hadi bakalım izin alda patrondan git al biran önce 13nisana yetişsin
bildiğiniz gibi 11 nisan doğum günüm..13 nisanda kutlicaz zaten hem onun için doğum günüm hediyem olsun diyorum hemde 13 nisana yeni motorumla gireyim diyorum.birde sezon tam açılmamışken,fiyatlar patlak vermeden bir an önce alayım diye düşünüyorum.nisanın 2 haftasından sonra iyice patlak verir fiyatlar.hadi hayırlısı artık..yarın nasıl konuşuam bilmiyorum ama patrona çıtlatıcam yavaş yavaş
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bence biran önce izin alıp git adam caymasın sonra
playboy_77, cok sevindim kardesim, hadi bakalım insallah gönlüne göre olur.
sumensko, bratcet, ben de sarabı pek sevmem, sadece yaş pasta ile seviyorum.Benim 1 numaralı ickim rakıdır,2 sene öncesine kadar 70'ligi tek basıma deviriyordum ama artık mide problemleri yüzünden alkol almamaya calısıyorum.
öff mezede sağlam oldumu nasıl gidiyo varyaa bayılıyorum rakıya ama kesinlikle meze sağlam olacak yoksa yanaşmam
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
saol kardeşim.şimdiden heyecan bastı diyebilirim bu duyguların aynısını deer alırkende yaşamıştım.mersine gitmiştim almaya..neydi o yol git git bir türlü mersin gelmiyordu heyecandan.şimdi ankarada bitmez inş havalar güzel olur.motorla dönmeyi düşünüyorum çünkü geri sayıma başladım yavaş yavaş
merak etme bu sefer ben varım yanındaaa gözünü bi açıcan ankara
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
e makinayı nerde bulursan oraya gideceksin malum bu gönül işi
saol wala brat sen gelmesen halledemezdım bugun bakalım amortısorlerı peder tanıdık bı tornacıya goturecekmıs bı arkadasına walla saka mayatp durusta bı amortısorler var gıbı duruyodu ama sokunce butun her sey rtaya cıkıyoo bayagı bı hasar var gercekten servıse gotursen en an 2000ytl ısterlermıs walla
mesut ne yaptın izin ala bildinmi patrondan
yaşar kolay gelsin
mesut izin verecek ozaman
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)