canım kardeşim benim ya
nasıl da orta yolu bulmuş hemen
yaşarı da ayarlayacak saol cnm ya
canım kardeşim benim ya
nasıl da orta yolu bulmuş hemen
yaşarı da ayarlayacak saol cnm ya
walla bence yasara gıdıp romantık takılcamıza mor ve ote tarafına gıdek
ama ben gelebılırmıyım bılmıyom..
bılıyonuz yengenız gelmezse gelmem yoksa patlatır kafamı
sen yengeye benim de geleceğimi söle hemen gelir
ewde olmıcam takıp edemıcem burayı bulusma saatını ve yerını msj la haber verın bana bı zahmet
İyi eğlenceler arkadaşlar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok teşekkür ederiz arkadaşım
arkadaşlar mt26 heyyyy konsere gitmek için ;;;
saat 19:30 da Hasan Polatkan Migros önünde buluşuyoruz
duruma göre bana ya da volkana ulaşabilirsiniz
iş iş iş
konselere gelemiyorum
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
öymenin sizlere slmı var. 2009 da içiyoruz dedi yahya abiye çok slmı var
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
engincim sinirlenme sakin ol başkla etkinlikler de hep beraber vakit geçiririz inşallah
aleyküm selam mahony getiren götüren saolsun. demek ki namımız adanaya kadar yayıldı
ama ben içecekler arasında değilim
evet arkadaşlar iyi kötü bir konseri daha geride bıraktık.
katılım sağlayan, gelmek isteyip gelemeyen herkese ve kütahya mt ye teşekkür ediyorum
başkla = başka anladınız siz onu
bu arada elimde bir kaç fotoğraf var.
onları da fotoğraf topiğimize koyacağım
Umut arkadaşımıza ve bana geçmiş olsun dilerim. Dün bi mabedele atlattık birlike. Çin malı her yerde belli ediyor kendini dicem ama japon malıda aynı beaaa ... Geçmiş olsun umutcum.
yaw emrah abim senin lastik genişliğinde lastik bende olsaydı benimkininde havası inmezdi.ama ben senden sağlam girdim çukura.nese bununla geçmiş olsun.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
evet rahat bi 80 vardı hız bide ağırlıkta fazla. Dediğin gibi lastik geniş ve kalın olunca pek etkilemedi. Ama metal parçaları yarmışız o ayrı . Bişe ihtiyacın olursa haber et yeter yardımcı olurum maddi manevi.
evet arkladaşlar siz bahsetmeden yazmak istememiştim.
geçmiş olsun. çok şükür bununla atlattınız.
ewet yaa dun bısı dolanıyodu basımızda..hayırlısı olsun kutahyadan gelen bı arkadasımızın debrıyajj telı koptu , umut cantı yamulttu , emrah basamagı koparttı walla korktum ewe yavas yavas gıttım
yarın aksam ıstasyon cay bahcesınde toplanıp soguk lımonata eslıgınde muhabbet etmeyı onerıyorum
süper olur bilirsin hayır diyemem böyle şeylere ama kursum var
diğer arkadaşlardan katılım olacağını düşünüyorum
ayrıca nazar boncuğu olmayanlar hemen bir nazar boncuğu edinin ya
ya da olmayanlara ben alayım çok ciddiyim
aksam aksam ne kursu yaa
kımse gelmezse gıtcem tek basıma ıcıcem lımonatamı,tek basıma babalar gıbı temsıl etcem MT-26 yı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)