ISMAIL NERDESIN
ISMAIL NERDESIN
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
evet evet ben de gördüm emre abimi atatürk caddesinde cuma günü saat 14:40 sularıydı,yolun kenarından kenarından gidiyoduTekrar tekrar geçmiş olsun abi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ekledim headhunter.
25 karakter..............
arkadaşlar,bugün eray la konuştum ,, allah tan büyük bi aksilik çıkmazsa. bayramın 3. günü. sabah erken bi saat te çıkıp . bursa-mudanya ya gitmeyi düşünüyoruz. belki. bi ihtimal balıkesir e de gideriz. gelmek isteyen olursa. burdan yada torento1987@hotmail.com msn adresimden haber versin .
herkese kazasız sürüşlerr
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
gencler we kendını genc hıssedenler...
bu motor grubu ıslerı falan gectı artık benden..sahayı genclere bırakmanın zamanı geldı gıbı..yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcın ama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..
beyler merhaba.
faruk yarın abanta gidiyosanız iletimi görürsen kaldır benide yada gitcek olanlar arasın sabah uyandırın 15 dakika içinde buluşma yerindeyim ;)
05333323968 telefon baş ucumda olacak.
eğer gitmicekseniz veya iletimi görmezseniz bende 11-12 de yola cıkmayı düşünüyorum afyona outletlere gidicem. takılmak isteyen olursa arasınlar.
ama abant işi varsa direk iptal herşey haber verin
phenemenon beyim nassınız önceliklen
yarın abant işi yattı.saat 11.00 da hareket etmek koşuluylan seyitgazi-çifteler-sakarbaşına gidilecek.ben yazarım dienler olmuştu ama yazmamışlar
cüneyt abi sen anca sahura kalmışken okursun forumu zaten.gelecem diip gelmiosun arada haber ver bari gelmicem diyede beklemeyelim........
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
alın bidenede ben koyamda görün bakam
http://www.youtube.com/watch?v=vYWFuqsvzvY
abi gece vakti nettiniz öle yaw..mubarek ramazan arap şükrü falan sakat işler bunlar :D:D
shranpoul ustam sen bilirsin mekanı yaw.ramazan olmasa gidesim geldi valla
inegölde havalar nasl özledim memleketi ama bıktım artık hep aynı caddede gezmekten yaw
phenemenon gel gel bekleriz.R1 lemi gelecen dink lemi?
ben yatar ii geceler hepinize fmm
Alırlarsa bende bugün dominosa form doldurdumm part time olarark başlarsam Eren gibi bende hiç bi aktiviteye katılamıyacam...(1-2ay hayabusa çalışmalarına devam)
Bilmeyenler olamazmı bakınız baş harfi benaslımm adlı üyeden alıntı
Kaçta migrosun önünde oluncakk erken olursa bende kalkamam yavv
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
[QUOTE=umut_utu;830255]shranpoul ustam sen bilirsin mekanı yaw.ramazan olmasa gidesim geldi valla
inegölde havalar nasl özledim memleketi ama bıktım artık hep aynı caddede gezmekten yaw
Aynen valla bilirsin arap şükrünün tadı başkadır..
Havaların Eskişehir den sıcak olduğunu tahmin ediyorum..Cadde aynı sıkıcı cadde değişen hiç bişi yok kardeş sen Eskişehirin tadını çıkar buraladı düşünme
Herkese ii geceler...
http://www.youtube.com/watch?v=2oVNXypHqNA&NR=1
yeni rakı + balık zuhahahahha
http://www.youtube.com/watch?v=jnWon...elated&search=
(nostalji)
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ee millet naptınız pazar günü ? ben motosikletimi temizledim tertemiz.yeni haftaya hazır
bikaç foto...
bi kova su+bolca pril=tertemzi bi motor
işte sonuç...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)