Akşam inşaallah orda olacağım.İsmail abim nerelerde acaba yhauw adama bi ulaşamadım,yerinde de yok saten
Akşam inşaallah orda olacağım.İsmail abim nerelerde acaba yhauw adama bi ulaşamadım,yerinde de yok saten
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
haylaz_bebek kim? tanıyan varmı?
emre kardeşim sana ne kadar kızsam az, ben seni biraz önce tlf la aradım ve adalarda merdivenden düştügünü bu sitede ögrendim. bu yüzden bende geçmiş olsunu buradan demek istedim ( aslında tlf la da aradımda kapatmışsın, iyi ki kapatmışsın)
HEP BÖYLE YAPIYORSUN kelimesinden bişiler anlıyormusun?
açık ögretim sonuçları açıklandı dün aksam, benden başka sınıfını gecen kimler var, parti verelim :-)
yüreginin götürdügü yere git
ula emre abi ben cıbırla çıkıom be....sende o motorla düşüosan ne ala..zuahhaha
sen anca drag yaparsın.yiyosa cıbır al onla yap zuahahahhaaaa
iso beyyy siz çok konuşuyonuz kanımca.....
eeeey emiroğlu bende ordayımmmmm
o zmn ben donasa gelmeden bi emre abiye bakayımda kızdırayımda geleyim.
zuhahahahahahahahahha
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
mehmet ben sınıfı geçmekle kalmadım aynı zamanda okulu da bitirdim. bunu kutlamak lazım haklısın
bu arada som dakikada elime ulaşan bi habere göre yarın aksam iftar yemeğine davet edilmiş bulunuyorum. pazar gelse de gezsek deyu hayal ederken yarınki gezide aranıza katılamayabilirim. eger bulusma saatinde orda olmassam siz beni bırakıp gidin. ben onları oyalarım (filmlerde bole derler ya heuehue)
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
aöf'den mezun olanlara benide ekleyin hemde ek sınava kalmadan mezun olanlardan listesine:D:D
Emre abi nettin sen yhaauwmotordan düşmek mesele değilde,bu adamların diline düşmek hayli büyük bi mesele Bu adamlar derken kastım;onlar zaten bi adım önde duruyolaranladın sen onu hani,o hesap yani
Engin abimi ellemeyin o yetişemezse bırakın gidin arkadan gelenler onun işi.puh.hahahaha abi alem adamsın vesselam
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
saat 17.30 da evde olmazsam işe yetişemem, ben gelmesem daha iyi olacak
seninki örgün ögretim degilmi? ben yanlış hatırlıyorum o zaman, 4 yıl örgün diye hatırlıyordum. ben sonunda 4. sınıfa geçe bildim :-)
para sana yakışır zaten
yüreginin götürdügü yere git
para sana yakışır zaten
dt mehmet.para herkese yakışır,sende benden aynı kaderi paylaştın ama
anladığım kadarıyla cabuk unutmuşsun.
gazlayıp durmayın emreyi..burda yazıyonuz gaza geliyo
bi gün başını yiyecek yaa..
neyse burda olmaz.toprak çukurlarına bekliyoruz sizi..
aöf: halkla ilişkiler... (mezun)
örgün: işletme 4.sınıf
bu arada arkadaşlar go karttaydık..yeni açılmış galiba çok uzun bi süre olmamış..
8 kişilik gruplar halinde yarışıyorsunuz..10dk'sı 10ytl..mutlaka gitmemiz lazım..ortaya bi iddia koyup yarışmamız lazım felaket zevkli bi olay!!!!!
yemek güzeldi.yeni arkadaşlarla da tanıştık iyi oldu. en çok oğuzu gömek istiyodum tanıştık onla da yarın dükkanını ziyaret etcem.bi bakcaz benim scotıra neyi var neyi yok
yav o rx115 ne alet öle ? canavar gibi hee.
bi de kanlıkavaktaki çim show'ları da güzeldi.ben bi ara denedim bastım gaza bıraktım motor haala sola dönüyo umut zaten frensiz kaldı oldugu yerde. ersin de düşüyodu nerdeyse .
ama oğuz senin bobcat harikaymış varya.kızılcıklıdan dönerken bile durmuyo yerinde nasıl aletse. lastiği parlatmışın ondan heralde
bu aksam guzeldı butun mt toplandı..yanlız grup surusu konusunu bı daha konusmamız gerek
mezun olanlara aferın
murat gokarta gıttık bız ben bınmedım ama ızlemesı bıle zewklıydı..en yakın zamanda mt olaraktan bı gokart yapalım..sondan 3 kısı butun motorları yıkasın
just one xt600 in eskişehir and rider name oldcityboy
bora abiniz öyle dedi.yanlışı yok değil mi dayının.teşekkürler...
xt mi aldım kıratımmmmmmmm..
* viper_1 (Volkan)
* _Si_Be_Mol_ (Eren)
* BeyFa (Faruk)
* umut_utu (Umut)
* muratd (Murat)
* readymehmet (Mehmet)
* Black.j.w.a (Süleyman)
* ozi2002 (Oğuzhan)
* zonex2 (Emre)
* bbaday (Bora)
* halidbin (Cüneyt)
* forester (Engin)
* oldcityboy (İsmail)
* PeSsiMisTsTyL3 (Uğur)
* headhunter251 (Ahmet)
* torento_1987 (Ersin)
* mterayes26 (Eray)
* digi_boy26 (Sinan)
* Gökhan (Henüz üye olmadı)
Sanki biraz aktif olduk gibime geldi...
İyİ AkŞamlar ArkadaŞlar Bu AkŞam Araniza Katilamadik Kusura Bakmayin Ama Uzakta DeĞİldİm KarŞi Tarafta Elezz De İŞ YemeĞİ Vardigİtmek Gerektİ Daha Sonra Baktim Hocanin Oralarda GÖrÜrmÜyÜm Dİye Ama Yoktunuz Neyse SaĞlik Olsun BaŞka Zamana Bu Arada Emre GeÇmİŞ Olsun KardeŞ Ben DurmuŞ Bİ Ara GÖrÜŞelİm
Kusura Bakmayin BÜyÜk Harf YazmiŞim YanliŞlik Oldu
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Herkese akşam iftar yemeğine geldiği için teşekkürler
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
eeeey yeniceli gökhan......
öyle bakıp kaçmak yok forumumuza...üye bilgilerinede msn adresini yazda ekliyelim...
kütahya gezisi iptal olmuştur arkadaşlar.katılım yeterli gelmedi.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)