kırdjali aklıma geldi şimdi sat 9 dedinmi herkes kayboluyor ortalıktan sadece disko ve barlar açık oluyor
kırdjali aklıma geldi şimdi sat 9 dedinmi herkes kayboluyor ortalıktan sadece disko ve barlar açık oluyor
özgür adam:
HOSBULDUK SELSKİ KAZA YAPTIK GECEN PAZAR BAKALIM BUGUN GELECEK UCANTENEKE NE VAR NE YOK BAKACAZ ONA GORE PARCA BAKACAZ SAOLASIN YINEDE
AWA SMENSKO SEN SHUMEN NERESINDENSIN BAKALIM BIDE SENI TANIYALIM WAA YADA MSN DEN KONUSALIM ismail_yerci1984@hotmail.com ekle bakalım
akşam bakıyorumda muhabet baya saglamış
shumenli_iso bana benide eklermisin demedikten sonra kimseyi yazamam
akşam ki muhabbet süperdi yaa gözlerimiz seni aradı ama akşam yoktun? koyu bir muhabbet oldu...13 nisana hazırlık yapmaya başladık güzel bir pazar günü bugün..gerçi hava kötü biraz.14.30 sıralarında uyanmışım daha ne isterim ki bugün tayyip geliyor yalovaya.az önce aldığım TEL'e göre yalova girişi trafiğe kapanmış ona göre gel dedi arkadaşlar..AhhHhhh motor olcaktıda ben göstercektim trafiği kesmek neymiş (hiç işin yok yürü şimdi)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
akşam benim işim vardı ondan yoktum
ha yürümek iyidir
Tayyip cuma günü Bulgaristandaydı, dün Edirnede, bugün de demekki Yalovaya gidiyor...
Biri Yaşar'mı dedi ahanda burdayım ben gece geç giriyorum kimsecikler yokken o yüzden yazmıyorum ama takipteyim yeni eleman almıştık vardiya için ama daha işe başlamadan işten çıkardılar bıktım ulen 12 saat vardiya tutmaktan merakla nisan vardiya listesini bekliyorum yeterki 13 nisan gündüzcülüğüme denk gelmesin gececide olsam geleceğim sözümüz söz ama malum emir kuluyuz
bratçet haziranı bilmem de ben tutkunla 31,05ve01,06,2008 de sapanca festivalde olucaz gelen olursa sizden sevinirim.
tutkun yani memet abi eski göçmen ve sapancalı yani festival baya iyi geçecek sizleride bekliyoz.
turgut motoru bugün söktük ön amortisörler yamuk sağa granaj kırık kafa demiri yamuk alt granajladada kırıklar var halletmeye çalışıcaz 13 nisana kadar.
bursaya bi gidelim de bakarız neyi meşur gelçi ben çok gittim ama hep iş için ilk defa gezmeye gidecem.
artık sumensko bizi bolca gezdirir.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mustafa abi bursada yenecek tek şey iskeder onuda eski otagarın orda biyer var orda yiyeceksin ama biraz kazık en son yediyimizde 1 porsyon 15ytl ama acayip lezetli
abi shumenli_iso motorunda baya masraf varmış
bakarız bizi artık bursalı arkadaşlar nereye götürürlerse gidecez.
şümenli biraz dağıtmış kendini nabalım ama olsun onda bişey yokya motoru halledeceiz artık parçaları söktük yarın amortisörleri düzeltirecek gerisini bakacaız artık grenajları belki yapıştırırız ama kafa demiri deişmesi lazım.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ya zaten cana geliceyine mala gelsin sonuçta motosiklet yeniden toplanır önemli olan kedisini iyi olması
playboy_77 sana dediyim 600f arkadaş satacak ama 2 veya 3ay sonra
ya nerdesiniz kimse yok galba
meraba milet ben geldim nekadar kafam güzel olsada
özgür adam:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)