bu nedir yaaa.kimse yok bu akşam
bu nedir yaaa.kimse yok bu akşam
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
kısmetse yarın bıtecek bratee hıc olmadı tekerı takar gelırım
yetmek ne kelime fazla bile gelirsin..bir arkadaş yolda kalmış.topçular feribotun oraya gittim onu almaya ondan bu akşam pek online olamadım.eeee şimdide geç oldu.yatmak lasım.yarın akşam 10 gibi herkes online olursa iyi olur.son liste ve planları belirleriz.herkese ii geceler
Siz gelin çay kolay gececi veya tatil olsaymışım bile bu geziye katılamıcakmışım son anda yine montaj işi çıktı pazar pazar
Bu arada gördünmü Hyosung topiğinde arkadaşın biri GT 250 R ile 187 km/hz yapmış ne diyosun bu işe ben şimdiye kadar YouTube'da seyrettiğim videolarda 175'i geçeni görmedim
pazar günü 12-1 arası ordayız ona göre börekleri çörekleri hazırla 187 yaptığına inanırım.o videolar gt 250 r'ın ilk çıkan videoları ve motorda ne rodaj var nede iyi bir tecrübe..ozamanlar çıkamamalarını normal görüyorum..bende balıkesirden gelirken bursada otobanda bir test ettim.yağmur ve rüzgarın olmasına rağmen hiç kasılmadan 150yi gördüm.üstelik oldukçada elimin altında gaz vardı.şimdiye kadar son hızını denemek nasip olmadı ama en kısa zamanda bende deniycem.okadar sürata çıkacağını umuyorum bende.üstelik bide 2 kişiydik.ben 60 kilo.arkamda ki aşağı-yukarı 120 kilo var.gerisini sen düşün
e ben nasılyetişicem size çok hızlı gidiyonuz motorlarla
özgür adam:
evet beyler 13 nisan geldi çatı kimler geliyo kimler gelmiyo yarın bakalım
özgür adam:
sumensko sadece sen kalmışsın buralarda bakşam.
bizim isonun motosikletini toparladık kafa demirinde biraz yamukluk var pek belli olmuyo ama alt granajları takamadık onun yüzünden.
yarın yarım granajlı gelicek.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
valla herşeyi yaparızZzzZzz
(mustafa abi ömür abi kazıklanmış duydun mu)
nerde milet ya
özgür adam:
bakıyorum mangala dalmışınız hemen yanınada bira
bate sahile inmemişin
arkadaşlar konuyu saptırmadan yarın ki planı konuşalım
konuşalım mesut
bizi feribotan inince karşılayacaksın dimi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)