Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    Oguz7734 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 2014 xmax 250 :)
    Alıntı nisa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooooo oğuz hadı yenı makınan hayırlı olsun becenım bende aldım senınn gıbı xmax 250 oğuz bu benım numaram 0543 607 05 13 sınan bana cağrı atarsan veya ararsab hafta sonu pazar gunu senınle buluşup tanışalım haberını bekliyorum
    Sanada hayırlı olsun sinan hocam macırlar olarak mt ailesinde 2 xmaxli oldugumuza göre buranın tozunu attırırız plakam daha cıkmadı ama cıkar cıkmaz 1 pazar tanışmayı beraber gaz açmayı isterim 4 mayıs yani yarın istanbuldan izmitten gelicek olan 35-40 arkadaş var istersen sende buyur gel yalova termal cınarcık armutlu o tarafları gezicez ben aralarında kaynıcam ve rodaj yapıcam yavaş yavaş bu arada telefonumda paketim bittigi için ödemeli aradım seni kayıt edersin no mu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA MT-07 DEEP ARMOR ABS
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanada hayırlı olsun sinan hocam macırlar olarak mt ailesinde 2 xmaxli oldugumuza göre buranın tozunu attırırız plakam daha cıkmadı ama cıkar cıkmaz 1 pazar tanışmayı beraber gaz açmayı isterim 4 mayıs yani yarın istanbuldan izmitten gelicek olan 35-40 arkadaş var istersen sende buyur gel yalova termal cınarcık armutlu o tarafları gezicez ben aralarında kaynıcam ve rodaj yapıcam yavaş yavaş bu arada telefonumda paketim bittigi için ödemeli aradım seni kayıt edersin no mu
    naber oğuz yarın ne bakacam kıtapcıkta burdan açıklayayım sana

sinka251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Pazar corluya mi geliceksiniz anlamadim.

Motosikleti
    Alıntı sinka251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar corluya mi geliceksiniz anlamadim.
    corlu mu mıllet bır aydan berı yalovaya gıtmeye planlıyor sen gelmıcekmısın

sinka251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Motoru sattim daha bulamadim :-)

Motosikleti
    corlu mu mıllet bır aydan berı yalovaya gıtmeye planlıyor sen gelmıcekmısın
    kitapcıktan periyodik bakım aralıklarını sorucaktım ve o bakımlarda nelerin deişcegini soracaktım kitapcıgı genede getir abi sen

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    oguz hayırlı olsun

Motosikleti
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oguz hayırlı olsun
    Teşekkür ederim alper bırçetim bugun çelikyelek halil abim ve sinan abimle güzel bi pazar turlaması yaptık tekrarlayalım 1 ara [COLOR="Silver"]
    CEL1KYELEK ve alpino bunu beğendiler.

SeRcanNn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Oguz Hayirli olsun kardesim tekerin düz bassin
    CEL1KYELEK ve Oguz7734 bunu beğendiler.

CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    Tekrarlayalim Oguzhan zaten bu gezi tadimlik gibi geldi rotayi kendimiz cizelim biraz uzakbiyerler olsun tadi damagimizda kalmasin

Motosikleti
    Alıntı SeRcanNn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oguz Hayirli olsun kardesim tekerin düz bassin
    bırçetim sonunda üye olabilmiş haha saol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Alıntı CEL1KYELEK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrarlayalim Oguzhan zaten bu gezi tadimlik gibi geldi rotayi kendimiz cizelim biraz uzakbiyerler olsun tadi damagimizda kalmasin
    Halil abi benim için hiç fark etmez uzak olsun yakın olsun siz olun beraber fizana bile giderim ben Ayarlayın kendinizi ozaman bu pazar rota ayarlayayım ben gidelim şile agva karadan gidip geliriz süper olur sinan abide aradı beni sen ben sercan falan gezelim dedi bu pazar için ayarlayalım ozaman bişiler oda istiyormuş öyle demişti yalovadan ayrılırken.tabi sizin aklınızdada bi yer varsa söyleyin abi

Motosikleti
    Ben gittigim yerleri bikackez gitmedikce aklimda kalmiyor yer olarak bi onerim yok bana pazar uyar hatunlari alicazmi erkek olarakmi takilicaz ona gore hanimada sorim

Motosikleti
    Ben gittigim yerleri bikackez gitmedikce aklimda kalmiyor yer olarak bi onerim yok bana pazar uyar hatunlari alicazmi erkek olarakmi takilicaz ona gore hanimada sorim
    valla halil abicim benim için fark etmez eşli veya tek gelmek yalovadan şile agva arası 150 150 de geliş 300 km yol yapar şile agva yolları bol virajlı ve cok güzel diye biliyorum

Motosikleti
    halıl bana kalırsa hatunlu gıdelım eğer bı pazar daha onsuz gıdersem bır yere bızımkı benı vuracak

Motosikleti
    :-) tmm evdeki mudurle yarin ksuan fabrikada tirmaliyoz gece gece onusup net bisey yazarim

Motosikleti
    :-) tmm evdeki mudurle yarin ksuan fabrikada tirmaliyoz gece gece onusup net bisey yazarim
    halıl sen gececımısın bende bu hafta geceye gecıyorum bu ay sabıt bursa nılufere calışacam orhabgazıden geçerken el sallarım sana

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

oğuz yoğurtcuoğlu nu bı ara bakalım evrakların hazır olmuşmu yada ne zaman hazırlaayacaklar sıkştır onları

Motosikleti
    halıl sen gececımısın bende bu hafta geceye gecıyorum bu ay sabıt bursa nılufere calışacam orhabgazıden geçerken el sallarım sana

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

oğuz yoğurtcuoğlu nu bı ara bakalım evrakların hazır olmuşmu yada ne zaman hazırlaayacaklar sıkştır onları

bugun gittim abi yarın evraklar ve plaka cıkıcak büyük ihtimal.şu kitapcıktan 1000 bakımında yag filtresi deişcek diye yazıyormu bak bakalım ?

Motosikleti
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun gittim abi yarın evraklar ve plaka cıkıcak büyük ihtimal.şu kitapcıktan 1000 bakımında yag filtresi deişcek diye yazıyormu bak bakalım ?
    yağ fıltresı yok bunlarda oğuz eğer olsaydı mecbur değısecek cunku ıcınde ufak ufak çapaklanma var bende şimdı çıkıyorum işe gıdecem yarın devam ederız bu hafta gecedeyım

Motosikleti
    yağ fıltresı yok bunlarda oğuz eğer olsaydı mecbur değısecek cunku ıcınde ufak ufak çapaklanma var bende şimdı çıkıyorum işe gıdecem yarın devam ederız bu hafta gecedeyım
    Yag filitresi yokmu bunlarda ? ben bu güne kadar yagsız çalışan bi motor görmedim abi nasıl yok her motosikletin birbirine silindir pistonundan sürtünmeden dolayı çapaklar cıkar silindir alışana kadar cıkar o çapaklar o çapakları filitre temizler ne demek filitre yok abi sen uykulumusun yoksa camenitsayı fazlamı kaçırdın ?

Motosikleti
    Pazar gunu esimin arkadasinin sunnet dugunleri varmis :-( pazar gezisi yapamicam sanirim
    Oguzhan arkadasta 150cc lik bimotosiklet var gecende oda bulamamis yaga filtresini yoktu yani

Sinan ben gececiyim Orhangaziden gecerken bi islik cal uyaniksam kahve eksreso ismarlim:-)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)