazla oluyor
emre bu yazıyı görünce bana küfredecek iki katı sana
hava güzel çok sert degil de ben hastayım
yüreginin götürdügü yere git
arkadaşlar hepiniz sağolun.....
BENİ SİZLER VAR ETTİNİZ!!!!!
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Umut doğum günün kutlu olsun. Daha nice yıllara hep birlikte, birbirimizi var ederek ulaşmak nasip olsun...
Arkadaşlar bu ER-5 nasıl bir motordur, tavsiye eder misiniz?Aldık diyelim,parça isterse nerden bulacağım,arızasını kime yaptıracağım.. Bilen varsa bi el atsın bi zahmet. Kararsız kaldım..
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
nice senelere umut'um dostum.
umutcum nice yıllara herşey dilediğin gibi olsun
teşekkür ederim hepinize.silerde sağolun.hepbirlikte nice yıllara inşallah
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
pişşşşt brother'im Umut'um dğm günün kutlu olsunAllah hep birlikte nice senelere eriştirsin
Kürşat abi sana yardımcı olmak isterdim ama hiç ER-5'im olmadı ki
ozi26allah herkeze daha iyilerini nasip etsin demişsin daha iyisi olmasa da olur ZX-10R' da fena değl yani
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
umutçum doğum günün kutlu olsun kardeşim..buluşmaya gelemedim,hastayım biraz galiba grip olmaz üzereyim salya sümük:D
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)