vaybe golemite motoristi...
bakıyomda topik çatır çatır çalışıyo yetişemiyom cevapları okumaya
golyamata izlagatsiya v golemiya grat...
anlayan anladı onu...
vaybe golemite motoristi...
bakıyomda topik çatır çatır çalışıyo yetişemiyom cevapları okumaya
golyamata izlagatsiya v golemiya grat...
anlayan anladı onu...
ıyı geceler arkadaslar..
arkadaşlar bana bulgaristanın kara yolları haritası lazım neden derseniz seneye makedonyaya gitmek istiyorum (arabayla ) kayınvalide ve kayınpeder oradalar yunanistandan gidersem yol basit ama bulgaristanda yollar çok ters gibi çünkü yunanistan bulgaristan ve makedonya sınırlarının birleştiği yere gideceğim strumicaya yunanaistandan transit vize alabilirsem sorun yok ama alamazsam işte o zaman yoları çok iyi ezberlemem gerekecek haritayı mailime atarsanız sevinirim
elverengin@gmail.com
valla benım bı bılgım yok o bakıma ama elımden gelenı yaparım bı arastırırım bulabılırsem koyarım yada olmadı ben akrabalardan ısterım zaten ızmırlıymısın bende ızmırlıyım gorusunce ıletırım sana...
merhaba arkadaşım.
haritaya gerek yok yunandan basıttir bulgaristan zaten makedonyaya gideceksen kapıdan girince hep ana yolu takip et yani Sofiya diye git doğuru sofiyaya gidiyon ordan da tabelaya bak KUSTENDİL yazısı çıkacak onu takib ediyon ve kustendile gelince zaten SKOPYE tabelası çıkıyo ve seni kapıya götürüyo.yunandan gidersen yolun yüzde 80 otoban ve ek olarak sadece uluslararası ehliyetin olması lazım yoksam kapıdan geri dönersin.benden bi tavsiye eer daha önce yunandan gitmediğisen sakın yunana girerken ve ordan geçerken makedonyaya gidiyorum deme çok uraştırırlar onlara SKOPYE ye gidiyom dicen problem yaşamican.
edno vreme imaşe VEÇNA DRUJBA
nerdesiniz beya hiç mi kimse uramıyo buralara yoksam belediye hepinizi zehirledimi noldu
özelikler avcılarda oturan kolegalar bak sizde ses falan yok bende artık zouşekçilerle takılacam biraz sonra gidiyom onlarla bi karaburun gezisi yapalım.
hep söylerlerdi göçmenler birbirini çekemezler diye ama inanmıyodum ve işte birkere daha ispatı çıktı ortaya
herkes buralarda ama önemlisi zaman bulamamak ben senin son dediyine katılmıyorum
Mutlu Bayramlar arkadaşlar... Geçte olsa
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
herkesın bayramını kutalrım en guzel bayramlar sızın olsun...
hoooop bratmiler yasıyomusnuz.bu yaz bi bulgar gezisi yaparmıyız.varmı niyeti olan
meraba arkadaşlar bende mayıs sonu gitmeyi düşünüyorum bg ye
kardjali :cat:
MT Bulgaristan ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Bulgaristan ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Tüm MT Bulgaristan ailesinin yeni yılı kutlu olsun sevgiler
buyaz bg de festival olacakmı bilen varmı
Ucanteneke5;
Merhaba Bratcet, 2 senedir ara ara bu siteye girerim ama bu topic'i ilk defa buaksam gördüm, keske daha önce görmüs olsaydım. Ben Bülent, 89 Harmanli göcmeniyim ama köken Kırcaali
Bu arada diger hemserilerime de cok selamlar...
Bundan sonra topic'i takipteyim... CHAO...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)