varda buraya takılan yok başlı yazan arkadaşta uraşmış toplamaya olmamış
varda buraya takılan yok başlı yazan arkadaşta uraşmış toplamaya olmamış
evet arkadaşlar başlığın yurümesine sevindim ama sorularınız ve cevaplar hepsi burda yukarda acı ama gerçek.
eğer siz buralarda kalırsanız belki bende takılmaya devam ederim.
ne yazıkki dier arkadaşların çou ist. avcılardan ben dahil ve brak buluşmayı buraya bile yazmaya tenezul etmiyolar
yaza bulgara gitmek isteyen varsa şu başlığa bir bakın
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...festivali.html
bu geçen sene gittiğim festival bu sene en az iki festivale gitmeye düşünüyom gelen olsada olmasad ben kısmet olursa gidecem sırf o yüzden super tenere aldım.
gelmek isteyen varsa haber verir.
saygılar.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
çok istiyorum gitmek bg kısmet olursa motorla hersene giderim otobüsle
ucanteneke5 meraba bretçet sen gitmişsin motorla bg ye neler gerekiyor bilirsin yazarsan sevinirim buyaz bi durum olmasa bg gitmeyi düşünüyorum motorsikletle
eyvallah arkadaşlar bende yeni gördüm bizimkilerde Bulgar göçmeni ama ben hiç gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum hele motorla çokta iyi olur organize olun gidelim ama temmuz 12'den sonra ancak gidebilirim
ucanteneke5, haklısın Twister'la uzun yol biraz yoruyor, okul dönemi sonlarında Edirne-Bursa ve dönüs yaptım bikac kez, yorucuydu...
BG'de gittigin festival nerdeydi? Kazanlık'ta mı?
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
iyi 10.000km.yapmışsın ama keşkem çin almasaydın bance.
inşalla daha çok km.yaparsın.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
saol bretçet çin li ama hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar bana özgür oldumu hisetiriyor oyeter bana hizda pek gerekmiyor 150 görüyor ondan sonrası beni aşar artık sanada daha nice km dilerim kazasız belasız
sumensko, bratcet, 150km/h cok iyi yaaw, valla ben benim Twister'la bu hızı göremedim.
ucanteneke5, senin tenere nasıl gidiyor, malum cok sık gördügümüz bir motor degil?
ucanteneke5, senin makina kac model? yanlıs hatırlamıyorsam aldıgın zaman bir topik acmıstın, güneydogudan bi yerden almıstın?
sumensko, artti, bu mobiletlerin nesinden hoslanıyosunuz ya, cıkardıgı ses kadar gitse bari
Arkadaslar sunu bi dinleyin cok hos...
http://www.youtube.com/watch?v=pm6Mh4HFJSI
yaaa bu bölüm ne zaman açıldı :S benim haberim yok..bende gitmeyi düşünüyorum ama hem altımdaki motora güvenmiyorum pek.bide benim gibi çift vatandaş bulamamıştım.bu bölüm süper oldu ya çift vatandaşım deer 152'im tıkanma yapmaz ama yavaş gidio işte.beni beklerseniz sizinle birlikteyim. 89 göçmeni mesuut dobrich'ten...
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
playboy_77, aramıza hosgeldin Mesut kardes, umarım digerleri gibi tek mesajda kalmazsın.
Yalovada mı yasıyorsun? Dobrich kuzeyde mi kalıyor?
ne tek msj'ya her zaman buralardayım.benim gibi gurbetçi arkadaşlarımı görünce çok sevindim.yalovada yaşıyorum ewett.92 yılından beri burdayım.bir nevi buranın yerlisi sayılırım.dobrich silistraya gelmeden..kuzeyde kıyı kısmında kalıyor
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
öyle deme artti gücüne göre iyi motor onlar 1997 den beri bende hala taş gibi
5 6 kotçeye bastım gelmedi kamenitsa şümensko
mesuut hoşgeldin bırçet aramıza bede kırdjali denim
özgür adam:
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)