Vaay Aytaçhanim Nasilsiniz.ölüm Kalim Oluncami Hatirlicaksiniz Arkadaşlarinizi.vay Be Kendisiyle Gurur Duyduğum Arkadaş..eskişehir Mt Ye Selam Vermedi.olsun Be Aytaç..
Canin Sağolsun...
Vaay Aytaçhanim Nasilsiniz.ölüm Kalim Oluncami Hatirlicaksiniz Arkadaşlarinizi.vay Be Kendisiyle Gurur Duyduğum Arkadaş..eskişehir Mt Ye Selam Vermedi.olsun Be Aytaç..
Canin Sağolsun...
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
İyi geceler
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
faruk kardesım basın sagolsun dedene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum bi ihtiyaç olursa hbrmiz olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
İyİ Geceler ArkadaŞlar Ne Var Ne Yok Nasilsiniz Bu AkŞam Çok Durgun GÖrdÜm Sİzİ Hayirdir
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Artık misafir yok... Bizbizeyiz..Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
viper_1, AS_DOPER, mterayes26, umut_utu, bbaday, torento_1987
Akşam 18:30 İftar yemeği kızılcıklı donas herkesi bekliyorum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
selam mt bizim tf cilernerde arkadaşlarım nerde leee tf ciler sesleri solukları yok yada tfciler nerde demek lazım öldürdümü kızlar sizi naptılar bak arama kurtarmaya haber vercem biri haber yollasın
uzun süredir yazamıyordum herkese merhaba...
faruk basın sagolsun kardeşim
pazar günü ne yapılacak, nerede , ne zaman bulusulacak beni bilgilendirirseniz sevinirim
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz
Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz
yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım
Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız
Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum
havuz+hamam giriş 1.5 ytl
arkadaşlar dün adalarda bi yeşil crosçu vardı merdivenlerdençıkarken düştü bu arkadaş mt den mi bibakın öyleyse mtyi rezil etti
Niye rezil olsun ki motosikletten düşmek motorculuğun şanındandır
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Faruk başın sağolsun allah başka acılardan esirgesin Dedene rahmet eylesin yattığı yer nurolsun.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Sizler sağolsun !Akşam donasdayım...
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)