ya neden ikitane b i r a götürmedin
ya neden ikitane b i r a götürmedin
selam arkadaslar yasarın tavsıyesıyle gırdım sızın aranıza cunku bulgarıstan gocmenıyım sımdı yasar yanımda sakarydayız
RAZGRADLI
hoşgerdin bratçet.yaşar aradı aradı yine göçmenmi buldu
umarım artık kalıcı olursun burada.
senin oralarda benim eski arabam olucak satığım şerefsizi bulamıyom aklında olsun 34GIH22 plakalı metalik füme lada samara görürsen içindeki öküzü tekme tokat atıp erabayı alabilirsin altından.
yaşar hadi hayırlısı bakalım makinana kavuştun yani.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
şöle yaşarla ikiniz.dostluk pıtreti
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
sinangerenli senede bir veya iki defa
Selamun Aleyküm Mt Ciler Dun Aksam Sahıl Sevdamız Yagmurla Suya Dustu Mustafa Abı Dunkı Mangal ıcın Saol Ellerıne Saglık Kesene Bereket
sorma bratçet bi yanlışlık yaptık ama şimdi öküzü bulamıyomsadece izmit adapazarı cıvarında olduğunu örendim.adamda vekalet var satış vekaleti ama süresi doldu.
afiyet olsun iso ne demek fırsat oldukça yapıyoz işte.
asıl bugün harika mangal yaptık ladacı arkadaşlarla bi yağmur yağıdı bi güneş açtı ama super geçti videoyu koyarım youtuba bide resimler elime geçsin burayada koyarım.
mesut resim yok dünkü mangal kaçaktı kimse duymasın
arkadaşlar balığa diye çıkmışlar ama bişey tutamayınca devamını bizde bitirdik mangal başında
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mustafa abi noolcak bu fenerin hali yine gonullerin sampiyonumu olucaksınız
Slm. arkadaşlar duyduk duymadık demeyin Sakaryadaki Sinan arkadaşımızın motorunu bu saat itibari ile almış bulunmaktayım hava muhalefeti vede Sakaryadaki arkadaşların ısrarı üzere bu akşamda burdayım o yüzden bu akşamki Hürriyetteki buluşmaya gelemiyeceğim ama Özcan sen müsait olduğunu söylemiştin sen buluş tanış efsane timsahla sonra üçümüz yine bi ara buluşuruz bu arada benim ybr'ye bi müşteri bulunda satalım artıkın
yasar'ım hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin.iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.ee artık 17 mayıs balıkesir festivalinde ıslatırız senin makineyi ne alcan bize bu arada motorsikletinle 1-2 resim koyda görelim ve en önemlisi yalovadan geçerken bana uğramazsan bittin bunu bilmiş ol
yaşar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
buakşamda kimseler yok yaa
Buğün buluşmadınızmı siz neyse dediğin gibi ben gelince buluşuruzda şu vardiya meselesi benim canımı sıkıyor tatilim hafta içi oluyo genelde salı günü gececiliğe bi başlıcam 5 gün sonra ardından dinlenmeden 3 gün gündüz sonra tatil sen nasıl çalışıyorsun?
resim olayını ihmal ettik heyecandan yağmurdan unuttum ama yarın çekerim 1-2 kare resim zaten sen demesende ben uğrayacaktım kurtuluşun yok benden
Amin, Allah sana daha iyisini nasip eder işallah
işallah yaşar resminide bekliyoruz yeni motosikletinin
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)