Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi güzel listeye eklemşsin benide ama hala bir motor sahibi değiliz dün akşamdan beri hayata küstüm bee..satıcı yüzünden moralim -(eksi)lerde dolaşıyor...annemle bahtıl inanca yöneldi.dedi bak kısmet değilmiş bu işte bişey var.gel vazgeç diyor.sinirlerimi alt üst etti akşam.baya tartıştık
    ne olacak benim bu halim fiyatlarda fark edilecek şekilde pahalaştı.işim gittikce zorlanıyor..off ulan off
    işin zor mesut artık fiyatlar fırlar icene yaz geldi sayılır

Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.Jotif
    2.ucanteneke5
    3.playboy_77 arabayla gelebilir jotif de öyle zanedersem
    4.alpino
    5.sumensko
    6.yasar bük ihtimal yok
    7.tutkun ?
    8.shumenli_iso motoru yetişirse belki
    ahada liste ama şimdilik bu kadar

yok gitçektimde malesef ameliyat olunca gidemedik ama işallah yarıfinal maçına gidicem kısmet olursa
    son iki üç gün kala herşey kesin belli olur artık
    özgür adam:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    iyi güzel listeye eklemşsin benide ama hala bir motor sahibi değiliz dün akşamdan beri hayata küstüm bee..satıcı yüzünden moralim -(eksi)lerde dolaşıyor...annemle bahtıl inanca yöneldi.dedi bak kısmet değilmiş bu işte bişey var.gel vazgeç diyor.sinirlerimi alt üst etti akşam.baya tartıştık
    ne olacak benim bu halim fiyatlarda fark edilecek şekilde pahalaştı.işim gittikce zorlanıyor..off ulan off
    herşey yoluna girer merak etme boşver acelede etme

Jotif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ?
    ahh mesut ben seni bu motor problemin yüzünden sıyırmazsam iyidir. Neye niyetlensen sorun çıkıyo anlamadım gitti ne aksiliktir
    Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı Jotif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahh mesut ben seni bu motor problemin yüzünden sıyırmazsam iyidir. Neye niyetlensen sorun çıkıyo anlamadım gitti ne aksiliktir
    en kötüsüde hepsi direkten dönmesi.heveslenmesek bişey demicemde heveslenip hayar kırıklığı yaşamak adama koyuyor fenaa.üstelik 1değil 2 değil canlı şahit sensin

sumensko ve alpino sumensko seni bilmiyorum ama alpino sen motoru değiştirmeyi düşünüyordun.şimdi ölesine motorlara bakarken gözüme kawasaki en500 çarptı.hem sağlam makine hem fiyatları çok mağkul geldi bana.düşünmez misin?

arkadaşlar impolayzir ne demek.motorun hangi bölümü oluyor.diyelim bu bölümü bozuldu.ne kadara mal olur.beni en kısa sürede aydınlatırsanız sevinirim...
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Jotif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ?
    arkadaşlar impolayzir ne demek.motorun hangi bölümü oluyor.diyelim bu bölümü bozuldu.ne kadara mal olur.beni en kısa sürede aydınlatırsanız sevinirim...

şöle anlatayım ben
    Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    en kötüsüde hepsi direkten dönmesi.heveslenmesek bişey demicemde heveslenip hayar kırıklığı yaşamak adama koyuyor fenaa.üstelik 1değil 2 değil canlı şahit sensin

sumensko ve alpino sumensko seni bilmiyorum ama alpino sen motoru değiştirmeyi düşünüyordun.şimdi ölesine motorlara bakarken gözüme kawasaki en500 çarptı.hem sağlam makine hem fiyatları çok mağkul geldi bana.düşünmez misin?

aslında iyi olur bi bakayım sizin dediyniz imolayzırmı

mesut satılık bi derbi var istermisin bizim arkadaşın

Motosikleti
    aslında iyi olur bi bakayım sizin dediyniz imolayzırmı

mesut satılık bi derbi var istermisin bizim arkadaşın
    gp 125 mi pek sıcak bakmıyorum aslında.zamanında araştırmıştım.yarışlar için tasarlandıkları için yol tutuşları yokmuş.birde 600lük makine gibi yakıyorlarmış okuduğum buydu.hiç sahibi olan birini görüpte konuşmadım gerçi.sen yinede özelliklerini ve fiyatını öğren.aklımızda dursun..bende kawasaki er-5 ve gilera nexus 500'e bakıyorum...eğer o sorduğum sorunun cevabını alır büyük problem olmadığını öğrenirsem bide sabrımın son zamanlarına kadar bir hyo sahibi olmadıysam nexus 500 çekicem altıma..bir tane kelepir buldumda

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    http://www.sahibinden.com/performans...XQQdisplayitem
    mesut burdan bak ayrıca okadar fazla yakıt yakmıyor benim makinayla aynı yakıtı yakıyor nerdeyse ama genede sen bilirsin tabi er5 daha iyi bi makina buna göre

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    afedersiniz ama iş oros....döndü.adama iyice uyuz oldum.birgün dediği bir günü tutmuyor.dedim sana paramla rezil mi olucam yaaa..almıyorum motorunu felan dedim..ayy uyy dedi ama bitmiştir kapatalım dedim kapatış o kapatış

psikopatım demiştim dimi..tepem atmasın sadece
    boşver mesut zaten o motoru gözüm hiç tutmamıştı

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka gel sana bi ER-5 alalım diyorum dinlemiyorsun, ille de racing diyosun ama racing dedigin o Hyosung ER-5'ten yavas gidiyor.
    sana katılıyom ama mesutu bi iknaa edemedik nabalım.

ya sıkma canını her şeyde bi hayır vardır derler elbet bulursun bi motosiklet kafana göre.
    şu dediğin alet imobilayzer olmasın o dediğin şey motorun çalışmasını sağaıyo yani sadece kendi anahtarınla çalışıyo çünkü içinde çip var ve kontaa açınca onu okuyo yani yapma bi anahtar kontaa açar ama motor çalışmaz baya da pahalı bişey ama onu deiştirmeden fabrikadan yenisini istersin ve o da zaman ve maliyet tabiki .
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    http://www.sahibinden.com/600luk_mak...XQQdisplayitem

bu ilan yeni düşmüş.zaman kaybetmeden adamı aradım.balıkesir'de telefoncuymuş.5.500 için çok zorladım ama 5750 diyo peygamber demiyor.sizce iyi mi..açıklamaya bişey yazmamış ama tel'de kaza,yan yatma darbe gibi hiç bir sorunu yok dedi.gel gör bin gez dedi.motora hak vereceksin dedi.itina ile kullanıldığını söledi.istersen bir bölümünü kartda çeker 12 taksitde yaparım dedi.ben sıcak bakıyorum gibi ya sizin fikirleriniz??

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...tid=1181&ln=TR
    arkadaşlar bu yenikapı yalova hızlı feribot seferleri bi araştırayım dedim malum artık zaman yaklaşıyor bi karar vermek lazım fiyatı 30 ytl
    http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...tid=1175&ln=TR
    buda yenikapı bursa bunuda fiyatı 35 ytl ama pazar günü erken sate yok anca dönüş için kulana biliriz
    pendik yalova cumartesi pazar yapılmıyor ama fiyatı 15 ytl

mesut içine yatıysa git bak ama mutlaka bi servise göster güzelbi makinaya benziyor

Motosikleti
    arkadaşlar bu yenikapı yalova hızlı feribot seferleri bi araştırayım dedim malum artık zaman yaklaşıyor bi karar vermek lazım fiyatı 30 ytl
    buda yenikapı bursa bunuda fiyatı 35 ytl ama pazar günü erken sate yok anca dönüş için kulana biliriz

mesut içine yatıysa git bak ama mutlaka bi servise göster güzelbi makinaya benziyor
    yanlışın var.ido'nun para kırdığı günler zaten cumartesi,pazar.pazar günü pendik yalova var.bundan emin oL.hergün önlerinden geçiyorum.bir yanlışın olmalı.pazar günü pendikten gelebilirsiniz.yenikapı bursa yapmayın.yalovadan geçin ki geçerken benide alın.pendik'de mi olmadı eskihisardan binin.5-10 ytl bişey fiyatı

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    http://www.sahibinden.com/600luk_mak...XQQdisplayitem

bu ilan yeni düşmüş.zaman kaybetmeden adamı aradım.balıkesir'de telefoncuymuş.5.500 için çok zorladım ama 5750 diyo peygamber demiyor.sizce iyi mi..açıklamaya bişey yazmamış ama tel'de kaza,yan yatma darbe gibi hiç bir sorunu yok dedi.gel gör bin gez dedi.motora hak vereceksin dedi.itina ile kullanıldığını söledi.istersen bir bölümünü kartda çeker 12 taksitde yaparım dedi.ben sıcak bakıyorum gibi ya sizin fikirleriniz??
    mesut bak bu diyerine göre baya bi düzgün duruyo bence bi git bak zaten sana daha yakın biraz turla bi servise göster beenirsen biraz daha zorla zanedersem 5.500 vericek.
    makina hırpalanmış gibi durmuyo temiz kulanmışa benziyo.

alpino bencede bi araştır yani.
    bursa daha uygunmuş ama dediğin gibi dönüşte kulanabiliriz giderken topçulardanda gideriz nasıl olsa playboy_77 bizi orda karşılar yni motosikletinle.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    yok zaten öyle birşey yapmayı düşünmüyoruz herhalde pazar günü zaten sabah yenikapı bursa yok yalova var sen merak etme seni alırız
    bende senin düşündügün gibi düşünmüştüm zatem mustafa abi dönüş için çok uygun 35 ytl olması
    mustafa abi tanıdıgın saglam bi tamirci varmı benim motorun çalışma prensibin deyştirmeyi düşünyorumda

Motosikleti
    dönüştede olmazz.yalovaya kadar tek mi dönücem ben bir yere bırakmam sizleri.anca beraber kanca beraber... bacak kadar çocuğu yollara tek mi salacaksınız

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    gratskiler varmış pardon ben yalnış bakmışım

Motosikleti
    annemi yine ikna ediyor gibi bişeyim..yeniden olumlu konuşmaya başladı.zaten bugün kulağıma bişey geldi.annem bugün bir arkadaşının doğum gününe gitmişti.orda kadınlar beni sormuş nasıl diye.tabi oto. olarak motor konusu açılmış..annem zorluyorum almaması için ama mesut çok ısrarlı sonunda alıcaz herhalde demiş.benim için güzel bir haberdi.bu akşamda balıkesir'de ki motor için konuştumda olumlu baktı gibi.kesin bişey demiyorum yine.nazar değiyor ondan sonra.bunları nerden mi öğrendim? kuştan bol ne var

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    işallah busefer istediyin gibi olur alırısın makinayıda gezersin

Motosikleti
    işallah busefer istediyin gibi olur alırısın makinayıda gezersin
    boş boş durmayın dua edin hatim feln indirin

Motosikleti
    honda transalp 600 1999

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)