bugün kimseyok sitede
bugün kimseyok sitede
özgür adam:
bi bilsem mesut biara sitedeydi çıktı yaşar geldi yazdı kayboldu
özgür adam:
herkes maçı seyrediyordur gratski
hadi fener alırsın sen bu maçı
geldim arkadaşlar burdayım.bir abim 5.20ia almışta onun tadına baktık.birazda kafaları çektik.hem motoru ıslatma bahanesi yaptık
oyüzden bu akşam biraz geciktim.yarın sabah 8.30 otobüsü ile balıkesir yolcusuyum.banka onay verdi ve paramı aldım.kısmetse yarın hyo sahibi olucam allah izin verirse
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mesut bratcetim hadi bakalım hayırlısı, cok sevindim senin adına, sabırsızlıkla fotoları bekliyoruz simdiden...Yanına makina almayı sakın unutma!
alpıno benım bracette gelıyooo hasan dıye bırısı haberın olsun gercı mustafa abı bılıyo onun gelecegını belkı kıractanda cocuklar gelebılır bende yoktum 4-5 gunden berı motoru toplamaya calısıyorum ıstee yarın parcaları alacam persembe mustafa abıyle takacaz herseyını sızde ne var ne yok bakalım
Dobre bre bratlar siteye yeni üye oldum aslen İstanbul doğumluyum ama anne baba tarafları komple bg malum yaz geliyor ben de motosiklet bakıyorum. honda cbf150 düşünüyordum ilk olacağı için ama dün bi hyosung rt125 gördüm kararsız kaldım şimdi ikisi arasında. herhangi birini kullanan var mı burada? hangisini tavsiye dersiniz ya da iyi kötü yönlerini? (her ikisinin de forumlarını tamamen okudum bu arada)
haydi herkese iyi sabahlar, motor alacak arkadaşa da hayırlı olsun diyeyim şimdiden
noldu acaba mesutun motor işi bilginiz varmı
özgür adam:
Bulgaristan MT'ye selamlar, sevgiler, keyifli sürüşler (:.
Comfirmation Bias
tamam gratski cumartesi bende gelicem yardıma biz bu hafta sonu sahildeydik sen neden gelmedin
gratskiler son 3 gün gelecek varsa bildirsin
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
8.shumenli_iso
9.hasan
mesut sen naptın brat aldınmı makinayı
sumensko benim haberim yok gelmiycekse çıkartalım listeden
anlamadım vala bende bu işi ama çıkar yakında kokusu
mesut aldımı acaba motorunu bilgin varmı alper
özgür adam:
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)