vayyy bende matrax ı bi zamanlar dinlerdim.artık o saatlerde fırsatım olmuyor... bak tüh. kaçırdım şimdi. ya. zeki kayahan coşkun a slm larr.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
norace aramıza alıp alamama konusunu yüce divanımıza danışmamız lazım öncedeeermişim.Sorman hata bence burayı takip et buluşmalarda çıkar gelirsin daha yakından tanışırık.keşke ismini verseydin bu arada ben Ahmet,ismini bilmesemde memnun oldum gibi bişiy oldum
Nuri sen gelir miydin buralara yhauw.Yoksun ne zamandır forumlardaSenin de gecen hayırlı olsun kardeşim
Volkan abi bakıyorum sahuru dışarıda yapıosun ii walla mantılar filan
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
len wolkan az serefsız degılsın haa
arkadası ewe bırakcam dıye cıktın mantı yemeye gıttın olemı??
sorarım hesabını..
forum yavaş ola bilir biz hızlıyız merak etme, sen endurocusun galiba ama hiç görmüyorum nedense ?
ne olursan ol yine gel !
yaradılanı sevdik Yaradandan ötürü
birbirinizi mi solluyordunuz Allah aşkına anlatsana
bu aksam çıkamadım pek keyfim yok herkese sevgiler, pazar günü biraz maceracı bi plan yaparsanız sevinirim
yüreginin götürdügü yere git
kanımca hayatın anlamını çözdüm zuhahahaa
HAYAT 6000 DEVİRLE BAŞLAR 230 LA DEVAM EDERRRRRRRRR
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Pazar Günü ABANT(yedi göller) e gelmek isdeyenler belirtsinler listeye eklemeye başlayayım hemen
Pazar Sabahı Saat 8:00 De hareket yerini hepbaraber belirleyelim ama ben muttalib kavşağının orda camii var orası derim yada muttalip sarıcakaya kavşağı da olabilir...
#Faruk(beyfa)
#Umut_Utu(umut)
#Sen?
umut hiç sormaya nasıl bişey olum o yasüüper bişihayatım byunca üsdünden inmeye bilirim
Ama Genede Enduro Yada Naket
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
yaw abanta gideriz bea sende valla billa
bu gece nasıldı ama zuhahahaha
hava baya soğukmuş ewe gelince anladım
http://www.sahibinden.com/kazali_hyo...QQdisplayitem?
allah korusun ya
ozi sen demiomuydun motordan inince ben üşüon die
sen git bi tur at gell
arkadaşlar bu gezi fasafiso değildir.haberiniz olsun.baya bi atraksiyon yapabiliriz isterseniz.jandarma abilerim müsade ettiği sürece zuahahaaa.
taş parçalı olmadıktan sonra her yola varım.
ozi sende gelsene viraj yaparsın
yol olm ne işim war ne virajı kim viraj yapıyo ben yapmıyom
29 ekimde istanbula ne dersiniz?
http://www.motordelisi.com/modules.p...=35932#1060042
allam allam ya elim kolum titriyo halazuha manyakdı lenama enduronun tadı başka abicim!!
yazıyımmı bora abii
yaw bırak knight mıdır nedir ne idüğü belirsiz oyunu yaw.yol yap biraz.kışa antreman olur hem.
le ozi hakkını helal et.sen viraj yapmıon ha.ömürde köprüye gelirken,virajı alırken dizi çıkaran ben deildim dimi zuhahahaa
faruk olum 4 silindir yaw.başka bişi deil.beni 2 silindirde kesebilir belkim dl falanzuhahhaaa.ama sen fena kapıldın bu akşam 200 falan ne edion olum
ama ben senden çok gördüm zuhahahha
gökhan abiiyi yedim bu arada zuhahaha.ama ii gidio alet
bu arada faruk naket deil naked(neykıd).ne o ole maket gibi.küfretme motora(neykıdlara)
nerde geçdin len 200le... ben sadece kadrana bakdığımda başdaki 2 yi gördüm belki 299 belkide 201 dir onu bılmem birdaha denek lazım:
aha kimler geldi.cüneyt beyim nassınız.nasıl olduda gödük sizleri buralarda
umut_utu, BeYfa, ozi26, halidbin, bbaday
dayının fırsatı bulmuşken bakacaktın.
ozi çözmüşün artık sen bu teker işini be.ama biarz daha ilerletmen gerek kanımca.
kaldırabiliyorsan debriyajsızz
oooooo cüneyt abim gelmişcüneyt abi geliyomusun abanta yazayımmı
hafif geliyom teker tutmuyo 2 kişi olsak çok rahat oluyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)