nerdesiniz beyal
kimse yok gene
yürüüü beeee özcan abi kim tutar seni..........
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
iso harbidin afettirdi kendini harika resimler çekmiş tabi birazda mahmudun becerisi
şimdi gelelim sadete sizlere biraz reklam resimleri yükleyim ve isteyene gönderirim tabiki ücrete tabi benim elimde deil de ondan isteyene ucuza depo kapaa stikarı ve tank pet.
işte çeşitler özellikle mesut sanin makinaya da var ama almadım istersen alırım.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
bunlar depo kapakları beenen varsa haber versin halledelim bunlar bizim için sadece 15 lira bizim MT dışındakilere 20lira ona göre.
bunu unutmuşum yahu.başka modellerde var sadece bunlar deil.
[/IMG]
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
bunlarda benim seçtiğim tank petler.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
isteyen varsa buyursun adres belli
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ben yurüyomda yatutan olursa okötü
Özcan hadi hayırlısı olsun.
Yarın sınavın inşallah iyi geçer de alırsın şu ehliyeti.
İstanbula da bekleriz o zaman seni.
Selamlar.[/QUOTE]
saol mehmet abi iyişallah istanbulada gelicez
saol yaşar bende seni tebrik edeyim ozaman eleman almışınız çabuk yetiştirin elemanı da gezmeye zaman kalsın
özgür adam:
arkadaşlar şu videoya bi bakın bakalım beenicekmisiniz.
http://ru.youtube.com/watch?v=JajWJVR7cBA
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
gecişler güzeldide bi ekşın yok be mustafa abi camur fıraltıcaksın falan sandım ama
özcan nasıl geçti sınav
mustafa abi biraz daha hareketli birşey bekliyordum
sumensko, hadi bratcet hayırlısıyla al su ehliyeti...
Ben de uzun bir aradan sonra motosikletimi Edirne'ye getirdim, kış uykusu icin dedemlerin garajdaydı. Kısmetse bu haftaici satılık ilanı verecegim.
mustafa abi tank pad'lerde 4.sıradaki hoşuma gitti çok.fakat o benzin kilit yeri olan yerlerde kararsız kaldım.repsol fln yazanları zaten tercih etmem.özenti gibi olurda diğerlerinde hangisi seçim diye kararsız kaldım.daha çok çeşit yok mu? bide bunların fiyatı nedir? (depo kapağı kırmızı tonlu bişeyler olursa güzel olur) çok renk katmak istemiyorum motorsiklete.siyah-kırmızı renkleri tercih ediyorum.
sizde çok istiyonuz yaniher zaman ekşan olamaz biliyonuz.
mesut senin makinaya göre özelleri var yani hoysong için onlardan da alırsam sana yollarım yada önce resimlerini yollar sonra sen seçersin.
bugün de bizim küçük çekmece gölünde takıldık işte bazı resimler.
burda sevgin memet abi ve benim en iyi brat sevginin abisi öz abisi yani sezgin
[/IMG]
[/IMG]
ben tabiki ufaklıkla takıldım yani CBF le
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
devamı bakşam gelir turgut alpino ve ismail de sahilde buluşacaz inşalla daha resim çekeriz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
gezmilşiniz gene hadi bakalım birazdan görüşürüz
evet gratskiler biz koca macırlar olarak bu akşam avcılar sahildeydik işte slimkalar
turguta aşak gelip mehmet abinin makinasına bindi
ahada iso geldi yanıda kız arkadaşıyla tabi gelirde hesap sorulmazmı
iso o meşur makinası
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=dsc00684nt6.jpg][IMG]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=dsc00691iu1.jpg][IMG]
ve artık gitme zaman avcılar mt olarak geleneksel cumartesi topltımız bu haftalıkta bukadardı
vay resimler güzel çıkmış alpino eline sağılık akşam akşam uğraştırdık seni azcık ama olsun.
krosa gidiyoz dimi bugün ben haber bekliyom memet abiden beraber gidecezde onla.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
vayy süper eğlencelidir orası.gelmek lasımdı valla:( kanımca sakarya gezisine kadar bir yere gitmek istemiyorum gerçi.yinede sağım-solum belli olmaZ
acayip güzeldi heleki minikler yarışları acayip hoşuma giti çocuklar sanki doguştan krosçu gibilerdi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)