merhaba arkadaşlar buraya bulgaristan göçmenleri ve bulgaristandan MTcileri bekliyorum hadi bakalım benden başka göçmen varmı sitede.
herkeze kazasıs belasız sürüşler diliyorum.
merhaba arkadaşlar buraya bulgaristan göçmenleri ve bulgaristandan MTcileri bekliyorum hadi bakalım benden başka göçmen varmı sitede.
herkeze kazasıs belasız sürüşler diliyorum.
Doburden gospodin ucanteneke5.
Neraz miram Bulgarski.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
merhaba İHTİTAR dostum bulgarca anlaman gerekmiyo zaten sen eski göçmenlerdensin belli demekki tek deilim burda.
maksat göçmenleri toplamak bu yaz bulgaristana gezi düzenlemek amacımda o yüzden vize derdi olmayan ve MT üyesi olanlarla bi yurt dışı gezisi iyi olur diye düşünüyorum.
vay be görünen o ki bu yaz yine yalnız gidecem bulgaristana ama nabalım gidersem bol bol resim çekerim motorcu toplantılarından sonra burda paylaşırım herkezle.
Yine yalnız kaldım yolarda görüldü...
hayrirli olsun ..... aktif olmasi dilegiyle
vay nihayet?demekki yalnız deilmişim.birde bana yakınmışsın yani KAZANLIK
motosiklet festivalindeki resimleri gördün dimi daha kalabalık olsaydık burdan daha super olurdu.
bulgara motorla gidersen haberim olsun bakarsın iki makina gideriz.
hafta sonu yalovaya gidersen beraber takılalım ben büyük ihtimal gidecem.
MT niz hayırLı olsun saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende varım.Yeni gördüm vallahi bu topiği, ayakta uyuyorum
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
bende varım bea bende tolbuhinden 89 gocmeni.bulgaristana giderken motor için vize alınmıyormu? gezi işini aceleye getirmeyelim 2008 organize bi şekilde gideriz varnada tatil yaparız.
vaybe demekki dürtükleyince oluyomuş(spite be gratski).
benim bulgaristan gezisi topiğimi okudunuğunuzu umuyorum erki isterseniz 2008 sekizde organize bi şekilde birkaç moto festivaline gideriz siz sadece okey deyin ben ordaki arkadaşlarla bağlantı yaparım.
valla şimdi sevindim yalnız deilmişim burda göçmen olarak
bende şaşıyodum göçmenlerin yüzde 90nı motorcuğuken nasıl oluyoda birtek benim burda diye.
Merhaba Mustafa, bakıyorum da muhacir arkadaşlarla toplanıyorsunuz. Çok güzel olur gerçekten de. Nasıl olsa vize sorununuz da yok. Kim tutar sizi. İnşallah seneye Bulgaristana yalnız gitmek zorunda kalmazsın. Şöyle beş-on motorcu olursunuz da Türkiyeyi güzel bir şekilde temsil edersiniz.
Selamlar.
şimdi biz bulgaristana gittimizde motorlar için herhangi bi harc vize falan odicezmi yoksa kırmızı pasaportıumuzu gosterip gecicezmi nasıl olcak??
davai davai! Dogru mu soyledim acaba?
HAyirli olsun yeni MT :]
= = = Be Aprilia racer! = = =
bede varımseneye benimde aklımda var busene gidemedim arkadaşlar giti biz kaldık
kısmetse olur gider takılırız
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)