Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    vala ben şimdilik birşey düşünemiyorum malum benim motosiklet o kadar yolu biraz zor kaldırı anca deyştirirsem gele bilirim gidersekte ordan bide kapadokya yaparız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    safranbolu gezisi için neler düşünüyorsunuz arkadaşlar
    bende Alper gibi düşünüyorum motorumu yükseltirsem ki büyük ihtimal gezi tarihine kadar yükseltmiş olurum o zaman giderim aksi halde ybr gibi düşük hızdaki motorla işkence olur o yol

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi güzel hoş diyosunda Alper abi 2 gündür bi elimde tlf. PC başında kafama yatan bütün er5 ilanların aradım kimse 1 kuruş inmiyor 6000 ytl. ye temiz bir er5 bulsam hiç düşünmem ama yokk temiz olanlarda 7000 ytl
    nasıl aynı fiyat Mustafa abi 2005 model CBF 250 buldum bitane 4800'den pazarlık yapa yapa 4400'e çektim ama er5 en kötüsü 5500-6000 ytl. oda ya km.'s. fazla yada kazalı bulsam temiz olsun 6000 olsun alcam ama yok sizde yardımcı olun bulun bana ama 6000ytl. sınır fazla veremem
    yaşar kendini okadar sınırlama o tarzda bide GS500 var suzukinin tip olarak ER5 le aynı bide ona bak oda sağalam makina ve daha ucuz bildiğim kadarıyla.
    yaşar senin o boyla CBF i hiç tavsiye etmem motosikleti kötülemem ama sana pek te tat vermez emin ol sen en azından 500cc makinaya binmen gerekiyo o yüzden hiç kıyaslama fiyatı.

Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hondanın kendi zincirini bilmiyorum ama Çekoslavak zincir 160 ytl. ve Daha sağlam Hondanınkinden. Eğer senin motora uyuyorsa o zincirden başkasını alma sakın.
    memet abi esenlerde bi tamirci var CBF in zincirini 70 liraya veriyo bende onu önermiştim mesuta sen kesin recebe sormuşsundur onu boşver mesuta esenlerden alırız hem daha ucuz hem sağalam hem orinkli hemde CBF in zinciri.
    ama tabi sezon açıldı fiyat falkı koyduysa bilmem veyat mesut biraz daha oyalanırsa fiyat farkedebilir.
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vala ben şimdilik birşey düşünemiyorum malum benim motosiklet o kadar yolu biraz zor kaldırı anca deyştirirsem gele bilirim gidersekte ordan bide kapadokya yaparız
    alpino bu gidişle alcaz sana bi virago 535.
    bak sumenskonun verdiği bi resim vardıya magna1100 diye benim bi arkadaş yani sevginin abisi hani şu CBR125 siyah vardıya bursada onu almaya kesin kararlı yarın belkide gidip izmirden alıcaz onu.
    biraz böyle kararlı olmak gerekir mesut gibi.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8
    vay benim motora talip oldunuz ha bende kıredi çekip almayı düşünüyodum onu napalım bize kısmet deilmiş hayırlı olsun
    özgür adam:

Motosikleti
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay benim motora talip oldunuz ha bende kıredi çekip almayı düşünüyodum onu napalım bize kısmet deilmiş hayırlı olsun
    brat sen alıcam de senin olsun.
    benim arkadaşta onların hastası görmüş ilanı zaten geleli bir hafta oldu(tıcı kendiside)ilaki şunu alalım diye tuturdu.
    ama sen kesin alcaksan söyle gerçi bu işler nasip kısmet işleri.
    bak bende tenereyi alıcam diye düşünürken başkası aldı ama aynı motoru iki ay sonra tekrar ben aldım yani bunlar belli olmaz hani derler ya kime niyet kime kısmet.
    sen çek bi bira benim içinde sıkma canını
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşar kendini okadar sınırlama o tarzda bide GS500 var suzukinin tip olarak ER5 le aynı bide ona bak oda sağalam makina ve daha ucuz bildiğim kadarıyla.
    yaşar senin o boyla CBF i hiç tavsiye etmem motosikleti kötülemem ama sana pek te tat vermez emin ol sen en azından 500cc makinaya binmen gerekiyo o yüzden hiç kıyaslama fiyatı.
    daha öncede araştırmıştım ama bu mesajından sonrada sahibinden.com'dan baktım ama er5'ten daha pahalı GS 500 'ler Balıkesirde bir er5 var son teklifimi verdim takaslı yazmış 2 kerede tlf'da pazarlık etmiştim benim ybr'nin üste 4500 yazdım ne dicek bakalım ama kabul etmez tahminim takasta benim ybr'yi 2000ytl. tutuyordu hep uyanık paşa gönlü bilir Mustafa abi ne yapim bende 1-2 sene CBF 250 yapar sonrada çekerim bi TRANSALP

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    bate iyi diyorsunda önce benim motosikleti satmam gerek ondan sonra alıcam malum birazda madiyat yoksa şimdiye kadar çoktan alırdım

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    brat sen alıcam de senin olsun.
    benim arkadaşta onların hastası görmüş ilanı zaten geleli bir hafta oldu(tıcı kendiside)ilaki şunu alalım diye tuturdu.
    ama sen kesin alcaksan söyle gerçi bu işler nasip kısmet işleri.
    bak bende tenereyi alıcam diye düşünürken başkası aldı ama aynı motoru iki ay sonra tekrar ben aldım yani bunlar belli olmaz hani derler ya kime niyet kime kısmet.
    sen çek bi bira benim içinde sıkma canını
    arkadaşın kok niyetliyse alsın ben bursadan buldum birtane nasıl iş yaparmı acaba

özgür adam:

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ucanteneke5, sumensko, AHH be bratcetlerim; madem o kadar Magna hayranıydınız, su ilana bakın!
    http://www.motosiklet.net/forum/satm...na-vf750c.html
    Bu motoru 9.000YTL'ye sattık, normal degerinin cok altına, harika, tertemiz bir motordu.

alpino, hocam; Virago535 düsünüyorsan Edirnede satılık bir tane biliyorum, Pediatriden bir arkadasımızın motoru, o da göcmen. Ama motorun modeli biraz eski sanırım, 95" civarı olabilir.

yaşar, ER-5, GS500, vs..... Yalan bunlar, aslolan CBF..!Gel Edirne'ye al su motoru diyorum sana.

Motosikleti
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ucanteneke5, sumensko, AHH be bratcetlerim; madem o kadar Magna hayranıydınız, su ilana bakın!
    http://www.motosiklet.net/forum/satm...na-vf750c.html
    Bu motoru 9.000YTL'ye sattık, normal degerinin cok altına, harika, tertemiz bir motordu.

alpino, hocam; Virago535 düsünüyorsan Edirnede satılık bir tane biliyorum, Pediatriden bir arkadasımızın motoru, o da göcmen. Ama motorun modeli biraz eski sanırım, 95" civarı olabilir.

yaşar, ER-5, GS500, vs..... Yalan bunlar, aslolan CBF..!Gel Edirne'ye al su motoru diyorum sana.
    bulent obizi aşar be genede saol
    özgür adam:

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    bulosele sen onu tam bi ogrensene bide fiyatını tabi resmini koymayıda unutma

özcan, makina gercekten güzeldi, chopper kasasında racing motor düsün.

alper, tamam, tam olarak ögrenmeye calısırım, fiyat olarak 5000YTL lafı gecmisti ama bence kesin fiyat düser Fotograf olayı icin söz veremicem usta, fotograf makinam var ama kablosu yok

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi diyosun ama daha son sözü söylemedik bi güzellik yaparsan gelir alırız de bakim en son kaça vercen

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    tamam ogrenince haber verirsin km filanda ögren sana biraz zahmet vericez ama

Motosikleti
    arkadaşın kok niyetliyse alsın ben bursadan buldum birtane nasıl iş yaparmı acaba

ben en iyisi buna bi bakayım pazar günü 98 bg tambi canavar

beyler motor nasıl sizce birşeyler söyleyin
    özgür adam:

özcan, yapma! etme! kac model bu? Bir de Suzuki yazmıslar ama MZ olmasın bu?

Motosikleti
    CBF 250
    kaç para Özcan bu canavar

Bulgaristan MT olarak bi ara bizde gidelim buraya hoşuma gitti yaw http://www.motosiklet.net/forum/duyu...n-acilisi.html

Motosikleti

özcan bu biraz fazla eski galiba oda 1000cc mi?
    suzuki honda gibi deil yalnız parça sorunu olabilir ona göre.

yaşar hiç bu ilyanı gördünmü bi bak derim
    http://www.sahibinden.com/gt_250_675...XQQdisplayitem
    bence çok güzel kampanya ve sana uygun hemde sıfır makina sahibi olucan.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    evet 1000cc 1988 model 96 bg fiyatı 3250 ytl bursa da yıldırım da eski modeller yenilere göre daha salam oluyor benim düşüncem tabi bu
    özgür adam:

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    valla alper abi kapodakya güzel olur ama ben herhalde ona katılamam.çünkü mağlum tek bir pazarım var
    daha öncede araştırmıştım ama bu mesajından sonrada sahibinden.com'dan baktım ama er5'ten daha pahalı GS 500 'ler Balıkesirde bir er5 var son teklifimi verdim takaslı yazmış 2 kerede tlf'da pazarlık etmiştim benim ybr'nin üste 4500 yazdım ne dicek bakalım ama kabul etmez tahminim takasta benim ybr'yi 2000ytl. tutuyordu hep uyanık paşa gönlü bilir Mustafa abi ne yapim bende 1-2 sene CBF 250 yapar sonrada çekerim bi TRANSALP
    bana soracak olursan cbf 250 al derim..125 cc'den 500 cc ye geçmek biraz fazla gibi geldi.hem maddi bakımdan daha az sıkıntı çekersin.1-2 sene kullan durumun düzelince daha iyisini alırsın.kendini aşırı zorlama derim.
    bate iyi diyorsunda önce benim motosikleti satmam gerek ondan sonra alıcam malum birazda madiyat yoksa şimdiye kadar çoktan alırdım
    inş abi.herşey gönlünce olur umarım.
    ben en iyisi buna bi bakayım pazar günü 98 bg tambi canavar

beyler motor nasıl sizce birşeyler söyleyin
    88 model 98 bg 1000cc bu ne biçim benzin içer hiç düşündün mü?uzun yollarda maddi durumdan seni çok zorlar.zamanla benzin parasından benim hyo'nun parasını geçer bu pek sıcak bakma bence.daha modelli bişeyler bak derim.eski modeller ne kadar sağlam olsada 20 yaşında bir motorsiklet.resimdede okadar iç açıcı bir motorsiklet gibi gelmedi bana.motoruyla fln çok oynanmış gibi geldi
    kaç para Özcan bu canavar

Bulgaristan MT olarak bi ara bizde gidelim buraya hoşuma gitti yaw http://www.motosiklet.net/forum/duyu...n-acilisi.html
    yasarım iyi güzel hoş diyorsunda bu gezi hem maddi yönden kasar bizi.iyi bir hazırlık yapmamız lasım onun için.iyi bir organizasyon yapmamız gerek.hadi onuda geçtim.iş yerinden izin sorunum oluyor benim inş tahminlerim olursa ağustos başı işi bırakıcam zaten.
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)