faruk sence gelebilecekmi? zuhahahahaha
ozi ben onun için arkana oturmadım ztn(çaktırma)
cüneyt abim kızma ben seni artçıda alırım....
faruk sence gelebilecekmi? zuhahahahaha
ozi ben onun için arkana oturmadım ztn(çaktırma)
cüneyt abim kızma ben seni artçıda alırım....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
oğuz seni şiddetle enduroya davet ediyorum sana alalım bi 1200gs vur kendini dağa taşaama 1200 e nasıl binicen ?neyse onu ben ayarlarım dükkandan 3 lü merdiven hediyem olsun sana
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
3lü merdiven yetmez la5 li verem ona:D:D
kızmıyon dimi
film izliiiii
bora abi bi ses çıkmadı gelionmu???
az önce arkdaşla msn den konuştum bu haliyle alacak gibi charı kasmakdan bıktım 3 günde yıllar önce koymuyodu şimdi amelelik geliyor
gençler abant buz gibidir şimdi şöyle sıcacık termal havuz filan olsa daha iyi olmazmıydı malum bizim yaşımız o kadar genç değil kemikleri ısındırmak lazım
bence abant için gayet ii.sonraki bi zaman olsa o iş....
olabilme ihtimali var kanımca
konuşuruzda ben caymam abantdan70 lik dedeler gibi kaplıcalaramı gidicez ya yanlış anlama bora abi senin ruhun geç o bakımdan
Ya necdet abi kaza kyapmış durumu ağırmış çok üzüldümm ya necdet abiyle sohbet etmişliğimiz vardı çok iyibirisiydi
necdet kim ???? ???????
slm arkadaşlar
abanta bende gitmek istiyorum ama siz düz yoldan gidersek uzak oluyo, kestirmeyi bulup oradan gidelim bence.
bu gece çalışıyorum, kararı bana msjla bildirirsiniz, kaplıcada fena olmaz aslında sıcacık girer suyun içinde uyurum :-)
yüreginin götürdügü yere git
[QUOTE=headhunter251;828948]norace aramıza alıp alamama konusunu yüce divanımıza danışmamız lazım öncedeeermişim.Sorman hata bence burayı takip et buluşmalarda çıkar gelirsin daha yakından tanışırık.keşke ismini verseydin bu arada ben Ahmet,ismini bilmesemde memnun oldum gibi bişiy oldum
ben daha küçüküm birkaç sene sonra takılabilirim size.
ama yine de burayı takip ediyorum zaman zaman.
ismim koray bu arada memnun oldum
faruk neredesin olm yaa...
bi ara beni ev numaram: 321 25 88
aloo mt nerdesiniz ya olum hiç bişiden haberim yok bi volkanın gece matraxa katıldığını biliom gerisini hiç bilmiom 2 günuzak kaldık ortalıkkarışmış aslında abanta bende gelirdim motoruda kaptım ama pazar günü direksiyon dersim var şimdiden hayırlı yolculuklar bu arada volkan noldu şu dediğin cbr125 lik bulabilirmisin dedik ses soluk yok
umut koçumii yazmışın da bazı arkadaşlar var:? msn girerler selam vermezler .... burdamı diipsorarlardı söyledik noluyo die artık arada yazıyolar !!!! neyse işler çok yoğun bakamıyorum bile siteye bana ulaşmak isteyen msn adresimi bilio o hep açık ordan yazarsınız
ohh bea.motorum bidenem(biraz alıntı oldu gibi ama)Hafta sonu izni olarak; aldım anahtarı, bastım yola!.. sarıcakaya yaptım geldim ayaküstü
norace dostum "Ahmet_MZ@w.cn" ekle bunu msn varsa
aslımm nerelerdesin sen yoksun ne zamandır yha.Pazar günü başarılar dilerim direksiyon dersin içinAllah zihin açıklığı versin
Abant yolcusu kalmasın hadi bakamaaaah ah gelmek isterdim ama malum durumumuzşurda çarşıya inmeye korkar oldum yhauw
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ulem ben sürekli çarşıya iniyom. beni sıkıştıran ittiren laf atan ne varsa yazcam vallaha. bütün pislikleri yazcam plakalarını.bu ne yaa ? motosikletlimiyiz düşmanmıyız belli değil. zorla sattıracaklar motoru bana hee.
AMA NE DEMİŞ ATA MOTORCULAR:
MOTORLUNUN MOTORLUDAN BAŞKA DOSTU OLMAZMIŞ.
yazmayı unuttum geçen emre'yi gördüm ama çift teker üstündeydi
eray biraz geç oldu ama geçmiş olsun kardeşim
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)