mesut herşeyin hayırlısı yenisin bulursun bırıcet
afedersiniz ama iş oros....döndü.adama iyice uyuz oldum.birgün dediği bir günü tutmuyor.dedim sana paramla rezil mi olucam yaaa..almıyorum motorunu felan dedim..ayy uyy dedi ama bitmiştir kapatalım dedim kapatış o kapatış
psikopatım demiştim dimi..tepem atmasın sadece
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Kanka gel sana bi ER-5 alalım diyorum dinlemiyorsun, ille de racing diyosun ama racing dedigin o Hyosung ER-5'ten yavas gidiyor.
heh beee daha bu akşam dedim bende boşver yaa banada yorgun bi motor gibi geldi biliyosun içim ısınmamıştı motora
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
selam beyler kaç kişi geliyo 13 nisanda bakalım
özgür adam:
bulosele yok bugün kesat zero içiyom napalım
halen kisede çıt yok
özgür adam:
bu iş olmıcak galiba
bulosele görün demi herkes kaçtı nededim ki şimdi ben
özgür adam:
Bate, sen yunuselinin neresinde oturuyon? Gerci ben yunuseliyi cok iyi bilmiyom ama benim arkadasın ciftlikleri vardı o tarafta.
hop arkadaşlar ben burdayım dışarıya çıktım biraz malum bi takım daha eli boş gönderdik evine
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
8.shumenli_iso
ahada liste ama şimdilik bu kadar
yok gitçektimde malesef ameliyat olunca gidemedik ama işallah yarıfinal maçına gidicem kısmet olursa
iyi güzel listeye eklemşsin benide ama hala bir motor sahibi değiliz dün akşamdan beri hayata küstüm bee..satıcı yüzünden moralim -(eksi)lerde dolaşıyor...annemle bahtıl inanca yöneldi.dedi bak kısmet değilmiş bu işte bişey var.gel vazgeç diyor.sinirlerimi alt üst etti akşam.baya tartıştık
ne olacak benim bu halim fiyatlarda fark edilecek şekilde pahalaştı.işim gittikce zorlanıyor..off ulan off
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)