ya valal sünger gibi
ya valal sünger gibi
yarasın wa selki hade nazdırave
birtane fazla var içecek varmı
özgür adam:
yok sen iç gratski bize daha yasak
yarın iş dönüşü yaşara bi uruyayım ayıp oldu onada uruycaz dedik bitürlü uruyamadım her günde ordan işe gidip geliyorum motorla
özgür adam:
yarın bizde yaşarla çektirelim biriki resim bali baksana şumenli atı havasını
özgür adam:
beyler hadi lekanoş fazla içmeyin
noldu yaa 5 dakka net gitti muhabbete bak
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
herkes yatı galiba
özgür adam:
Eyvallah arkadaşlar kaçamak giriyorum işyerinden çaktırmayın
Salı sabahı yani bu sabah 08:30'da gece vardiyasından çıkıyorum çarşamba perşembe gündüzcüyüm sabah 08:30--20:30 arası çalışıyorum elimde 2 tane bilet var Bursa oto-motoshow için istersen beraber gideriz İstanbula gidemedik bari buraya gidelim gerçi burası İstanbul'dakine uymaz ama teselli oluruz
Ben içmiyorum çarşamba günü A2 ehliyetimide alıyorum benim hakkımı kime versem acaba
Son bişe daha dicem ama bu işe Mesut çok sıkılacak ama elimden bişe gelmiyor merak vede ümitsizlik içinde beklediğim Nisan ayı vardiya listesi çıktı ve malesef 13 Nisanda gündüzcüyüm 08:30-20:30 arası bütün varyasyonları denedim ama olmadı zaten 2 kişiyiz scada'da çalışan genelde hep hafta içi tatilimhafta içi tatil olunca yerimize müdür bakıyor alamadılar 2 adam daha of offffffffffff
offf yaaa. senin durumun baya kötüymüş haa aslında sana kızmak var ama iş başka o yüzden kızmaya hakkımız yok.napalım bizde senin orayı basarız.güvenliğe talimat verirsin mesut beyler geliyorsun dersin
arkadaş orayı görmeniz lasım.bakteri 105...ahmetttt olm bakteriler ölüyor bişeyler yap..2. vana arıza verdi git bak şuna
offf akşam uyutmadınız şimdi iş yerinde ayakta uyuyom..hadi fırsat buldukça girerim ben
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
sumensko kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir
sumensko kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...
İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.
Forum Kuralları:
0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile sumensko kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve sumensko kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. kusura bakmayın arkadaşlar üyelim iptal edildi
özgür adam:
bende shookkkk oluverdim bu nasıl bi şakadır yahu yanlız lütfen acımasız olmayın ağır şakalar yapmayın kalbim dayanamaz artık çok ağır şakalara maruz kaldığım için durumum pek iyi değil
bende shookkkk oluverdim bu nasıl bi şakadır yahu yanlız lütfen acımasız olmayın ağır şakalar yapmayın kalbim dayanamaz artık çok ağır şakalara maruz kaldığım için durumum pek iyi değil
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)