playboy_77, bratmi hevesini kırmak istemem ama keske biraz daha arastırsaydın, cok aceleye getirdin gibi geliyor bana bu motor isini.
dogrusunu ögrenip söylersen yarın ben sigortayla birşey yapılmışmı diye baktırırım arkadaşa
Bir iki ay önce bir tane ilan görmüstüm bu sitede, sarı Gt250r, o cok temiz görünüyordu.Ama satıldı mı bilmem.
yarın öğrenip sana plakasını veririm.
yaklaşık 1.5 ay oldu araştırıyorum.çok uzun bir süreç değil ama okadarda kısa değil.biliyorum 4x4lük değil ama imkanım ancak buna yetiyor.ben istemem mi 6000 ytl verip 1-6000 km arası siyah gibi renkte bişey.ödeme koşullarım ancak buna uyuyor.taksitli başka hyo satan var mı napalım öle kötü ve ciddi bir sorunu olmadıkça bunu alacağım.eksiklerini ben yavaş yavaş gidericem artık. kaza yada motorda ciddi bir sorun farkedersem şimdilik herşeyi ertelerim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
playboy_77 makina güzel motoruda iyi se iş yapar hadi hayırlısı
ya bratçet niye takılıyo kafana böyle şeyler sadece aynı zamanda denk gelmiyoz işte benim gece saatim var 00,00 geçince kapatıyom dükkanı yoksam içişlri bakanı çok dır dır yapıyo
kusura bakma işgüç insan yoruluyo tabi bende öylesine sordum çok şukür bizdaha dış işlerine balıyız o yüzden zaman pek fark emyor
özgür adam:
ben burdayım Artti...
Nasılsın, iyi misin? Var mı sikayetin ameliyattan sonra?
iylik napalım hala evdeyiz. fazla bi agrım kalmadı gibi bakalım bu hafta sonu bi motosiklete binmeyi deniycem ozaman beli olacak varmı yokmu
sen nasılsın
Eywallah ben de iyiyim...
Senin gibi a.apandisit'ten ameliyata alınıpta boş cıkan hastalar da oluyor..Cerrahlar ve anestezistlerin kendi aralarında bir tabirleri vardır: "Kuş çıktı." seklinde...
selski sen hangi bölümde okuyorsun
evet arkadaşlar bende burdayım...satıcı kişi makam şoförüymüş ve yarın bakan kırşehir'mi bir yere keşif için gidicekmiş.oyüzden yarın için müsait olamayacağını söledi.yarın gece dönerim dedi.cuma günüde büyük ihtimal izinli olurum dedi.yarın akşam 21:00-21:30 arasında haber vericeğini söledi.yani şimdilik erteledik ve bu akşam evimdeyim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hadiya olsun herşeyin hayırlısı ben sana dediyim konuyla ilgili tlf gelmedi daha olmasa yarın ararım seni bu saten sonra aramayayım şimdi arkadaşı
mesut hevesin kırılmasın ama bulosele bratçede tamamen katılıyom sana demiştim ya rzinkleri sevmem işte bu yüzden sevmiyom.
1-canlarını çok çabuk çıkarıyolar
2-kaz yaparlar kımsenin haberi olmaz toplatıp kazasız diye satrlar
3-motoru bitirirler ve senin gibi ilk böyle makina alma heveslilere çakarlar.
umarım üzülmemişsindir ama ben böyle düşünüyom bence iyice bi incelettir ama bana sorarsan bu makinayla çok lastik yakılmış ve çok haraket yapılmış yani büyük ihtimal motorda gidiktir o yüzden bi tur atıp hemen aldanma çünkü motora biraz katkı koyarlar ve canavar olur ve alanın elinde kalır sen mutlaka bi servise götür ama adamın tavsiye etiği servis olmasın.
benden bukadar inşalla istediğin gibi bir makina çıkar da üzmez seni
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)