anlaşılır tabi yaaa
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
yaşar anlaşırsınız aranızda haksızmıyım gratski
anlaşırlar tabi yaaaaa motor tanıdığa gider ( paralarda öle )
hatta anlaşalım................
beyler 13 nisada bizimle aynı güzergaha gidecek arkadaşlarda var tropik açmışlar bi bakın
ana walla da öleee aynı gün
ya ben dedim size ama senden başka kimse bakmamış jotif
bende msn de haber salıyom... huuuuu arkadaşlarr nereye kayboldu herkez
heeeeeh tamam işte arkadaşın aceleside yok yaşar anlaşırsınız herkez işini görür
arkadaşlar konuyu gördünüz mü? 13 nisanda gezi varmış..bize katılmalarını söyleyelim mi yoksa biz free mi takılalım??
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bursaya kadar eşilk edebiliriz arkadaşlara yada nasıl isterseniz
valla bende kararsız kaldım şimdi ama onlar bizim dilimizden anlamazlar yaa..biz free takılalım..sesinizi çıkarmayın yolda karşılaşırsak slmlaşırız.güzergah aynı değil çünkü.ne biz onların planını bozalım nede onlar bizim
veybe bir günde almış başını gitmiş topik yahu.
sumensko bunların hepsini içmeyelim 13 de birazını festivale bırakalım.
valla iso bişey diyemicem sen hazırlıklı ol dicem ama hangi vardiya çalışıyon ben anca işten sonra bi uğrayıp amortisörleri takarız ama ıvır zıvırları sen toplarsın.daha olmassa cumartesi ben servise gidecem bakıma dönünce komple toplarız tabi biraz da yakıt gerekebilir toplarken
brakın sumenskoyu çeksin beyav bende onun gibi anca akşamdaaan akşamaaa içiyom
iso dier resimleride koysana beyav görsün gratskiler bizim sahili yani
ya bratçet niye takılıyo kafana böyle şeyler sadece aynı zamanda denk gelmiyoz işte benim gece saatim var 00,00 geçince kapatıyom dükkanı yoksam içişlri bakanı çok dır dır yapıyo
evet mesuta katılıyom biz daha mangal yapçaz huyoyu ıslatacaz onların planı bize yan düşer hem biz çok daha önceden karar vermiştik.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
işte yeni makinemin resimleri elime ulaştı.satıcı basit bir cep tel ile çekildiğini ve resimlerin kaliteli olmadığını söledi.renkler felan biraz soluk çıkmış dedi.gerçi gidince görücez.bir konuda 5250'ye ancak bu kadar olur diyelim.birkaç ufak eksikler gözüme çarptı zaten.ilk başta lastik idare eder ama pek iç acıcıda değil sanki
egzos çakma gibi geldi neyse ufak tefek şeyleri görmemek lasım.zamanla yapıcaz artık.maddi durumumuz anca buna yetiyor işte...yinede düşünceler sizin
mesut bunu arka kuyurugu boyanmışmı yoksa banamı öyle geliyor
lasyikte dediyin gibi
görünüş güzellll .................................
aman sen genede servise götür bi baktır dostum olmasa plakasını bi yazasana bana yarın bi arkadaşı arayıp baktırayım kazası belası varmı diye
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)