memet abi iyi düşünmüşsün de benim tamamen duygusal durumlar tamamen çıkmaza girdi motosikletin devrini almam gerekiyodu ama babam saoğlsun yine birikimi götürdü jeneratör aldık yine.
ta lafın kısası ben gelemicem heralde anca sapancaya göre ayarlama çekmem gerekiyo.
neyse yarın görüşünce konuşuruz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
naptınız mustafa abı bugun carrefoursayı sılıp supurdunuzmu bakalım
bu arada bende cbrı satıyorum haberınız olsun arkadaslar
yok yaaa ne uyuması senınde gelecegın bellı degılya sende laf olsun dıye soyluyosun yanı
Bir satılık motor furyasıdır aldı başını gidiyor, hadi hayırlısı....
nasılsınız beyler herkez motorunu satıyor noluyor size içinizdeki ateş söndügaliba
özgür adam:
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
walla benım satıs sebebım yok kardesım vermıs ılanı nete bugunde 4-5 kısı aramıs satacam dıyoo bakalım ya daha buyuk bısey alacam yada bu yaz motorsuz gezecem aslında buyuk bı sey almak ıstıyorum ama kısmet artık yas gıdıyoo evın ustune kat atmak lazım motor parasıyla olmayacagını bılıyorum ama bakalım ne yapacam bende bılmıyorum herseyın hayırlısı olsun yaa ne yapalım her ıste bı hayır vardır
herkese ıyı geceler bende kacar
iso bence sen o motoru bütün olarak değilde parca parca sat daha fazla para eder egzosu ben alıyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
beyler bende satıyorum motosikleti haberiniz olsun isteyen olursa söylersiniz acilen satıp yeni makina almam lazım
Eyvallah Bülent ama bu aralar yoğunum Edirne'ye gelemem sen gelirsen Bursa'ya görüşürüz yerimi biliyorsun
Benim ateş aksine yaz gelince fazlalaştı o yüzden büyültmek amaçlı satıcam ama diğer arkadaşlar için üzüldüm ihtiyaçları olmasa kimse satmaz helede yazın tam motor havası gelmişken
[QUOTE=playboy_77;1054656]arkadaşım seni buralarda yeni görüyorum..kendini tanıtırmısın
Eski mesajlarımı kontrol edersen tanırsın
emperor_0007@hotmail.com bu benim msn adresim eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler şahsen ben hiçbirinizinkini bilmiyorum Mesut hariç
Herkeze iyi akşamlar..
Nasılsınız Arkadaşlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
iso sen arabayla gelirsin her geziye özellikle festivallere hatta bulgarada arabayla gel seni karargah destek unsuru yapıyorum bundan sonra tamammı.
hiç olmassa bu gitmee ba deemicen
[QUOTE=istanbulian;1057952]arkadaşım seni bende hatırlayamadım demekki sadece selam veripte gitmişsin ama kalıcı olucaksan biraz tanıt kendinide bizde bilelim yani.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
yaşar bence sen er 5 al sonuçta aynı fiyata iki makina
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)