ya biriniz artık tropik açsında şu resimlerin hepsini görelim.
bende sadece 1 tane resim var fotograf makinasını almayı unutumda yola çıkarken
arkadaşlar ben açıyorum topiği..herkes oraya yükler resimleri.sumenli_iso'da çok foto vardı o nerde yaaaa.gelsinde resimleri koysun..bir arayında nete gelsin..açıyom ben topiği.açınca dönicem size
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
vay vay vay neler kaçırmışım ben yaa
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
bizim iso hem çok yorgundur
hemde işte olabilir.
memet abi açıcam diyodu ama mesut sen aç ta herkez oraya yüklesin resimleri.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ewett arkadaşlar topic'i açmış bulunuyorum..hücummmm resimleri yüklemeyeee..mehmet abi ve sanırsam sumenli_iso'da çok resim vardı.onlarada haber verin yüklesinler resimleri
tama yükleriz ama bende sadece bir resim var onu yükleyeyim bari
alpino sen bakşam yorulma yarın yüklersin tam tamına bir resim nasıl yüklencek yahu
bu arda son kilometrelerde sizi sollayıp geçtim ama kusura bakmassın dimi isoya çok kızdım oraya kadar dayandım anca napalım.
isonun kulağını çekecem süründürdü bizi basmaz makinaya 60 km.ile gidiyo yahu zaten o saate ayık sürücü yok yolda ezecekler bizi.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
yokbe bate ne kusuru ama isoyu biraz hız yapmayı ögretmek lazım
fotografmakinasını almayı unutum nabalım sizin çektiklerinizi alırım bende
mesut senin zamanın varsa benim resimleri kopyala da yükle dier tarafa yoksam ben anca yarın akşam yüklerim.
ben kaçıyom bakşamlık bukadar .
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
demek ki iso'nu pili bitti hee.. iyi motorlar haralet yapmamış bali.
bu arada beyler sumensko'ya sonsuz teşekkür etmemiz gerek.daha yalovaya kadar geldi.bursada yol yordam gösterdi.üstelik mangal'ı kendi üstlendi.kasap'da beraberdik ama para vermek ve sizin yanınıza gelince size söylemek hiç gelmedi aklıma nedense.sizi topçulara bırakıp dönerken aklıma geldi..kesene bereket özcan abi.allah daha çoğunu verir inş.
tmm abi yüklüyorum şimdi
brateler herkese cok tsk ederım bıraz kızdırmısın mılletı galıbam eeeee gıtmıyeee bayaaa motor nasıl gıcem eyyyy mesut ver senınkını banada bak nasıl gıdıyem allahınaaa eyyyyy saka maytap ben bu cbr den sogudum waaa neyse bı bakem dedım neler yazmıslar dıyee benı cok elestırmısınız waaa olmarı bule arkadaslar yapmayın dırek kalbımee gelıyoo bule seylere hıc dayanamam walla resımlerı sormusunuz arkadaslar hallederız durun bakalım bu ne aceleee dun 1 bugun 2 kımsede demedı al ıso sen bu motorla gıt dıyeee bıde laf sokuyosunuz yaaaaa ayıp walla te sındı sabah edecem bu lafların ustuneee
ben buralardan az uzak kaldım sankı ???
hayırlı geceler leka noş herkese ben yatar...
Herkeze merhabalar bende 89 göcmeniyim henüz motorum yok ama olur olmaz motorize bir şekilde araniza dalacam herkeze cok selamalar
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
walla mustafa abi ben senden once bastım gittim sende kusura bakma mehmet abi tuncay abiyle beraber 130-140 gittik kendime geldim ya yalovadan aldığım benzinde güzelmiş vurdum kırbacı vurdum kırbacıne o ya 60 enfazla 70 motor olduğu yerde ısındı olum ismail o motordan bendede var elini gaza alıstır bas su melede.sağarlastırmısn artık motoru bas suna.walla işin doğrusu sana kızdımda bastım gittim.
öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinizi diyicem fakat ilk ve son msjları olacak.. inş katılımcı olursunuz..bakıyorumda ist'a gelirken sinirler gerilmiş biraz.olur böle şeyler takmayın kafaya.keşke en sinirli anlarımız böle olsa.iso sende şu resimleri koy artık be.merak ediyorum sendeki fotoları.mehmet abi bir bölümü yükledi ve çok güzel resimler var.seninkileride bekliyoruz.yoksa bende kızmaya başlıyorum bak
awa brateler bu hafta aksamcıyım acele etme be mesut yukleyecem 12 ye dogru gelıyom ısten vakıt bulursam yukleyecem snımkaları
bu arada yenı katılımcılar var hos geldınız arkadaslar
Selam Batelerim, iyi gezmissiniz walla, acayip imrendim size. Snimkalar da harika..
Zenon, hosgeldin kardesim.İnsallah motoruna kavusursun en kısa zamanda.
ucanteneke5, sen Stara Zagora'lı mıydın? Walla gece 23:00-05:00 saatleri arasında ordaydım, yani gündüz gözüyle göremedim, fotograf cekmeye degmezdi yani.
sumensko, valla Stara Zagora'da Zagorka'dan baska bira görmedim artti, yoksa ayıpsın Sumensko 1 numara!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)