hadi bratçetler nerdesiniz ben biraz kutlama yaptım(babamın doğum günüydüde)şimdide burda devam ediyom ama kimsecikler yok galiba
[/IMG]
birazda memleket birası takılayım dedim yani
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bende burdayım ama millet gezmekte herhalde..
bugün süper tenereye bindim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bugün isonun sayesinde ucuza bi çadır aldım kendime super deneme amaçlı kurdum ama aklıma gelmedi bi resim çekeyim.
ama olsun burhanye festivaline hazırım yani eskisinde bazı ağrızalar vardı ama yenisi güzel.
biz cumartesi sabah vapurunla gitmeye karar verdik herkeze duyrulur yani saat 11:00 gibi bandırmada oluruz.
birde haritaya baktım bandırmadan gönen üstü kestirme yol var balıkesiri görmeden burhanye tam 173km.ama balıkesir üstü gidersek 248km.yani uzun lafın kısası biz bandırma gönen burhaniye gidecez git gel 350km. yol yapçaz bandırmadan ayrıca bide vapur var gidiş dönüş artçıyla beraber 130ytl.de o tutuyo artçı olmassa 90 ytl.artık ona göre gelenler hazırlansın.
ordaki masraflar başka tamamen kim ne isterse ona göre artar masraflar yada ortak takılır paylaşırız her şey size bağalı
amma yazdım kıyak kafayla haaaa.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bu balıkesir festivali için ben kararsız kalmaya başladım
bate bende kayın pederin çadırını aforoz etim bugunde uyku tulumunu aldım yani bende hazırım ama ufak bi sorun var motor gidic çocuk fena bastırmaya başladı yakı bi zamanda satıcam galba oyle gözüküyor
biz kestirmeyi kulanalım
mesut su salmak yok geleceksin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
düşünmem lasım yol uzun..maddi yönden kasacak beni galiba
motorda rehin sorunu yokmuş gibi bide haciz çıktı başıma..cuma günü öğrendim
onlarla uğraşıcam galiba..bu şekilde yola çıkmak hiç uygun değil
benim işte sakat gibi sınav olayından dolayı kesin bircevap alamadım kurstan yarın birdaha sorucam bakalım
mustafa abi kamenitsa takılıyon nede giderşimdi be olsa misgibi memleket birası
özgür adam:
tamamdır brat sen çocuğa söyle haftaya verebilirim de dönünce sat gitsin müşteri varkan kaçırma.
ama çok istiyosa hemen ver gitsin sende hasanla gelirsin cbf150 ile hem masraflar azalır olmazmı.
maksat müşteriyi kaçırmamak.
mesut sende hemen kıvırma gelcem dedin gelicen biz anlamayız seninde topu topu 325km.var dönüşle 650km.ordada gezssen 50 al sana 700km.yol ben bu yolu istanbul içinde üç günde yapıyom bişey olmaz
makinada yüzde 4lt.yaksa al sana 28lt.benzin yapar.
bak şimdi bizde git gel 400km.yol yapıcaz benim makina yüzde 7 yakıyo yani 28lt de ben yakıcam buda 100ytl benzin yapar artı bizim 130ytl vapur var artı orda en az 70ytl yer içeriz noldu biz 300ytl harcicaz sense taş çatlasa 200ytl.
brak şimdi mızmızlığı da gel.
hemde ömür ü de iknaa et te oda gelsin yeni makinayı almıştır hem o ikiniz yavaş yavaş gelirsiniz.
sadece balıkesir beldesinde dikat edin çok radar vardır yolda yani 80km\s.i geçmeyin oralarda sorun çıkmaz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Gratskiler, bugün kızarkadaşımla birlikte bizim dedeyle neneyi ziyarete gittik Edirne'nin köyüne. Git-gel yaklasık 160 km yol. Yol boyunda bir iki fotograf cektik sizinle paylasayım dedim.
By bulosele at 2008-05-11
By bulosele, shot with <KENOX S730 / Samsung S730> at 2008-05-11
motorda rehin sorunu yokmuş gibi bide haciz çıktı başıma..cuma günü öğrendim
onlarla uğraşıcam galiba..bu şekilde yola çıkmak hiç uygun değil
görmediniz sanırım
bulosele senin arkadaşını motoru duruyormu hala
mustafa abi fiyata anlaşamıyoruz onuda haledersem hemen satıcam malum müşteri varken kaçırmamak lazım
bulosele iyi yapmışsın buyuklerin gönlünü almışşın havada çok güzeldi bugün
özgür adam:
arkadaşlar şu dk sonra kesin kararlıyım..gelemiyorum
özcan sen zaten gelmesende mazeretin var
kamenitsa super gidiyodu ama bitti keşkem iki şişe olsaydı tırcı bi arkadaştan aldım bugün hıyarda bi koli vardı da sadece bitane aldım ama bidaki sefer alıcam koliyi
mesut bişey olmaz rehinlide olsa sorun olmaz zaten hafta sonu onla uğraşamassın biliyon dimi hafta içi belki halledersin.
brak kıvırmayıda kesin bişey söyle.
blusele bratçet güzel resimler çekmişsin sonunda biraz gezmeye karar verdiğine sevindim haftayada burhaniyeye gelmeyi düşün yani baya güzel olucak.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
alpino, motoru hala duruyordur heralde ama emin degilim, görürsem msn ya da e-mail isteyip sana vericem, direk sen iletisime gecersin!
sumensko, haklısın brat, yaslıları unutmamak lazım, arada bir ziyaretlerine gidip gönül almak lazım. Bugün hava güzeldi ama ara ara yagmur ciseledi ona ragmen yola cıktık.
tamam olmasa resmin çekipte koyarsın siteye ona göre kesin bi cevap evririm ok
mustafa abi rehin değil haciz var diyorum.dokundu galiba bira
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)