alpino benim işi araştıracan dimi unutmican.
sumensko başınız sağolsun.
ben eşimle gelicem dierlerini bilmem ya sumensko bide bişey dicem o bursada kırmızı bi MZ fun 34YM0914 plakalı gözünüze takılırsa ona bi el koymamız gerekiyo benim motorum ve iki sene önce sattım oda başkasına oda başkasına öyle geziyo en son bursada diye anladım onu gören olursa yardımcı olunda bu işi çözeyim yahu.
motosikletin resmi bu ama son halini bilemiyom belkide dökülmüş belkide daha güzel olmuş ama sonuç olarak bu.devir saatinin içinde ekstradan hararet göstergesi var ben takmıştım.
[/IMG]
bursa cıvardaki herkez dikkat ederse sevinirim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
tabikide yaaa.sen bana bakma.sen oraya ilk o konuyu yazıp sonradanda kazayı anlatınca bende ikisine ayrı yorumlar yazdım.yani kimse yanlış anlamasın...hatta içki hiç olmazsa en temizini yapmış oluruz.bir yere gider yemek yeriz.bir yerlerde bişeyler içeriz.sonra bursalılar gezilecek yerleri gezdirirler bize.belkide bowling felan oynamaya gideriz.sırf alkol ile eğlenilmiyor ya..gelince buluruz yapacak bişeyler illa ki
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
nekadar dikkatlide olsak olmuyoki artık böle bi hale geldik kendimizden değil karşımızdakinden korkar olduk bu kazaların çoğu motorları tiklemeyen arac sürücülerinden kaynaklanıyo adam yerine koyulmuyoruz yani yazık yaa ayar oluyorum öle insanlara
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
aynen katılıyorum ...................
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
ewett istanbul'lular güzergahınız belli mi? pendikden mi yoksa eskihisardan mı geliyorsunuz.ayrıca kaç gemisine binmeye planlıyorsunuz
mesut siz arabaylamı geliceniz
özgür adam:
bu hafta içi balıkesir'e gidicem kısmetse..büyük ihtimal alıp gelirim.motorsiklet temize benziyor.sorun çıkacağını sanmıyorum.tabi gidince görcez.büyük ihtimal motorsikletle gelirim ben ama jotif ve diğer 2 arkadaş araba ile gelicekler.belkide jotif'i artçı yaparım.tam olarak kesin bişey yok yani.tek jotiflede gelebilirim,1 motor-1 arabada olabilir, tek 1 arabada olabilir.cuma gününe kadar kesinleşcek.herşey benim bu hafta ki motorsiklet almama bağlı
http://www.youtube.com/watch?v=IimVuW5ScWk
hava berbat tı bugün
hayırlısı iyişallah temizdir motor sende hayaline kavuşursun kardeş
özgür adam:
şu biranın bi huyunu sevmiyorum nedir acaba bilen varmı ?
özgür adam:
ha buldün işte insan denizi doldurası geliyor
özgür adam:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)