ozi kardes sen koprunun dıbındekı sokaktamı motor tamırı yapıyorsun bizim arif emiroğlu nun oğlu
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
[QUOTE=BeYfa;815262]
emreabi sanada diyicek birşeyim yok kıçı kırıkbir enduro mobilet gibi bişeyalmışşın 50 metrede tokatlayınca havalara giriyon gel senle kütahyaya kadar kapışalım yiyiyomubu işler piknik masasının üzerine çıkıp fotoraf çekdirmeye benzemez yawwrummm
[QUOTE=BeYfa;815262]
ooooooooooooooooooooooooooooooo
faruk bey her zaman heryerde nasıl ıstersen ama sonra aglamak yok
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yarıştan bi kaç fotoda ben koyayım bari fotolar 3.etaptandır.....
aha buda ben:p
aha bunlarda videolar
http://www.youtube.com/watch?v=_k5egCRLDiA
http://www.youtube.com/watch?v=eWZWKrWII0Y
http://www.youtube.com/watch?v=nup7P3kVhlY
http://www.youtube.com/watch?v=XZWFfR4TGz4
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Ooooo umut çok güzel olmuş eline sağlık
Evet 29-09-Cumartesi için iftar yemeği yerini donas olarak kabul ediyomusunuz ya motorize cemeat
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Duruma bakar abi uygun görülen fikre uymaya çalışırım bi aksaklık çıkmazsa ben geliremmm
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
biz 3 tf cilere uyar abicim.. istersen manisa mı ne ordaki şubesinde buluşalım .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Hadi millet herkesi bekliyoruz iftar yemeğine
bu akşam bi plan yok galiba ben tek tabanca takılsammı takılmasammı ?napcak acep
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sayfayı okuyan 5 kısı war..
lem toplanın hepınız gelın benı alın ewden cekırdek yıyelım bızım parkta yada fıdanlıkta:D hadıyn tek tek ısım saydırmayın bana:D
Eren görüşelim kardeşim bi ara yada msn den şimdi konuşalım
yaw bence okeyi artık bundan sonra direk olarak 120 den başlatalım.olmuo böle 60-60.kısa sürüo.....
digi_boy26 valla otlar üzgün kış gelio saracaz diolar
sineklerde vızıldıyaa vızıldıyaa bi hal oldular.vızıltıdan başka bişi anlamadım,
bide arıalr vardı.yemeğime ortak oldular.abartınca şamarı yiyip oturdular bi köşeyee
yaaa ne diorum ben
okey başıma vurdu galiba.ben yatarrr.ii geceler online olan/olacak varsaaa
lakayitlik yapma bi çift okey tur daha derdik ama sen altını besledin maşallah sayende rekor kırdık kaç saat oynadığımızı ben unuttum ahanda şimdi bu mesajı yazarken ezan okuyo
aziz allah.abicim ben o "altın" mevzuunu anlayanma kadar
gerçi 2. 60 ta ben baya bi çalıştım ama.hele o patlayan oyun yokmu tuzu biberi oldu valla
orası doğru ikinci oyunda çalıştın ama hep adamada taş verdin o patlayan oyunda beynim döndü iyice film koptu iyice rastgele taş atmaya başladım farukda hazır kıta bekliyormuş oyunda 2 kere bitti oda filmin koptuğu sıralar sevindi garibim
sevinsin gariban ya.adam ilk eldeki okey turunu anlayamadı.bi de kendinden düşmüş sayıyı.adama bunları izah edene kadar akla karayı seçtik valla
ilk 3 turda attığım taşı alıyodu ne yapabilirim ki?taşı bile takip edemezsin o ara.
farukta senden alıodu bi ara onu naapcaz?
Yaww o değil çift okey tur dedim göstergenin üstündeki
okeyi almaya çalışıyo hani sıra bendede okeyi yanlışlıkla göstergenin üstüne attım sandı nasıl saldırdı okeye sonra 2. okeyide attım çocuklar dedi 32 düşceniz çocuk kalpden gidecekti neyse 16 düşünce biraz rahatladı ama bu seferde farka baktı 52 -12 kağadı yırttı attı oyunun tadı çıkmaz artık diye
bide hesap olayına yarıldım gülmekden nasıl başda yaw bu kakao güzelmiş bida içcem diyodu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)