20 dakikalığı 10 ytl indirim yaptıkk go-kart a gitmeyin RX verimm
400 mtrede 250cc'ye kadar ekemiyeceğiniz yok
Şaka bi yna go-kart a bende varım
20 dakikalığı 10 ytl indirim yaptıkk go-kart a gitmeyin RX verimm
400 mtrede 250cc'ye kadar ekemiyeceğiniz yok
Şaka bi yna go-kart a bende varım
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
bende varım çok zevkli bi spor dalı zaten sporun iyisi insanı yormayanıdır
cumartesi veya pazar günü abanta gidiyorum(bi aksilik olmassa ki inşallah olmaz tek korkum bizim hayta ybr) ben gelmek istiyen olursa gidelim sabah 8-9 suları gibi yolda olurum
Tahmini gitgel 550 km...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
MERHABA ARKADAŞLAR nasılsınız bi kaç gündür yokum ortalıkta dedem ameliyat oldu refakat ediyorum ona orada emreye denk geldim hastenede ziyaret ettim sohbet felanbi de calışıyoruz malum gelemedik ne var ne yok neler yapıyosunuz ekndinize ii davranın arkadaşlar
bu arada listeye eklemişsiniz beni eyvallah saolun varolun
görüşmek dileği ilee...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
slm beyler eskişehirde bi organizasyon olursa benide çağarın zevkle katılırım..
Shranpoul
sen sedat abinin akrabasımısın??(sedat efe)
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
o benim ortak ama bizde tanışıyoruz sedat la
msn mi hack lediler galiba
umutcum buda senin için
[QUOTE=headhunter251;824929]Evet yoluna göre değişir ama ikisine de aynı tür motor veripte motorları yerine göre(race'le asfaltta-enduroyla herhangi bi yoda)kullandıracak olursak bence endurocu kapatır olayı
işte gördünüz,en küçüğümü< ahmet bile enduro dedi.bazı insanlar gibi nirtekkelimeye takıntı olarak kalmıyorlar dimi cüneyt abi.
ne nee biri abant m dedi
...
[QUOTE=headhunter251;824929]Evet yoluna göre değişir ama ikisine de aynı tür motor veripte motorları yerine göre(race'le asfaltta-enduroyla herhangi bi yoda)kullandıracak olursak bence endurocu kapatır olayı
işte gördünüz,en küçüğümü< ahmet bile enduro dedi.bazı insanlar gibi nirtekkelimeye takıntı olarak kalmıyorlar dimi cüneyt abi.
ne nee biri abant m dedi
...
Ulan millete bak hiç uyumamış Her saat içinde bi msj var
Yaw kapatın şu enduro muhabbetini kavga çıkcak sonra
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
eger pazar olursa ve bi aksilik cıkmassa ben gelirim.
haritada gösterdiğin rotaya bakılırsa benim zonguldak'a giderken kullandıgım yol..
hem sen ybr den neden korkuyosun ki bi sorun cıkarmaz.
ya arkadaslar siz de burada enduro geyiği yapacagınıza cıkın yollarda yapın ne yapacaksanız. yine siteye tıkılıp kaldınız.
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
ben dussem mıllet bayram edıcekmıs suna bak XT delı tay olsa nolcakkı ustune bınen jokey bos
sen ortaya motor hakkında enson dusuncesını atıcak adamsın ımıtasyon motorcu sen once bınmeyı oren sonra race ın arkasında yurursun
bunları sana mehmet mı anlattı senın bunları bılmen hıc normal deyı ha bu arada tork ne bılıyormusun
butun arkadaslarıma tesekkuredıyorum benı hastanede hıc yanlız bırakmadılar hersey ıcın cok tesekkur ederım
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
faruk şu abant olayını bi görüşelim senle
faruk o zmn dl yi alırsak 1 senede 1 motor parasıdaha tasarruf edecezii olur aslında zuhahaha
faruk abant işini pazara yapalım derim.ama yinede görüşelim seninle
iso bey sen ne çok bilion yaw......bu seferde sen abanta takıldın gibimm.zuhahaha
shranpoul bilirsin beni belkim yaw.inegölden sayılırım bende.cbr125 turuncu jantlı esk plaka
emre abim çıktınmı bakiiim sen hastaneden.hadi geçmiş olsunn
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
konuşalım murat abim...peki ozman pazar günü olsun...ayrıntıları gece yazarım yarın sabahdan akşama kadar herkes okur...
umut benım okul gene 10 gibi biticek ben bitince ödemeli atarım sana dün yapıcağımız ama yapamadığımız yere gelirsin
evet haklısın teknik olarak öyle olabilir ama MOTOR SPOR ları diye bir kavram var.
Bende ona dayanarak böyle söyledim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)