hos buldum tekrar. bursa da fazlasıyla var bg gocmenı ama bızım buralarda cok nadır. bende yazın bg ye gıtmek ıstıyorum motorla 1 haftalık bır gezı bakalım. bu mevsım gıdılmez oralara motorla
hos buldum tekrar. bursa da fazlasıyla var bg gocmenı ama bızım buralarda cok nadır. bende yazın bg ye gıtmek ıstıyorum motorla 1 haftalık bır gezı bakalım. bu mevsım gıdılmez oralara motorla
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
evet bursada baya çok hemşerilerim
özgür adam:
meco hoş geldin bizim buralara.
istanbulian sanada hoş geldin.
valla sevindim başlığın yurumesine eskiden bizim burdakiler kızdırdı beni ve pek uğramamıştım ama galiba bursa takımı işi götürücek.
allah nazardan saklasın ve takılmaya devam.
siz yazdıkça bende burda olurum.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bate; Bursaya kar yagmıs haa? Gittigin bu yerler neresi oluyor, Yunuseli taraflarında mı?
Buarada ormanın icinde chopper görmek biraz degisik geldi bana, pek alısık olmadıgımız bir görüntü
sumensko motorun cok hosuma gıttı. herseyı orjınal mıdır. yanı modıfıye var mı?
yok harbi çin li dir kendisi
özgür adam:
vallahı guzelmıs. allah kazadan beladan saklasın
motorum bozuldu yaa ateşleme sağlamıyor..bir türlü sorunu çözemedik :( pır pır ediyo ama çalışmıyor bir türlü.deliricem.beyin sorun olup ateşlemeyi kesiyor diye düşünüyorum ama servise götürünce bakıcaz.akü ve benzin gitmiyor gibi düşüncelere kapılırsanız HAYIR.çünkü o seçenekleri çok denedim yinede çalışmadı başka bir sorunu olmalı :(
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
istanbulian sanada hoş geldin.
hoşbulduk henüz görebildim cevabı ...
[QUOTE=sumensko;951814]iyi gözlerin kesiyo bali ya görmeseydin
biraz fazla deilmi masraf
normal benim motorun masrafı ve yedek parçası pahalı.alıştım yani.eskisi gibi koymuyor artık...sende 100-50-150 felan ver bir zaman sonra dersin verim mi 500
evet haklısın katılıyorum sana masraf olmadan olmaz
özgür adam:
playboy_77, bırçet sen kanuni'nin parçalarına pahalı diyorsan, japon malı kullananlar ne yapsın?
Herkeze merhabalar
İstanbul -Pendik te ikamet ediyorum,1878 osmanlı rus harbinde Bulgaristan Razgrat(doğru yazdımmı bilmiyorum) şehrinin orhaneli köyünden Çanakkale Biga ya göç etmiş bizim dedelerimiz,en nihayetinde en eski bulgaristan göçmenlerinden oluyorum bu durumda...Ayrıca Tekirdağ dan evliyim 3-5 olayı yani... 2004 Vstrom DL 650 kullanıyorum yaşım 37... 25 senedir motosiklet kullanırım olursa bi etkinlik falan, tanışmak, görüşmek üzere,herkeze selamlar sevgiler
Evet sana katılıyorum,Japon kullananlara bir örnek olarak,Allah yardımcımız olsun
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)