bursanın neresin densin gezeriz bigün
özgür adam:
şuan önünde satılık yazıyor zaten.yani satıyorum şuan.kısmet bir arkadaşa verirsem alıcam yenisini.birazda ailemi kandırmam gerek.onu bir şekilde hallederim herhalde.600f-600rr-yzf r6 felan bakıyorum şuan.bir satayımda ozaman ciddi bakmaya başlicam.almaya düşünen varsa 2000 ytl'ye vericem deer'ı.
arkadaşlar yarın bursaya gelicem hava güzel olursa.77 DL ..... plaka görürseniz benimdir:D yada buluşalım.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
playboy_77, dostum umarım en kısa zamanda satılır motorun ancak direk 600'lüge gecis biraz hızlı olmaz mı sence de?
önceden tecrübelerim çok.600 bile kesmiyor ama gücüm ona yetiyor.kendime ait sadece deer 152'im var.yeterli tecrübeyi edindim diye umuyorum.çevremdekiler zaten sat şunuda büyük bişey al diyorlar.çömezlik faslını geçtim çoktan.fakat ailem yamuk yapmaya başladı...sat düşünürüz diyorlar.araba alalımda bizede faydan dokunsun,bizde binelim diyorlar.bu konuda ne yapcam bilmiyorum ama bir yolunu bulmam lazım :(
selam herkese. uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum bu da benım ılk mesajım. hadı bısmıllah. aranıza yenı katıldım. ıstanbul bahcelıevlerde oturuyorum. bende de mct 250 var 1700 km de
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
hoşgeldin mecho kardeş.kazasız sürüşler
playboy_77, bratcet, ne oldu gecenlerde Bursaya gitcektin, gittin mi, nasıl gecti gezin? hani fotograflar?
hosbuldum. sagolun. kırcaalıden. kusura bakmayın bıraz gec yazıyorum. ıs guc ıste
Kırcaalinin icinden mi, yoksa köyden mi?
Nikinin anlamını biliyorsun degil mi?
herkese selamlar,ben de 89 göçmeni şumnuluyum..ist. esenkentte oturuyorum..kolay gelsin.
bılmem mı kardesım. yas oldu 22 hala bana meço derler. alıstım artık. zaten ıcınden degıl koyunden most
hayır bulgarca most. turkce köpüllü. subat sonu soguk olmaz mı. bence yaza bıraksan daha ıyı
benım amcam da bulgarıstan gocmenıydı 2 3 sene once oldu walla lakabı bacaksız tahırdı ben bursalıyım bursanın orhan gazı ılcesı zate bulgar kaynıo ıstrsen yardımcı olıyım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)