yandık desene en arkada ben mi gelicem artık herkez deiştiriyor motorunu artık ip taşımam lazım yanımda biriniz çekersiniz beni
özgür adam:
iyi güzel hoş diyosunda Alper abi 2 gündür bi elimde tlf. PC başında kafama yatan bütün er5 ilanların aradım kimse 1 kuruş inmiyor 6000 ytl. ye temiz bir er5 bulsam hiç düşünmem ama yokk temiz olanlarda 7000 ytl
nasıl aynı fiyat Mustafa abi 2005 model CBF 250 buldum bitane 4800'den pazarlık yapa yapa 4400'e çektim ama er5 en kötüsü 5500-6000 ytl. oda ya km.'s. fazla yada kazalı bulsam temiz olsun 6000 olsun alcam ama yok sizde yardımcı olun bulun bana ama 6000ytl. sınır fazla veremem
yaşar, Allah yardımcın olsun hemso, hayırlısıyla iyi bir motor alırsın insallah.
Mesut,aga simdi nöbetten geldim cok yorgunum, söz yarın koyarım resmini, markası UFO idi galiba, kullanmadıgım icin markasını bile bilmiyorum
sumensko, kardesim benim, yoksa demleniyor musun yine, bu saatte online sin de?
bir izmite gittim iyiki dün akşam herkes motorsikletleri satmaya karar vermiş..inş hepinizin gönlünde yatan motorsiklete sahip olur.yasar'ın bir er-5 düşündüğünü biliyoruz.bülent satıp ara verecek.alper abi sen satıp daha iyisini alacam derken hangisinden bahsediyorsun kafandakini bilelimde ona göre araştırırz bizde
mehmet abi ne oldu bizim zincir olayı?fiyat alabildin mi acaba
mustafa abi kargoya verdin mi filtreyi.ona göre ben yokken alsınlar dicem
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
annemin kızlık bir arkadaşı var orda.onların kısa bir ziyaretlerine gittik.aslında onlar gitti ben özel şoförlük yaptım bu pazar zaten havalar kötü.önümüzde ki hafta gidersin.müsait olursam yalovadan beni alır beraber gider görürüz makineyi
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ekliyoruz.html
arkadaşlar bolu-abant gezisini bu geziye dönüştürsek nasıl olur..müthiş bir yer.ben çok beğendim.sizinde beğeneceğinizi umuyorum
Mesut, senin motora CBF 250 zinciri oluyormu tam olarak bilmiyorum. Benim motorcu arkadaş onu araştıracak. Eğer aynı ise Çekostlavak zincir 160 ytl.
Önümüzdeki hafta sana daha ayrıntılı bilgi veririm.
Topkapıdaki koli olayıyla ise hiç ilgilenemedim. Zamanım olmadı.
O da önümüzdeki haftaya kaldı.
Mesut ayrıca Bolu gezisi yerine yeni bir gezi önermişsin ama. Bolu'ya bile kimseden çıt çıkmadı. Safranbolu iyi biraz yaş galiba.
Zaman ne gösterecek bakalım.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Hondanın kendi zincirini bilmiyorum ama Çekoslavak zincir 160 ytl. ve Daha sağlam Hondanınkinden. Eğer senin motora uyuyorsa o zincirden başkasını alma sakın.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Baya güzel yerlermiş ama günübirlik gidip gelinecekse biraz uzak gibi (zaten sırf böyle geziler için motoru büyültmenin derdindeyim en azından otoyolda basmak lazım yoksa yol bitmeeeeeezzzz)diğer türlüde herkes gelemeyebilir iş güç malum ama ben vardiya tatilini denk getirirsem 2.5 gün rahat rahat yeter
Yok be Mesutçuğum. Çekoslavak zincir daha iyi diyorum.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
mesut benim düşündüyüm gv250 yada temiz bitane bula bilirsem 535 vigaro yani yamaha ama bakalım önce benim makinayı satıp ondan sonra kesin bi karar vericem
geldik işte burdayız ama artık malum yaz geldi kimse durmuyor evde
safranbolu gezisi için neler düşünüyorsunuz arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)