ya nolmuş böyle şakanıda böylesi
ya nolmuş böyle şakanıda böylesi
ben bekliyodum bişeyler ama bu şekilde olacağını tahmin etmezdim
çok iyidi valla çoğu kişinin aklı gitti ama
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
nerediniz kimse yokmu
Bunca yıllık üyeyim öle kolaymı iptal etmek
Yarın (çarşamba) akşamı saat 20:30'da işten çıkıyorum fuara gitmeyi düşünüyorum müsaitsen gel beraber gideriz tabi istersen yarın akşam muhakkak fuara gitmem lazım çünkü perşembe işten çıkınca doğru İstanbula gideceğim hem işim var hemde http://www.feyizoglu.com/index.htmlugrayıp kıyafet flan bakcam
yaşar, neler almayı düsünüyorsun?
Beyler ben de belki motorumu satılıga cıkarabilirim, ama bir türlü icim elvermiyor.. Dersane parasına ihtiyacım var.
motor hazır ortak sadece benim gidip almama kaldı iş eeeee daha ne bekliyorsun diceksiniz ama ehliyeti alıp gitcem oda 1-2 sonra
mont,eldiven öncelikli extradan belki kask ve pantolonda alabilirim hoşuma giderse.Motorunu istemeden satmanı istemem ama illaki satarsan haberim olsun
helloooooooo yaşar seni burda görmek güzel
ooo motor hazır haa sevindim valla ehliyetide alda kavuş hemen motoruna
bende onu kastetim zaten dostum
Satmayı ben de hic istemiyorum ama satmam gerekebilir..Büyük ihtimalle ekimden sonra doğuda bir yerde görev yapiyor olacagım.Motoru da oralara götürmem, Bursada garajda yıllanacagına satılması daha mantıklı diye düsünüyorum.
Dostum taksitte olsa para lazım, dersaneler 4000-5000 ytl arası
ozaman iş deyişir dostum
iyi ettin yaşar senin işlerde bayağı yoğun ALLAH kolaylık versin
bulosele valla nedenir bilmem gönül isterki satma ama durumunda belli senin için mantıklı neyse onu yap nediyelim başka
o nasıl bir dershanedir yaaa.4000-5000 ytl neyse önce eğitim gelir.allahın izniyle eğitimini bitirde ozaman yine alırsın satacaksan şimdiden satışa koy derim.motor piyasasının en hareketli dönemine giriyoruz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Sahibinden.com'da ilan vermek nasıl oluyor? yani bildigim kadarıyla ilan vermek ücretsiz ama komisyon falan alıyor mu site?Bilginiz var mı?
sahibinden diğer paralı sitelerdende çok vasiye ediliyo bencede sahibinden kısa zamanda yanıt alırsın gündüz vakti güzel bikaç foto yeterli
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)