zdraveyte,
bende motor alıcam majırskiler yetişirsem katılırım gezilere ama henüz alamadım motorcikletkamı
iyide bizim bu sene hotele gitcek paramızda yok bakıcaz turgut elimden geleni yapıcam.inş bende katılırım.nerden baksan 1000 ytl ister bu gezi.bulabilirsem gelicem
ne almayı düşünüyorsun arkadaşım?tarzını ve fyat sölersen sana daha yardımcı oluruz.bu arada hoşgeldin.kendini daha iyi tanıtırsan memnun oluruz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mesut ben gelemicem galiba balıkesire az önce kursu aradım 17 18 tarihinde imiş direksiyon sınavı iyişallah 17 sinde olurda gelirim 18 kalırsa gelemem
yaşar motoru gördüm akşam güzel makina hayırlı olsun
özgür adam:
yaşar güzel makinaymış
mesut sen naptın halede bildinmi
özacan işallah 17 girersin sınavada balıkesirde hep birlikte oluruz
işte geldim burdayım
motor iyi sürünüp gidiyoruz işte beraber iyi yaa oldukça alıştım.cumt gecesi bursada otobanda 176 gördüm..160dan sonra vibrasyon başlıyor.tahminimce çok zorlarsan 190 görür bu aletler.fakat onu görmen için oldukça uzun yol lasım.çünkü 160dan sonra hız yavaş artıyor.şimdilik görüşlerim böle
Yaşar da motoru aldı kayboldu, geziyor heralde
Özcan, Uludag Üniv'de senlikler varmıs, gitmiyor musun hemso? Bak bu aksam Sebnem Ferah ve Hayko Cepkin varmıs.
yasar dün akşam direk işe gitti.akşama kadar uyumuştur.şuanda bakteri -107oldu olm..olm havuz taşıyor gibi söylentiler yapıyordur
arkadaşlar 11 mayıs izmit körfes pistine kimler geliyorrrrrrr...bir ark int bağlanmıyormuş.birazdan onu yapmaya gidicem..gelince gelen elleri göreyim
mesut bakıyorumda 160 son başka yapma bence sakata gelirsin vibrasyondan cıvataları gevşer makinanın
benden öle bir hata bekliyormusunuz otobana çıktığımda motorun gücünü denemek istedim sadece.sırf test amaçlıydı.176 gördüğünde 1 sn bile öle gitmedi..hemen gazı kestim.hedefim 175 görücek mi bakalım dedim.175i görünce 1km'de kapak olsun dedim.176 görür görmez 140-150lere indim.bir dah görmem zaten okadar.benim yolda seyir halim 100-150 arası.genelliklede 100-120dir.sollamalarda yada risk altındayken biraz yükleniyorum oda 140-150
Beyler 3 gündür su radyoyu dinliyorum baya hosuma gitti, her ne kadar ara ara cok dandik sarkılar calsalarda.
www.radyoboyko.com
Bu arada haftasonu ben yine bi BG yapabilirim belki acayip stresliyim, sıkıntıdan patlicam, gideyim de biraz kafa dagıtayım...Siz Bg gezisi deyip durun ben siz gidene kadar 10 kere gitcem bu gidisle.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)