ne zamanmış acaba...hafta sonu ama yeri saati?
yahya abim nettin işler nasıl
ne zamanmış acaba...hafta sonu ama yeri saati?
yahya abim nettin işler nasıl
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
siyasi bir içerik yoksa bende katılırım kimin organize ettigi önemli
yüreginin götürdügü yere git
hocam bu forumda hepsı yazılı sordum galiba ülküocakları ve taraftarların ortak duzenlemesı dedıler ama ocak varmı yokmu pek bılmıyorum
hersey burda yazılı gereklı bılgı http://www.eskisehirspor.com/forum/f...ID=33678#33678
ben katılcaktım kaza gecırdeım bacagım cok agrıyo o kadar yolu kaldıramam
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
mudanya gemlik kumla vs. gezimizi şiptal ettik. hem hava sağanak yağmurluymuş hemde dün gece eray ın ayağı ciddi derecede ağrımaya başladı. herkese iyi bayramlar.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
resimler geliyo az kaldı dayan mt
hadisene lenn kaç saattir bekliom valla
gezimizde katkılarını sağlayan opet(harita),sis,yağmur,gümüldür bayırları,kaygan yol,kararan hava,soğuğa ve muttalip sakinlerine teşekkürler....
yanlış anlaşılmasın isteyerek olan bişi deildi
farukla bozüyükte buluştuk.dedi yol yapam.normalde esk e geri dönme planı vardı kafamda ama nerdeeeeeee...
opetten haritayı kaptığımız gibi rotayı belirledik.
bozüyük-bilecik-gölpazarı-taraklı-göynük-nallıhan-mayıslar-muttalip-esk
nallıhana gelmeden şeben ayrımından abant yapalım dedik ama saaat olmuş 5 bulutlarda abant tarafına gidio vaz geçtik.
herşey sarıcakaya 20km tabelasında başladı.oysaki bütün gün şansılydık.en kötü ıslak yollarda gitmiştik.ama sarıcakaya 20 tabelası
biraz ıslandık.sonra mayıslarda ufak bi atıştırma.çay sigara....
ordan sisin içinden muttalibe ulaştık.ismail abiyi sarıyı(hasan hüseyin) ve çıldın muttalipli yi gördük.ça ve elmalarımızı içtikten sonra esk e geri döndük....
faruk yeter artıkın ben dayanamaycam ne msn e cvp verion ne buraya fotoları koyuyon.okursan eğer ii geceler.....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...u-gezimiz.html
umut(umut_utu) ile ben bozüyükte buluştuk umutda inegölden geldi...opetden harita bulduk ve bir güzergah belirledik
kendimize hava kapalıydı ama yağmura yakalanmadık taki eskişehire 50 km kalaçok eğlenceli geçti diyebilirim bir ara abanta gidelim dedik ama okadarına yemedi
fotolar telefonla çekildiği için pek net değil af ola
80-90 ağır ağır bozüyük e geldim çok rüzgar vardı
yol çok tenhaydı canım sıkılmaya başladı çareyi orayı burayı çekmekte buldum
bozüyük e geldim umutu bekliyorum 45 dk sürdü umutun gelmesi aslında bu kadar sürmezdi ama yawaş gelmiş demekki
buda metehan abim için
yağmur bulutları gözüktü ama bulut önden bizde arkasından gidiyorduk yağmur yağmuryor fakat yerler ıslak o ıslatıyor biz arkasından kovalıyoruz
sigara ve muhabbet molası bu mekanı hala unutamıyorum çok sessiz bir yerdi sadece kuşların sesi rüzgarın ince fısıltısı süperdi...
bunlar sadece üşenmeyip durupda fotorafını çekdiğimiz manzalar daha ne manzaralar var ama hepsi bizde saklı
çek şirin memleket ya GÖYNÜk..
katırlar artık gidegele gidegele gidegele gidegele gidegeleyolu ezberlemişler kendileri gidiyorlar kendileri geliyor
umut haritayı elinden hiç bırakmadı kaybolsak nereye kaybolucaksakAbanta gitme planları yapılıyor ama hava durumu ve saat göze alınıyor iptal oluyor...başka bi değişle bitarafımız yemiyo..
2 japon bizi hiç üzmedi 95-100krş yaktı toplam cbr da ybr de(seneye 2 tane dl olabilir bu fotoraflarda kısmet inşallah)
bu normal hali
yorgunluk baş gösderdi karnımız açıkdı..soluğu pizzacıda aldık
ve SON!...
herşeye rağmen çok eğlenceli geçdi...Hayırlı Yolculuklaarrrr
Helal olsunn.Müthiş olmuş valla.Elinize,emeğinize,tekerinize,motorunuza sağlık...Siz bizim o tarafa ne zaman geldiniz lem.ben hiç göremedim sizi.alla alla...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ahmet adamım bi geldiğimizde kahvede bi nuri vardı.
isoda sonradan geldi.ondan sonra sarı geldi
faruk dl sinyali aldım senden?ne işorda desek abanta giderdik yemedi deme.
asıl kütahyaya yemedi senin.gidem deseydin ben orayada gelcektim valla....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
lem harikasınız valla.süper olmuş gene.siz bu işi iyi yapıyonuz. Faruk'um Umut'um....
iyi gezmişsiniz lem hade bakam bu sene motorları garaja çekmiyecek gibi görünüyorsunuz çekecekler utansın
umut dl nin kokpit nasıl Roadbook, 2 GPS, uydu radyosu, telsiz...
allah bize böyle geziler yapmayı nasip etsin
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-seyahati.html
ulem o köpeciğe dikenler batmıştır
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ya varya şansa bak
beyfa mayıslarda akşam mola verdiğiniz zaman tanıyamadım sizi bende kahvede oturuyodum. geldiniz marketten bişeyler alıp oturdunuz aşağıdaki kahveye bende yukarıdaki kahvedeydim. yağmur vardı. baktım baktım aklıma geldi ama şehire gelecektim arkadaşın arabayla bindik gittik şimdi resimleri görünce netleşti. repsolle yamaha. gördüm sizi yani helal olsun ii gezmişsiniz
bu arada
bütün arkadaşların
ramazan bayramı mubarek olsun
daha nice bayramlarda sağlık ve mutluluk birlik beraberlik içinde geçirmeyi allah bize nasip etsin. biraz geç oldu
görüşrüz
selam ve saygılarla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
ne batmışdır orasını bilemem ama biz bulduğumuzda ordaydı...
Aslında istemezdim böyle olsun ama mecburum...sezon gezimizide yapdık yeter bu kadar!...düşünen varsa...
http://www.sahibinden.com/13_600km_2...QQdisplayitem?
slm millet uzun ugraslar sonunuda burdayım artık
Tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşların Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, aziz milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. Elbet birgün Amerika ve artık bırakın özenmeyi, iğreti duyduğumuz batı, kendi başına çorap örecek, çuval geçirecek ve biz o mübarek şehit kanlarımızın hesabını mutlaka soracağız.Terör belasını üzerimizden defedeceğiz. İşte gerçek bayramımız o gün olacak. Allah başta şehit ailelerinin olmak üzere, cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
hoş geldin. ruzgarsesi. isim nedir??
bu arada havaların soğuması nedeniyle motorla gezdiğimiz yerleri arabayla gezmeye başladık..haziran gelseeee keşkeeee. (anladın sen o nu)
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
ruzgarsesi Aramıza hoşgeldin uzun uğraşlar sonucu
onlyyou26Kürşat abiydi sanırımAbi seninle tanışamadık bir türlü hiç ses gelmiyo senden ne zamandır.Ben Ahmet memnun oldum inş. yüzyüze de tanışabilme imkanı buluruz
Herkese iyi geceler,Tekeriniz daima düz bassın
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Eyvallah Ahmetciğim. İnşallah tanışırız bir gün. Fazla yazamıyorum bugünlerde. Ama yazılanları okuyor ve arkadaşları takip ediyorum.
Rüzgarın sesini ben de tanımıyorum. Arkadaş kendi ile alakalı bişeyler yazarsa memnun olurum.
Aslında Volkan aklıma bişey geldi. 25 civarında kişiyiz burada. Allah artırsın. Ayrı bir topic mi açarsın naparsın, herkes kendi ile ilgili birşeyler yazarsa ( adı, doğum tarihi, motoru,telefon numarası, yaptığı iş vs aklına gelen herşey) böylece herkes birbiri hakkında daha kolay bilgi sahibi olur. Hem belki arkadaşlara bizim bir yardımımız olur yada biz yardım alırız. Ayrıca doğum günü olan arkadaşların da doğum günlerini daha kolay hatırlarız. Bilmem nasıl fikir....
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)