umut msn kapalı kardeşim beklerdim ama iş bitii çıkıyorum akşam denk gelirsek görüşürüzsizyinede turan hocanın orlarda dolanın belki bulurum iyiakşamlar tüm cemaati mtye
hoşbulduk saolasında ben bayadır varım yani en azından %80 beni tanıyo bi toplantıda senlede tanışırız sanada ii akşamlar
bugün depoyu fulledim ,,hadi 3 tf cilerin geriye kalanı,, gidelim bu akşam bi yerlere,,,,
herkese hayırlı iftarlar.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
deniz&motorize26hoşgeldiniz aramızaBen bu motorize26dan bişi çıkartmaya çalışıyom ama hadi hayırlısı
iyilik Aslı senden nbr bayadır yoksun sen yha forumda.Hani baban ehliyeti almadan motora binmeme ambargosu koymuştu ya sana şuan tam olarak aynı olmasa da benzer bi durum yaşıyorum
Arkadaşlar babam n'apmış bilio musunuz?MZ'in anahtarını saklamış tabi ben de salak değilim ya.Oğuzhan abimin taktiğe benzer bişi uyguladım az önce şööle bi gezdim geldim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ooo aslım hayırlı olsun foto yapmışız.
bu arada çevrim dışı deildim.bil kapalıydı.açlığa daha fazla dayanamadım.gittim bi ramazan pidesi aldım.yumurtalısından.verdim yağı pidenin gözüne.daha yeni açtım bilgisayarı.
ahmet aga senin anahtarını nası saklayabilirler yaw??
motorize26 kimsin sen yaaA?=
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Element uydurmayın ; asıl siz hoşgeldiniz...
Arkadaşın üyelik tarihine bakarsanız memnun oluruz "motorize26"
Benim tayfadan biri. Hikayesi uzun sonra anlatırım. Normalde mesaj yazmaz. Benim ısrarım üzerine yazdı.
Valla bilmiyom umutbabam işte... binmesin diye anahtarı saklamış,öğrenecek çalıştırıp çalıştırıp kaçtığımı sonra aküyü sökecek onunda çaresi var:benim ikinci aküOndan sonra ne olur bilmiom valla
volkan su lınkı atıver dostum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben tanıyom o motorize26 yı galıba..
waolkan bızım imitasyon motorcu olabılırmı o acaba
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, _Si_BeMoL_, muratd
Eren abiiiii nasıl oldu abi canavar?Hala ameliyattamı yoksa yoğun bakıma alındı mı
Murat abim sen nerelerdesin abi yha sesini duyan,cismini gören cennetlik valla
burda olan ve olabilecek herkese iyi akşamlar diliyorum...
ahmet canawarın kalbını yenılıcez..
durum ıyı ama 40.000 yapmıs yorulmustur artık..
hala amelıyatta bıkac gun ıcınde cıkarıcaz ısallah..
boya ısı sonraya kalabılır bazı durumlar yuzunden..
ama cok guzel olcak orası kesın..
canım abant çekiyo ya millet
benım canımda go-kart cekıyo.. hem orası daha yakın
haftaya bı go-kart organızasyonu yapalımmı?
yapalım yapalı orası felaket güzel bir yer ama arabalar böyle değil:D:D
bu arada önceden yer ayarlamak gerekiyo 8 kişilik takım piste çıkabiliyo..
10dk=10ytl
aslımm hoşgeldin
nasılsınız eskişehir-MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)