LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ya mesut senin makinanın aynısını diyorum ozelik olarakta aynı
evet benim mokinayı ilk once satmam lazım ondan sonra bakıcam artık yoksa almaya kalkarsam baya bi sıkışırım
şimdilik yok ama once çamurluk alıp takmam gerekiyor ondan sonra nete vericem ilanı . benim hızla işim yok sadece rahat olsun yeter ama yinede alırım anahtarını
öZÜR DİLERİM Mesut, unutmusum valla. Ya ben sana sırtlık dedim ama sırtlık degil bellik o! 5 dk icinde yüklüyorum kardesim.
Alttaki linkteki bellik kardesim.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43931
Herkeze merhaba, nasılsınız arkadaşlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Burda olsa polis hemen çek kenara ehliyet varmı ehliyet diye sorardı sanki bütün motorcular ehliyetsizmiş gibi zevk alıyolar motorcuları yakalamaktan
Merhaba Mehmet abi iyiyim sen nasılsın gözükmedin dün hiç yine biyerlere geziyemi çıktın
İşte bakın polislere boşuna kızmıyorum ben herkes motorcu düşmanı ne alıp veremedikleri varsa anlayamıyorum
özcan ne yaptın motosiklete baktınmı
sende yarın gidersin olmaz mı
yok özcan kesin kafasına koymuş alıcak bu makinayı
özcan abi şunlarıda göz önünde bulundur;
o makine aşırı çok benzin yer.
yedek parça sorunu yaşayabilirsin
son sahibi olabilirsin
mesut bu makinanında alpinonunkinden pek farkı yok o yzden kalsın dere heralde.
özcan sana serbest çünkü sende benim gibi çok nadir içiyon anca akşamdaaaaaan akşamaaaa.
noldu makinayı alıcanmı izmirdeki sizin bursalılara söz vermiş ayın 15 şinde gelicez demişler o yüzden bize vermedi makinayı yani niye niyet kime kısmet olucak galiba.
alpino bu görüntüler geçen sene veliko tarnovadaki festivallerden.
orda festival varken polisler anca bekçi gibi bekliyolar kimseye ehliyet soramıyolar.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)