Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz de ekildiğimiz için Balıkesir gezisinden vazgeçtik.
    Başta herkez geliyordu sonunda bir de baktık. Ben, Mustafa ve Alper kaldık.

http://www.enduroclub.org/forum/show...bolu-1929.html

Sayın MT alemi, 5-8 Haziran tarihleri arasında Bolu'da şenlik var.
    Enduroclub'un da katılacağı bu şenliğe gidelim derim ben. Siz ne dersiniz.
    Yukardaki linki tıklarsanız. Ayrınlıtılı bilgiyi görebilirsiniz.
    mehmet abi benim maziretim sıradan bir maziret değildi ama üstelik her olumsuzluğa karşı yinede gelmeye çalışcaktım.neyse kapandı o mezu.yuvacık gezisindede siz beni yalnız bıraktınız ödeşmiş olduk şimdi bu bolu festivali için ben şimdilik bişey demim.yani herkes giderse gelirim bende.bide en büyük sorunum en erken cumt akşamı çıkabilirim yola ben ve tek okadar yolu gelmek istemem
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Selam
    Arkadaşlar şu birkaçgündür deli gibi motosiklet arıyorum Sürekli kararsız kalıyorum Tam işte bu dediğimde birisi mutlaka kafamı karıştırıyor Düşündüğüm motorlar TDM 850 ve şu an Yalovadan bir arkadaşta olan RF600 ikisi arasında git gel yaşıyorum Rf in avantajı yalovada ve bildiğim bir arkadaşta olması Modeli 95 istediği 5500 ytl Tdm e e gelirsek 96 model ve 6000 ytl istiyor Motoru görmedim mecidiyeköy de Ağırlıkla Tdm istiyorum boyuma kiloma en uygun olan Tdm. RF te fena değil ama İşte o ama bitiriyor beni Sevgili Mustafa Sen piyasayı daha iyi biliyorsun Eminim yazımı okucaksın ve diğer arkadaşlar bildiğiniz temiz ve uygun motorsiklet varsa lütfen Haberleşelim 0536 374 92 88 email omurce@hotmail.com Şimdiden Teşekkürler

bu TDM 850 http://www.sahibinden.com/tertemiz_2...XQQdisplayitem

bu RF 600 http://www.sahibinden.com/suziki_rf_...XQQdisplayitem

Motosikleti
    oooooooooooo MT ne oldu size bu hafta yaa.sesiniz soluğunuz çıkmıyor.ne kamp yaptınız.1 haftalığına mı gittiniz nedir.ayılar mı yedi sizi ne oldu bursa uyanın lennn

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar Millet, ben Edirne'ye döndüm.

Mesut, söyle bakalım, pazar günü saat 19:30 sularında Yalova-Topcular arasında yol kenarında kücük mermerden heykelcikler satan bir dükkanda mıydın?

Motosikleti
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Mesut, söyle bakalım, pazar günü saat 19:30 sularında Yalova-Topcular arasında yol kenarında kücük mermerden heykelcikler satan bir dükkanda mıydın?
    sen nerden gördün beni leyyynnn

Motosikleti
    XVS 650 Dragstar

işte o minik heykelcikleri satan benim Geçerken uğrayın beklerim...

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    hemen yalovanın çıkışında yalnış hatırlamıyorum dimi bursa gezisi dönüşünde ugramıştık biz
    mesut dün beni aramışın ama tlf evde unutmuşum

Motosikleti
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen yalovanın çıkışında yalnış hatırlamıyorum dimi bursa gezisi dönüşünde ugramıştık biz
    mesut dün beni aramışın ama tlf evde unutmuşum
    ewett aradım ama ne cvp verdin nede bana geri döndün kamp nasıl gidiyor diye soracaktım.bide size biraz nispet yapacaktım.gelmediniz neler kaçırdınız diye eee hani resimler buakşam birkaç resim koyarım ben

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    şimdi arkaslar su festival işibe bi el at ayım dedim.6-7-8 haziran kusadası http://www.kumof.com ve 22-28 haziran tarihleri arası 7-7 gece marmariste festivaller var.http://www.marmok.com hepsinde müzik eglence deniz motor=kızlar kombinasyonu var.benim için bu 4 kombinasyon festivali festival yapan unsurlardır.şimdi ilk 2 sırada ben ve ismet abi var.
    evet arkdaslar bu güzel ege turuna gelicek arkdaslar bi ara gazı versin bakiim duyayım.bu haftada kırklarelindede drag yarısları var oraya gelcek olan varmı?? ben gidiyorum katılabilirsem yarısada katılıcam.kimler geliyor benle?????????????

Motosikleti
    Alıntı spawnem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi arkaslar su festival işibe bi el at ayım dedim.6-7-8 haziran kusadası http://www.kumof.com ve 22-28 haziran tarihleri arası 7-7 gece marmariste festivaller var.http://www.marmok.com hepsinde müzik eglence deniz motor=kızlar kombinasyonu var.benim için bu 4 kombinasyon festivali festival yapan unsurlardır.şimdi ilk 2 sırada ben ve ismet abi var.
    evet arkdaslar bu güzel ege turuna gelicek arkdaslar bi ara gazı versin bakiim duyayım.bu haftada kırklarelindede drag yarısları var oraya gelcek olan varmı?? ben gidiyorum katılabilirsem yarısada katılıcam.kimler geliyor benle?????????????
    bu 2 festivalden ekmek çıkar bize diyorsun yani kırklareli hakkında bilgim yok pek.iyi olur mu acaba 250cc olursa bende girim yahu vereyim çoşkuyu hyo ya

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    turgut kastroya gitinmi sen yoksa benim gibi evdemi kaldın
    mesut ben bu hafta sonu hiç bi yere gidemedim işim çıktı

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    geeelll mesudum geelll!!!!! senin aysunada yer var.

gittim alper abi gece 4 te geldik.ayrıca castro değil son aanda mustafa abi değişiklik yaptı binkılıc diye biyere gittik.olamaz boyle bi yol sanki taş yağmıs yollara berbaat geldiğime deymedi walla mustafa abi kızmasında bilseydim boyle yol olduğunu gelmezdim walla.bide diyoki siz ara gazı verin ben duyarım 600f le sesi kısıldı bağarmaktan bizim mustafa abi kacıncı rüyasını goruyodu bilmem artık

25 mayıs moto drag gösterileri programı

Katagoriler
    1. 125cc 4 zamanlı motorlar
    2. 250cc 4 zamanlı motorlar
    3. enduro 0-660 cc arası enduro motorlar
    4. choper cc sınırı yok
    5. 600cc amotör profosyonel
    6. 1000cc amatör
    7. 1000cc profosyonel
    8. special 1000cc üstü ve modifiyeli + hayabusalar

Kurallar

1. her sürücü nizami kask ve mont giyecektir.
    2. yalnızca 4 zamanlı motorlar yarışacaktır.
    3. motor ehliyeti zorunludur. A2

Motosikleti
    ben söz vermiyeyim.bu hafta bir takım işlerim olabilir.birde gezmekten lastik alamıyorum bir türlü 1-2 hafta dişimi sıkıp lastik almak istiyorum...bu arada lastik hakkında bir fikriniz var mı?marka ve fiyat olarak

Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben söz vermiyeyim.bu hafta bir takım işlerim olabilir.birde gezmekten lastik alamıyorum bir türlü 1-2 hafta dişimi sıkıp lastik almak istiyorum...bu arada lastik hakkında bir fikriniz var mı?marka ve fiyat olarak
    Mesut hani sana söylemiştim bir müşterim geldi kart bıraktı Lastik firması sahibi Onu unutturmada arayalım...

Motosikleti
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesut hani sana söylemiştim bir müşterim geldi kart bıraktı Lastik firması sahibi Onu unutturmada arayalım...
    yawww biz onu nasıl unuttuk.dükkanda değil misin sen abi.bir arada haber ver gözünü sevim bee söz biralar benden

şuan ki lastik 150/70-17 170liğin fiyatını sor bakalım kaç para dicek..dunlop-pirelli yada michell sor

Mesut, biliyorsun haftasonu Bursa'daydım, dönüste otobüsten yol kenarında bir Hyosung görünce aklıma sen geldin, hakikaten de senmissin

pata, eyvallah kardes, otobüs degil de motorla gecersem mutlaka ugrarım. Zaten Topcular-Gemlik arasında ugranacak cok yer var, paso "kuzu cevirme, köfte, iskembe salonları...."

Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yawww biz onu nasıl unuttuk.dükkanda değil misin sen abi.bir arada haber ver gözünü sevim bee söz biralar benden

şuan ki lastik 150/70-17 170liğin fiyatını sor bakalım kaç para dicek..dunlop-pirelli yada michell sor
    Sen gel beraber ararız.

Motosikleti
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen gel beraber ararız.
    kaça kadar dükkandasın

Mesut, biliyorsun haftasonu Bursa'daydım, dönüste otobüsten yol kenarında bir Hyosung görünce aklıma sen geldin, hakikaten de senmissin

pata, eyvallah kardes, otobüs degil de motorla gecersem mutlaka ugrarım. Zaten Topcular-Gemlik arasında ugranacak cok yer var, paso "kuzu cevirme, köfte, iskembe salonları...."
    iyide motor biraz içerde gibiydi.görüntü açısı çok iyi değilde ona rağmen görmüşsün ya helal olsun sna.yuvacık gezisinden dönerken bi uğrim dedim.uğrayış o uğrayış 2-3 saat takıldım orda

Gezi oldugunu anlamıstım zaten, feribotta da bissuru motor vardı. Valla telefonun olsa arardım aslında seni, Topcularda 1 saat feribot sırası bekledik, tanısabilirdik.

Motosikleti
    Gezi oldugunu anlamıstım zaten, feribotta da bissuru motor vardı. Valla telefonun olsa arardım aslında seni, Topcularda 1 saat feribot sırası bekledik, tanısabilirdik.
    05355067986 bir daha tel no yok bahanesi istemiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)