bursa bir toplanıp biraz gezelim diyorum arkadaşlar
ne dersiniz ve ne zaman uygun olur?
bursa bir toplanıp biraz gezelim diyorum arkadaşlar
ne dersiniz ve ne zaman uygun olur?
hepiniz saoğlun bratçetler allaha şükür ben kendimi kurtardım bişey olmadı sadece biraz yerde süründüm ama olsun elbiseler ve korumalar sayesinde bişeyim yok.
motosiklet azcık hasar gördü ama onuda sigortadan yaptıracaz.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
sağa ayak bileimi 10santimle kurtarmışım yoksam o egsoz bağalantısını koparan şey bileimi götürebilirdi yani ucuz kurtuldum sonuçta aman hepiniz çok dikkatli olun çunkü kimin nerden çıkacaı hiç belli olmuyo.
mesut ömürün adına sevindim ya hiç olmassa bi arkadaşımız kurtarsın kendini.
demek DL de karar kıldı hdi hayırlısı ozaman allah kazaa bela vermesin.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
şuan ist'da olmalı kendisi.saat 1,15 gemisine eşiyle ikisini kendi ellerimle yolcu ettim.saat 14,00'da motor sahibi ile görüşüp motorsikleti görecekti.eğer beğenirse eşiyle atlayıp gelecek.bende ondan haber bekliyorum şuan.gelişmelerden sizi haberdar ederim.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
çok ucuz kurtarmışın bate dediyin gibi
ŞAMPİYON CİMBOMBOM
http://img332.imageshack.us/img332/6760/aslanzx3.gif
vay yaşarım yaa şampiyonuz allah'ın izniyle
ucanteneke geçmiş olsun sana da
herzaman heryerde EN BÜYÜK CİMBOMBOM
olur olurda ne zaman nerde ?geçen p.tesi ben Sakaryada olduğum için gelememiştim siz buluştunuzmu Özcan'la
Bu sabah gördüm seni Özcan selam vermeden kaçtın ben güvenlik binasındaydım motora baktın ama motoru yıkıyordum yoktu park yerinde
seni ferk etmedim motoruda göremeyince herhalde erken çıktın zanetim
özgür adam:
merhaba arkadaşlar..anca gelebildim..taşköprü diye bir beldeye gittim düğüne.ruhsat sahibi fln olmadığım için.bide cüzdanı dükkanda unuttum için trafikte bir hiçtim buakşam.tam buakşamda çevirme yapacakları tutmuş.2 kişiyi bağlayınca benim motorsikleti düğün salonun önünde görmüşler.hemen soruşturmuşlar bu motorsiklet kimin diye.saolsun arkadaşlarda biz ne bilelim demişler.hemen bana haber geldi.böle böle oldu diye..30 dk sonra bunlar gitti.hemen atladım motora.tam kaskı fln takarken.arkadaşlar koşa koşa geliyor.dediler mesut bir alt sokakta pusuya yatmışlar.sen üst yoldan git.ben motoru vitese takar takmaz aşağı sok lambalarını gördüm.tam gaz geliyorlar.ulan dedim hyo göster kendini.adrenalin var buakşam tabi hemen verdim çoşkuyu.plaka gözüktüğü için farları açmadım. o beldede bir aşağıya bir yukarı dolandık durduk(onlarda peşimde)neyse 10-15 dk kovalanmaçtan sonra kendimi anayola atmayı başardım.yola çıkar çıkmaz içimden ulan jandarma kıçımı ye şimdi dedim.(içimde ki hırs o biçim ) tam o esnada topçular feribotu gelmiş herhalde trafik o biçim..1-2-3-4-5 yapıştırdım.makaslara girince koca transit giremedi tabi ve izimi kaybettirdim.biraz adrenalin biraz korku biraz macera biraz film oldu bu gece.
(zor bi gece oldu)
pilakayı almamışlardır umarım
özgür adam:
mesut sende ehliyet yokmu yoksam
niye boşu boşuna kemdini tehlikeye sokuyon ki unuttuysan bişey olmaz numarasını bil yeter.
ama böyle kaçar da bide yakalarlarsa emin ol 24 saat içerde durursun evrakların tam olsa bile.
yaşar bu modeller maalesef biraz öyle arkanı göremessin cbf250 de anca yanlara bakar bakar gidersin
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
plakayı aldıklarını hiç sanmıyorum almasınlar diye bizzat farları kapattım.üstelik aramızda fark vardı.aldıklarını hiç sanmıyorum.ehliyetim yanımda olmasa bile no ile bakabileceklerini bilmiyordum bilsem kaçmazdım.fakat yanında taşımadığın içinde ceza yazmıyorlar mı neyse kafada biraz kıyak olunca akşam olanlar oldu
yaşar'ım hayırlı olsun cbf 250 valla yeni gördüm çok güzel. bahsettiğin motosiklet buysa eğer baya güzelmiş. güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle. etti 375 cc
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)