Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Emre abi geçmiş olsun bakalım Allah tekrar ettirmesin

Abant yolcuları için hayırlı yolculuklar diliyorum;kazasız belasız gidin gelin inş.
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym mio
    arkadaşlar eskilşehir mt üyes volkan varmış ümmet ab,i ulaşmak istiomuş telini nasıl bulcaz???
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eskilşehir mt üyes volkan varmış ümmet ab,i ulaşmak istiomuş telini nasıl bulcaz???
    hah şimdi mıçtın volkan

bu akşam yine go karttaydık allahım felaketti yaw
    ben arabaya bindikten sonra beni indirdiler ve yarış başlamadan 4 lastiide yenilediler.0 lastik taktılar..allahım o ne viraj alışlar..o nasıl lastik sesleri..o kokular off off:D:Dfelaket zevkliydi yaw

Motosikleti
    sym mio
    halletttik zati...............
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

eskişehire mi geliyomuş ümmet abi?

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    biz de go kart taydık.. bu gece . ama karşılaşmadık seninle murat abi.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    iiki toplanıp gıdelım go-karta dedık...
    boyle olunca hewes falan kalmıyo sonra mızırdanırsınız nası grubuz bız toplanıp hıc bısey yapmıyoz dıye..

Sana mı düştü volkan'ı bulmak

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ

3 tfciler'in sinan abisi. 266

Alıntı ozi26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50 küsür yatırdım sanırım öğlenden önce dosyayı teslim ettim akşam 4 de aldım ehliyeti.

tamam oğuz'um saol. haftaya alırım bende.korkmuyom aslında polsilerden de ilçelere gitcek oluyoz bazen. tırsıyom

biz de gokarttaydık.biz binmeden bi 30dk bekledik sıra gelsin diye. bu cumartesi uygunmudur herkese ? iftardan sonra 8,30 gibi adalarda biyerde buluşuruz gideriz ? bi öneri....

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iiki toplanıp gıdelım go-karta dedık...
    boyle olunca hewes falan kalmıyo sonra mızırdanırsınız nası grubuz bız toplanıp hıc bısey yapmıyoz dıye..
    valla haklısın eren'im..

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam oğuz'um saol. haftaya alırım bende.korkmuyom aslında polsilerden de ilçelere gitcek oluyoz bazen. tırsıyom

biz de gokarttaydık.biz binmeden bi 30dk bekledik sıra gelsin diye. bu cumartesi uygunmudur herkese ? iftardan sonra 8,30 gibi adalarda biyerde buluşuruz gideriz ? bi öneri....

valla haklısın eren'im..
    okuldan arkadaşlarla sözleşmiştik..
    ben kaç gündür yazıyorum buraya sallayan olmadı bizde başkalarıyla gittik..
    birgün de mt olarak organizasyon yaparız öyle gideriz kimse alınıp gücenmez bu kadar basit

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok valla hiç boş durmuyorsunuz herkes bi yerlerde bizde gece gündüz calışıyoruz ne olacak sonumuz bilmem arkadaşlar
    bayramdan sonra bi kutlama yapalım ne dersiniz sarıcakaya taraflarına doğru gidelim sabahtan benim mekan var sakarya ırmağı kenarında idare eder bi veda ederiz ramazana :) şimdiden teklife sunalım sonra Allah kerim.
    selam ve saygılarla....

digi_boy26´isimli üyeden Alıntı

valla tırsmakta haklısın ilçelerde jandarma trafik hiç laftan anlamıyor hemen yapıştırıp geciyo adam gecen sarıcakayada bana a2 senin motoru kullanmaz ehliyeti başka bu motorun dedi :D ne sandıysa artık traktör felan mı allahtan komutan yetişti de yırttık:) :) :)
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    olabilir durmuş abi. ama hava koşullarına bi bakmak lazım..
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Bugün KIZILAY kan merkezi tarafından arandım Ramazan dolasıyla 0RH+ kan grubunda stoklarda düşüş varmış verebilirmisiniz dediler bende hay hay dedim bu hafta 4-12 vardiyasında olduğum için veremicem haftaya vericem verecek olan arkadaşlar olursa saat 23:00'e kadar açıkmış....bilginize
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

Yatağa Bile Kaskinizla Girin

BUGÜN SİVRİHİSAR CADDESİNDEN YİMPAŞA DOĞRU SEYİR HALİNDE GİDERKEN ARKADAŞIMI YUNUSEMRE CADDESİNE UĞURLADIM VE OLAN OLDU GÖRGÜ TANIKLARININ DEDİKLERİNE GÖRE AÇIK RENKLİ BİR TOYOTA COROLLA EN AZ 80 KM HIZLA BİR ÇIKTI VE KIRMIZI IŞIK TA FREN YAPMAYA BİLE FIRSAT KALMADAN SOL KAPIYA ÇARPTIM VE UÇARAK YERE DÜŞTÜM KAFAMI YERE 15 KEREDEN FAZLA ÇARPTIM İÇİMDEN ALLAHIM YETER ARTIK DURDUR BENİ DEDİM YUVARLANMAK BİTMİYOR 50 YAŞALARINDA BİR MOTORCU AMCMIZIN YAZILARINI OKUMAMIN KURTULMAMDA 2. FAYDASI OLDU ELLERİMİ AYAKALARIMI KAPATARAK YUVARLANDIM VE TAMAMIYLE KASK KURTARDI BENDEN SONRA SOLDAN GELEN BİR ARABAYA ÇARPIP ONUDA PARK HALİNDEKİ BİR KAMYONETE ÇARPTIRARAK KAÇTI İNSANLARDA ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ DUR BAK YAŞIYORMU ÖLMÜŞMÜ ARKADAŞLAR LÜTFEN KASKSIZ BİNMEYELİM BENDE FAZLA BİR ŞEY YOK MERAK ETMEYİN

buda hastahanedeyken çekilen fotoğrafım

TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Geçmiş olsun....
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    cıbır125r
    anam eray geçmiş olsun yaw.bi denk getirebilsek bölelerini zaten biliom naapcağımıda.

bende bugün bi teker denemesinden sonra kendimi yerde buluyordum.plakam yamuldu biraz.motorda bişi yok allahtan.nasıl oldu hala anlamış değilim.
    yarın plakayı operasyona sokacam.daha sportif olacak inş:p

siz siz olun hatalı sollama yapmayın
    http://www.youtube.com/watch?v=Ovh4G-xmA4Q
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    tuğce yazmazdın buraya ne zamandır...arada yazda topic e kan gelsin

Ümmet abimi tühya şansa bak bende şehirdışına çıkıcam hayyallahımya!

umutcum paylaşım için teşekkürlerr...sende olmassan video fln izliceğimiz yok çokmu arıyon aga gecenin bi sati bu videoları yaamcam cüney abi gibi bişey heralde wing ju kunfu fln:D:D:D:D

eray geçmiş olsun...

Eren abi haklısın...

Volkan abi sanada allah sabır versin işin zor ama beni busefer arama şehirdışında olucam
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uyusanıza len siz ikinizde bu saatte sürtüyonuz burada

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    bbaday, BeYfa, umut_utu

denizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongsheng 125
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BUGÜN SİVRİHİSAR CADDESİNDEN YİMPAŞA DOĞRU SEYİR HALİNDE GİDERKEN ARKADAŞIMI YUNUSEMRE CADDESİNE UĞURLADIM VE OLAN OLDU GÖRGÜ TANIKLARININ DEDİKLERİNE GÖRE AÇIK RENKLİ BİR TOYOTA COROLLA EN AZ 80 KM HIZLA BİR ÇIKTI VE KIRMIZI IŞIK TA FREN YAPMAYA BİLE FIRSAT KALMADAN SOL KAPIYA ÇARPTIM VE UÇARAK YERE DÜŞTÜM KAFAMI YERE 15 KEREDEN FAZLA ÇARPTIM İÇİMDEN ALLAHIM YETER ARTIK DURDUR BENİ DEDİM YUVARLANMAK BİTMİYOR 50 YAŞALARINDA BİR MOTORCU AMCMIZIN YAZILARINI OKUMAMIN KURTULMAMDA 2. FAYDASI OLDU ELLERİMİ AYAKALARIMI KAPATARAK YUVARLANDIM VE TAMAMIYLE KASK KURTARDI BENDEN SONRA SOLDAN GELEN BİR ARABAYA ÇARPIP ONUDA PARK HALİNDEKİ BİR KAMYONETE ÇARPTIRARAK KAÇTI İNSANLARDA ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ DUR BAK YAŞIYORMU ÖLMÜŞMÜ ARKADAŞLAR LÜTFEN KASKSIZ BİNMEYELİM BENDE FAZLA BİR ŞEY YOK MERAK ETMEYİN

buda hastahanedeyken çekilen fotoğrafım

arkadaşım geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ben olay yerinden geçerken gördüm ama motor fln görünce içim kaldırmaz diye bakamadım geçtim gittim harbiden üzüldüm allah kimsenin başına vermesin tekrar geçmiş olsun

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anam eray geçmiş olsun yaw.bi denk getirebilsek bölelerini zaten biliom naapcağımıda.

bende bugün bi teker denemesinden sonra kendimi yerde buluyordum.plakam yamuldu biraz.motorda bişi yok allahtan.nasıl oldu hala anlamış değilim.
    yarın plakayı operasyona sokacam.daha sportif olacak inş:p

siz siz olun hatalı sollama yapmayın
    http://www.youtube.com/watch?v=Ovh4G-xmA4Q
    sanada geçmiş olsun hacım

hacım linkdeki olay tam bir facia helel olsun NUH DEMİRCAN a.........

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    Eray çok geçmiş olsun allahtan hafif atlatmışsın....
    Açık renkli toyota ya ise............................................... .diyorum.
    noktalı kısımları isteyen istediği tüm kelimeleri kullanarak doldurabilir.
    Siz anladınız onu...
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler