Emre abi geçmiş olsun bakalım Allah tekrar ettirmesin
Abant yolcuları için hayırlı yolculuklar diliyorum;kazasız belasız gidin gelin inş.
Emre abi geçmiş olsun bakalım Allah tekrar ettirmesin
Abant yolcuları için hayırlı yolculuklar diliyorum;kazasız belasız gidin gelin inş.
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
arkadaşlar eskilşehir mt üyes volkan varmış ümmet ab,i ulaşmak istiomuş telini nasıl bulcaz???
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hah şimdi mıçtın volkan
bu akşam yine go karttaydık allahım felaketti yaw
ben arabaya bindikten sonra beni indirdiler ve yarış başlamadan 4 lastiide yenilediler.0 lastik taktılar..allahım o ne viraj alışlar..o nasıl lastik sesleri..o kokular off off:D:Dfelaket zevkliydi yaw
halletttik zati...............
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
eskişehire mi geliyomuş ümmet abi?
biz de go kart taydık.. bu gece . ama karşılaşmadık seninle murat abi.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
iiki toplanıp gıdelım go-karta dedık...
boyle olunca hewes falan kalmıyo sonra mızırdanırsınız nası grubuz bız toplanıp hıc bısey yapmıyoz dıye..
tamam oğuz'um saol. haftaya alırım bende.korkmuyom aslında polsilerden de ilçelere gitcek oluyoz bazen. tırsıyom
biz de gokarttaydık.biz binmeden bi 30dk bekledik sıra gelsin diye. bu cumartesi uygunmudur herkese ? iftardan sonra 8,30 gibi adalarda biyerde buluşuruz gideriz ? bi öneri....
valla haklısın eren'im..
iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok valla hiç boş durmuyorsunuz herkes bi yerlerde bizde gece gündüz calışıyoruz ne olacak sonumuz bilmem arkadaşlar
bayramdan sonra bi kutlama yapalım ne dersiniz sarıcakaya taraflarına doğru gidelim sabahtan benim mekan var sakarya ırmağı kenarında idare eder bi veda ederiz ramazana :) şimdiden teklife sunalım sonra Allah kerim.
selam ve saygılarla....
digi_boy26´isimli üyeden Alıntı
tamam oğuz'um saol. haftaya alırım bende.korkmuyom aslında polsilerden de ilçelere gitcek oluyoz bazen. tırsıyom
valla tırsmakta haklısın ilçelerde jandarma trafik hiç laftan anlamıyor hemen yapıştırıp geciyo adam gecen sarıcakayada bana a2 senin motoru kullanmaz ehliyeti başka bu motorun dedi :D ne sandıysa artık traktör felan mı allahtan komutan yetişti de yırttık:) :) :)
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
olabilir durmuş abi. ama hava koşullarına bi bakmak lazım..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Bugün KIZILAY kan merkezi tarafından arandım Ramazan dolasıyla 0RH+ kan grubunda stoklarda düşüş varmış verebilirmisiniz dediler bende hay hay dedim bu hafta 4-12 vardiyasında olduğum için veremicem haftaya vericem verecek olan arkadaşlar olursa saat 23:00'e kadar açıkmış....bilginize
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
BUGÜN SİVRİHİSAR CADDESİNDEN YİMPAŞA DOĞRU SEYİR HALİNDE GİDERKEN ARKADAŞIMI YUNUSEMRE CADDESİNE UĞURLADIM VE OLAN OLDU GÖRGÜ TANIKLARININ DEDİKLERİNE GÖRE AÇIK RENKLİ BİR TOYOTA COROLLA EN AZ 80 KM HIZLA BİR ÇIKTI VE KIRMIZI IŞIK TA FREN YAPMAYA BİLE FIRSAT KALMADAN SOL KAPIYA ÇARPTIM VE UÇARAK YERE DÜŞTÜM KAFAMI YERE 15 KEREDEN FAZLA ÇARPTIM İÇİMDEN ALLAHIM YETER ARTIK DURDUR BENİ DEDİM YUVARLANMAK BİTMİYOR 50 YAŞALARINDA BİR MOTORCU AMCMIZIN YAZILARINI OKUMAMIN KURTULMAMDA 2. FAYDASI OLDU ELLERİMİ AYAKALARIMI KAPATARAK YUVARLANDIM VE TAMAMIYLE KASK KURTARDI BENDEN SONRA SOLDAN GELEN BİR ARABAYA ÇARPIP ONUDA PARK HALİNDEKİ BİR KAMYONETE ÇARPTIRARAK KAÇTI İNSANLARDA ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ DUR BAK YAŞIYORMU ÖLMÜŞMÜ ARKADAŞLAR LÜTFEN KASKSIZ BİNMEYELİM BENDE FAZLA BİR ŞEY YOK MERAK ETMEYİN
buda hastahanedeyken çekilen fotoğrafım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Geçmiş olsun....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
anam eray geçmiş olsun yaw.bi denk getirebilsek bölelerini zaten biliom naapcağımıda.
bende bugün bi teker denemesinden sonra kendimi yerde buluyordum.plakam yamuldu biraz.motorda bişi yok allahtan.nasıl oldu hala anlamış değilim.
yarın plakayı operasyona sokacam.daha sportif olacak inş:p
siz siz olun hatalı sollama yapmayın
http://www.youtube.com/watch?v=Ovh4G-xmA4Q
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
tuğce yazmazdın buraya ne zamandır...arada yazda topic e kan gelsin
Ümmet abimi tühya şansa bak bende şehirdışına çıkıcam hayyallahımya!
umutcum paylaşım için teşekkürlerr...sende olmassan video fln izliceğimiz yok çokmu arıyon aga gecenin bi sati bu videoları yaamcam cüney abi gibi bişey heralde wing ju kunfu fln:D:D:D:D
eray geçmiş olsun...
Eren abi haklısın...
Volkan abi sanada allah sabır versin işin zor ama beni busefer arama şehirdışında olucam
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
uyusanıza len siz ikinizde bu saatte sürtüyonuz burada
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
bbaday, BeYfa, umut_utu
arkadaşım geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ben olay yerinden geçerken gördüm ama motor fln görünce içim kaldırmaz diye bakamadım geçtim gittim harbiden üzüldüm allah kimsenin başına vermesin tekrar geçmiş olsun
sanada geçmiş olsun hacım
hacım linkdeki olay tam bir facia helel olsun NUH DEMİRCAN a.........
Eray çok geçmiş olsun allahtan hafif atlatmışsın....
Açık renkli toyota ya ise............................................... .diyorum.
noktalı kısımları isteyen istediği tüm kelimeleri kullanarak doldurabilir.
Siz anladınız onu...
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)