bence haarika bi fikir.Hem Kürşat abimin dediği gibi herkes birbirini daha yakından tanır ve bazıları:
-Abi ismin Kürşat'dı dimi diye sormaz hiç değilse
bence haarika bi fikir.Hem Kürşat abimin dediği gibi herkes birbirini daha yakından tanır ve bazıları:
-Abi ismin Kürşat'dı dimi diye sormaz hiç değilse
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
faruk umut sizi kıskandım
dün evden dışarı çıkmadım hala hastayımda şimdi biraz daha iyi
güzel bir gezi olmuş bende sizinle olmak isterdim
yüreginin götürdügü yere git
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
ad:
soyad: (isterse yazsın)
memleket:
motosikleti:
gibi bişeyler yapabiliriz.sadece eskişehir mt grubu yazar dimi. tanışalım forumuna böle bişe yapılmış galiba eskilerden de topiki hortlatmiyim diye yazmadım bişey. ya da her üyeye bi MT-ESKİŞEHİR TANITIM KARTI gibi bişeyler de yapabiliriz. her cevaba da ekler resmini harika olur.basit bişey word'de ya da paintte de yapılabilmeli. örnek. 5 dk'da ürettim bunu...
fena değilmiş sinan abi. yalnız yukarda memleket yazmışsın,, aşağıda resimli örnek olan yerde şehir demişsin..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Bence Gereksiz...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
abi soyadını saklıyom kım napsın soyadını :d güzel bı sey faruk kardes gereksız demıssınde baya da bı ıse yarar ummaduıgın hersey
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Kuryeliğe merak saran arkadaşlar. İşler nasıl gidiyor
Ya da pardon. Pizzacı arkadaşlar desem daha ii
iyi geceler eskişehir mt nee var ne yok ne alemdesiniz yaw
hiç görünmez oldunuz
cümleten ii gecelerr...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
http://www.youtube.com/watch?v=8px_J...elated&search= sanırım verilmedi bu video.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
valla volkan abi şimdi girdim eve sen anla
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
kartvizit bastıralım soran yada merak eden olursa dağatırız...akılda dahada kalıcı olurhatta el ilanına bastırıp doktorlarda fln dağıtılınabilir
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bu karta cep numaramızıda ekleyelim kızlara veririz aslında güzel bişi ....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)