faruk kardeşim başın saolsun allah rahmet eylesin bu arada herkese selam millet
faruk kardeşim başın saolsun allah rahmet eylesin bu arada herkese selam millet
Faruk başınız sağolsun bugün babanın dükkanına uğramıştım kapalıydı nedeni anlaşıldı.ALLAH mekanını cennet eylesin.
Cumartesi akşamı iftar yemeği kızılcıklı donas saat 18:30
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
başın sağ olsun faruk.. allah rahmet eylesin ...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
torento karıştırdın galiba benim deil faruğun(beyfa)
başın sağolsun farukcum.dünkü YAPTIĞIMIZ hareketleri bi konaşalım seninle
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
faruk başın sağolsun allah rahmet eylesin demek dün bundan durgundun söleseydin be gülüm ona göre davranırdık
başıın sağolsun kardeşim.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet bahçelerinden biri olur inşaallah.Ben de geçen sene bu mübarek günlerde kaybettim dedemiAllah nice sabırlar versin kardeşim.
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
başın sağolsun faruk'um bee. Allah mekanını cennet eyler inşallah. Oruçlu iken vefat eden kıyamet gününe kadar oruçlu olurmuş... Allah kalanlarınıza sabır versin kardeşim. Bu arada ehliyet'in de hayırlı olsun ben haftaya alcam.ister beraber gidelim ? numaraları yakın olur ne dersin ? bi gün belirleyelim. kaç lira alcaklar bizden biliyomusun ? ona göre tedarikli gideyim...
farukcum başınız sağolsun..dedenin mekanı cennet olsun..benim 2 dede de vefat ettin,biliyorum çok acı oluyor..cümleten tekrar başınız sağolsun..
Uzun süredir yazmıyordum foruma ama böyle bir durumda yazmak istedim.
Başınız sağolsun Faruk. Allah sabır versin. Dedeyi yattığı yerde dinlendirsin.
Mekanı cennet olsun. .......... Daha ne söylenebilir ki :(
faruk başın sagolsun mekanı cennet olsun. Allah hepimize hayırlı ölüm versin Mübarek bir ayda vefat etti
Faruk kardeşim Başınız Sağolsun Yüce MEVLAM mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır ihsan eylesin
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
faruk kardeşim başın sağolsun allah yattığı yerde dinlendirsin taziyelerimi sunarım...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
o ne muahbbetti yaw
orman fidanlığının orda uğrayıp giden polis arabalarınıda sayarsak yaklaşık olarak 10 tane polis arabası tarafından kuşatıldık.bi muhabbet olmadı ama ne zmn hadi gidem dedik siz bi durun bakam evrakları kontrol etcezzzz..
herkes evraklarını gösterip teker teker yola koyuldu.
o ara oğuz abi geçti ama gitti bidaha gören olmadı nerelerdeydi acaaba
ula oğuz bey ne adamsın yaww
Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma...:
olm nie oraya gelmiş ib......
Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma...:
ii gazladık dimi
adamlar bişi dedilermi size
bunları tanıyonuzmu die
SağırSiyahBirYorgunYolVurKendiniSürgünOlAşkYolunda ÖlmekKolaySarhoşGönülDurBirDinlenÇözKendiniKendind enAşkYolundaÖlmekKolay...:
yooo
SağırSiyahBirYorgunYolVurKendiniSürgünOlAşkYolunda ÖlmekKolaySarhoşGönülDurBirDinlenÇözKendiniKendind enAşkYolundaÖlmekKolay...:
dur birazdaha yapam zuhahahahaha
yapacak bişi yok bu saatte
bi yakalasalar si..........
ama yakalayamıyolar
kaç kere kaçtım sayısını bilmiyom
Drag Yaptınız mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)