arkadaşlarım kanuni'nin parçalarına sözüm yok.çin malından fazla bir miktar değil parçaları fakat deer 152'nin parçaları ucuz.kanuni'yi ayıran özellik bence deer 152.diğer kanunilerden çok farklı bir tasarım ve kalite konusunda fazla cimrilik yapılmamış bir motor.deer 152 kanuni malı diye herkes hor görebilir.sıfırına 5000 ytl hayatta vermem diyorsunuz biliyorum fakat deer 152 sınıfına göre çok kaliteli.mühendislik diğerlerine göre çok çok iyi.göze çarpan ilk mühendislik harikası ise sağlam(çelik) bir şaseye sağlam.bunun gibi birden fazla diğerlerinden ayıran özellikleri var.bu yüzden parçalarıda pahalı.japon parçaları kadar var.2 ay önce göbeğini değiştireyim dedim.çekişi felan yükselir diye.bir kayış ve göbeğin dişlileri felan toplam 400 ytl geldi bana.çin malı kayışlarından çok daha kaliteli bir kayışı var.çin malı kayışta koymuştum bir ara 1 km ilerde kopardı sıfır kayışı.kullanan bilir deer 152'yi.uzun yolda hiç boğulma-şişme yapmıyor.benzin koy bana ben giderim diyor.kıvraklığı felan bir harika.deer 152 mükemmel-süper demiyorum ama sınıfında iyi yerlerde.alırken şüpheliydim fakat kullandıkça iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum.kullanınca anlıyorsunuz motoru.bu motor isveç mi? norveç mi? neydi onların tasarımı ve italyan yapımı.(özellikle benim ki italyadan geldi) daha sonra deer'ın projesini kanuni alıyor ve tuzlada üretilmeye başlıyor.kapsamlı bir araştırma yaparsanız öğrenirsiniz...ne çok konuştum be
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
vay gratski parçalamışsın ama sen genede bir an önce kurtul ondan.
daha iyi bişey al bence.kanuni fena deil ama sonuçta çinlinin kötülerinin en iyisi deyebiliriz.bendede seyhan 125 vardı ilk başta elektrik sorunu vardı tesisatı komple deiştirdim ve 75.000km.yaptım hiç motoru açılmadı ve sattım.
sende kurtul bence fazla bekleme.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
slm gratskiler nasılsın uçan teneke uzun zaman oldu vala foruma girmeyeli bakıyorumda bizim gratskiler baya baya çogalmış
o bırçet sen haskovo nerendisensin ben akbunardan
alpino hoşgeldin aramıza
özgür adam:
yaa arkadaşlar 1 gün belirleyelim ortak bir yerde hepimiz buluşalım ne dersiniz.haftaya hava güzel olursa pazar günü buluşalım.ortak yerde bursa iyi bence.ağırlık olarak çoğumuz bursada zaten.bende yalovadan atlar gelirim.?????
ya kar yağdı diye hergün böle mi gitcek havalar.çarşamba günü havalar düzelicek dediler.pazar günüde havaya bakarız..az biraz soğuk olur illa ki mağlum kış mevsimi ama beni soğuk felan durdurmaz motora binilcek kadar bir hava olursa bir yer belirleyelim..bütün kış otur otur küflendik ya.biraz heyecan lazım ;)..ne dersiniz?
yok mu :S oda ilginç fakat diğer arkadaşlar pazar günü hava güzel olursa toplanalım bursada?
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
pek niyetli arkadaşlar göremiyorum..nasıl motorcusunuz soğuk size dokunur mu beee..hele bursalılar siz, en fazla yarım saat motor üstünde yolculuk yapcaksınız ya ben ne diyim daha yalovadan gelicem..yok mu arttıran
ucanteneke5, bratcet, soguk hava akımı bu sefer kapıkuleden diil, cherno moreden gelmis, undan Edirne'ye kar bırakmamıs.
playboy_77, aga, dedigin gibi cok istekli yok ama biliyorsun zaten sayımız cok az, forumu adam akıllı takip eden Bursadan bildigim kadarıyla sadece sumensko arkadasımız var.
Sayımız biraz ta artsın, havalar da ısınsın, o zaman görüsürüz
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)