Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    yolun açık olsun kanka.Güle güle git,gel.Senin de bayramın mübarek olsun

Faruk Kütahya işi güzel olmuş.Paylaşımın için teşekkürlerVazo çinli değilde çinili olarak anılıyor olmasın

Şehitlerimiz için şu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyorum.Onlar bizim Gururumuz!!!Rabb'im Vatana-Millete zeval vermesin
    Herkese iyi sürüşler dilerim...

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.ALLAH HEP BERABER NİCE BAYRAMLARA ERİŞTİRSİN... (şimdiden yaziim de yarın hatlar yoğun olabilir)
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam millet.burdan öncelikle siz dostlarımın ve tüm motorsiklet tutkunlarının ramazan bayramını kutlarım.Rabbim gönlünüze göre versin.kimisine r1 kimisine 600 rr, nasip etsinç bayramda görüşmek üzere.farınız ve yolunuz acık olsun.cüneyt ve yahya abi bozuklukları hazırlan bakem..el öpmeye gelcez..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    phenemenon: yağmur yağarsa. bizde. iptal etçez..geziyi. eray la konuşayım. kalkış saatimizi.ve yeri. buraya yazarım

herkese iyi bayramlar.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Alternatif güzergah bu! Şiddetle tavsiye ediyorum.

Yol Notları :
    * İznik'te şehir merkezinde köfteci var. 2 kişi ,1 er buçuk köfte + salata ve kaymaklı ekmek kadayıfı ile 19 YTL hesap ödeyip çıkabilirsiniz.
    * Gemlikten geçerken 10 km yakındaki Kumla'ya da uğramayı unutmayın.
    * Ayrıca isteğe göre Kurşunlu, Mudanya güzergahından Bursaya geçebilirsiniz. Kurşunlu Mudanya arasındaki yamaç yolunda dikkat!!!
    * Dönüşte Pazaryeri üzerinden gelebilirsiniz. Pazaryerindeki virajlı yol hem tehlikeli hem de son derece zevkli. Fakat geceye kalma ihtimali olabilir. O yüzden Mezitler üzerinden Bozüyük'e geçmek daha mantıklı olur.

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol

Bugün kabristanlara ziyarete gitdim 1-2 de fotoğraf çekdim...ismail abi burda seni ilgilendirebi resim var!
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Eskişehir MT başta olmak üzere tüm motosiklet aşıklarının Ramazan bayramı mübarek olsun ......
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akşam kafama esti okuluda astım bastım kütahyaya tıngır tıngır 80-80- geze geze gitdim çarşıyı gezdim çay içtim geldim...güzel oldu arada yapıcam böle atraksiyonlar fotoraflar ilk çektikdiklerim net çünkü daha üşümemişdim kütahya tabelasını çekeren donuyodum net çıkmamış:D:D

bu ilk 2 fotorafdada gördüünüz betonlara oturdum sigara içiyorum adam koşa koşa geldi abicim sen napıyosun nerden geldinde ne zman yakdın sigarayı hepimizi havayamı uçurmak istiyosun oturduğun yerin altında depo var demezmi len dedim ölüyoduk az daha

en son fotorafda çinli vazo lan budamı çin malı acaba çindenmi getirtmişler dedim ama değilmiş
    çarşısı kalabalıkdı ama anladımki kütakyada bi BOk yOk!bir dahakine bursaya fln gidice ya kütahya kesmedi

gece gece kütahyaya gitmek hemde tek başına..eminim çok eğlenceli olmuştur..
    aferim sana süper gezi!!!!

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alternatif güzergah bu! Şiddetle tavsiye ediyorum.

Yol Notları :
    * İznik'te şehir merkezinde köfteci var. 2 kişi ,1 er buçuk köfte + salata ve kaymaklı ekmek kadayıfı ile 19 YTL hesap ödeyip çıkabilirsiniz.
    * Gemlikten geçerken 10 km yakındaki Kumla'ya da uğramayı unutmayın.
    * Ayrıca isteğe göre Kurşunlu, Mudanya güzergahından Bursaya geçebilirsiniz. Kurşunlu Mudanya arasındaki yamaç yolunda dikkat!!!
    * Dönüşte Pazaryeri üzerinden gelebilirsiniz. Pazaryerindeki virajlı yol hem tehlikeli hem de son derece zevkli. Fakat geceye kalma ihtimali olabilir. O yüzden Mezitler üzerinden Bozüyük'e geçmek daha mantıklı olur.

sen bu işi biliyorsun volkan . sende gelsene bizle.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen bu işi biliyorsun volkan . sende gelsene bizle.
    Bayram olması nedeniyle ayrı programım var. Yoksa gelmeyi isterdim. O güzergahı şahsen çok beğendim...

Bu arada yukarıdaki yeşil çizgiler 400 km yapıyor.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ii ersin en çok 70 ytl ye kıvırırız bu işi biz
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    ewet eray ım . para önemli değil.
    bu arada saat. sabah 8.de. anadolu üniv. önünde. buluşalım. gelecek olursa. bilgilerinize. ben eray ı alıp orda. olurum .

Motosikleti
    CıbıRepSol
    bütün planlarım suya düşdü yauf!!cumartesi pazar bilecikde bursada ve eskişehirde yağmur var oysaki ne planlarım vardı

Ramazanın bereketi diyelimm...

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Motosiklet sevenlerin binenlerin Tüm İSLAM aleminin Ramazan bayraamı mübarek olsun Allah tekrarına erdirmek nasip etsin Hayırlı bayramlar
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    evet ersinim tüm türkiyede saganak yagmur varmıs olum s.k parayı saka yapıyoz olm parayı dususnen mı var arkadaslar hafta sonu şehrimizde şehitlere saygı yürüyüşü varmıs eskısehır mt olarak katılsak nasıl olur
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    cıbır125r
    len faruk ne adamsın yaf iso byim dediği doğrudur arkadaşın sizi ilgilendiren bi foto bulunmaktadır
    faruk geleceksen haber ver ona göre program yapacam.bursa md inegöle gelecekmiş bayramın 3.günü katılmam zor ama baakcaz.yarın dönme ihtimalim yüksektir.ona göre plan yapında beni boş bırakmayın zuhaaaa

bence güzergahta bilecikten pazaryerine ordan inegöle ordan istediğiniz yere gidin.pazaryerinden inegöle gidiş daha zevkli oluo....
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F

herkesin bayramını kutluyorum

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün planlarım suya düşdü yauf!!cumartesi pazar bilecikde bursada ve eskişehirde yağmur var oysaki ne planlarım vardı

Ramazanın bereketi diyelimm...
    bazı arkadaşları "yol arkadaşları listesinden" çıkartmamgerekiyor galiba
    yüreginin götürdügü yere git

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bayramınız kutlu olsun Eskişehir Mt......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı readymehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşları "yol arkadaşları listesinden" çıkartmamgerekiyor galiba
    benimi çıkarkan zor çıkarırsın sen

yauf umut yağmurr yağarsa naparım ben len ybr nin huyunu biliyon yada bakdım sabah yağmur yok yola çıkarım yağmur yağarsa ben bi petrola girerim sende petrole gelirsin döneriz esk e Nasıl yapsak ya ama %90 gelicem daha burda yağmur yok...

Umut Karar Değişdirdim Yarın 9 gibi yola çıkmayı düşünüyorum gene araşırız senle yedek eşya fln alıcam yawaş yawaş gelicem ama mezitlerde kamyon sıkışdırma ihtimali varoda işin macerası olur artık..

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramınız kutlu olsun Eskişehir Mt......
    Seninde abimm
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Bir zamanlar burada bol gevezelik yapan arkadaşlar bir bayram mesajı bile yazmıyorlar farkındamısınız?????????
    Kim mi onlar kendilerini bilirler ....
    Ben mesajımı ortaya yazarım gocuğu olan yaralanır...

arkadaslar hafta sonu şehrimizde şehitlere saygı yürüyüşü varmıs eskısehır mt olarak katılsak nasıl olur

yağmur bile yağsa geziye tercih edilecek ve katılmaya değecek bir etkinlik....
    Organize edilebilirse ben katılabilirim..
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler