Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    kopucaz tabi yoksa ne anlamı kaldı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jotif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ?
    anammm bunu yapmıcaktınız o resmi koymucaktınız ortama bak abi nasıl kopulmaz beni damardan vurdunuz kesin kaçarım ben askerden disco ya bak yaaaa
    Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...

sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8
    bendevarım beni unutmayın sakın gerekli evrakları yazarsanız sevinirim bende ağustosta çıkıyorum izine
    özgür adam:

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Heey gidi goca macırlar sizi Demek gitmekte kararlısınız! Uzman benim yerime de (SHOPSKA+KEBAPCHE+ÜZERİNE PEYNİR RENDELENMİS PATATES+ZAGORKA) yiyin, oldu mu?

Motosikleti
    FZ 6 FAZER S2
    mustafa abı nerdesın bakalım eyyy senın s.zgora manyak bı yermıs yaaa snımkaları koymus arkadaslar walla motorla gıdeceksen ben gecen yaz gıttım arabaylan herseyı ıstıyoo bulgar yoksa bırakmıyoo walla hatta kendın ıcın saglık sıgortasını bıle ıstedıler onu bıle yaptırdık bız walla ben ıyıyım suan yaralarım ıyılesıyoo cok saol yınede kacta gelecen yarın ben evde olacam 4 gun daha rapor aldım salı gunu ıs bası yapıyorum su parcaları bı ayarlayalım yaa hanımıda al gel bıze bı kahve ıcelım waaa beklıyorum yarınaa

arkadaslar bursa ıcın kım gelıyosa kesın bısey soylesınler artık ona gore son anda bısey cıkarmayın ben gelemıyorum dıyee hadı yaa mustafa abı turgut alpıno kım gelıyo kım kalıyooo kesın bı rakam cıkarın yaa

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    haklısın çıkarmak lazım ama eski liste var
    1.Jotif
    2.ucanteneke5
    3.playboy_77
    4.alpino
    5.sumensko
    6.yasar
    7.tutkun
    8.shumenli_iso
    yokmu artıran

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    bulgaristan seyahati için bir çoğunuzu hevesli gördüm.bu çok güzel bir netice.topluca gidicez desenize akşam görüştüğüm abi az önce iş yerime geldi.beni iyice aydınlattı.bulgaristana gitmek için;
    çift vatandaş olsanda türk pasaportu çıkarman gerekiyormuş.süresi bittiyse uzatman gerekiyormuş.çünkü motorsiklet TR olduğu için motorsikleti türk pasaportuna işliyorlarmış.biz yine BG pasaportu ile geçiyormuşuz.eğer çift vatandaşsanız sadece türk pasaportu almanız gerekicek.türk pasaportuna vize gerekmiyormuş.daha sonra sınıra gelince daha önce dediğim gibi 150 ytl gibi bir para bulgara 45-50 ytl gibi bir fiyatta türkiye'ye veriliyormuş.ikimiz hesapladık da aşağı-yukarı 350 ytl mal oluyor.(eğer bu işlemlerin hepsini yaparsanız) burdan çıkıp memleketine gitmesi içinde yaklaşık 100 ytl yakıt yakmış(2003 yamaha r6).1 hafta kalacaksanız 1000 ytl koyucaksın cebine bütün işlemlerin ve yol ve ihtiyaç masrafların için yeterli dedi.ona göre hesaplarımızı yapmamız gerekiyor.

bursa gezisi için herşey tamam gibi.alpino gerekli olan listeyi tekrardan çıkarmış zaten.şuanki liste okadar.fakat herkes birkaç arkadaş gelebilir diye söylentiler ortaya attı.yani bu listenin artması o güne çok yakın zamanda yada o günde büyük değişikler olabilir
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    arkadaşları pek niyetli görmüyorum bursa gezisi için olsun napalım gelene kapım açıktır gelirseniz
    özgür adam:

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    sumensko gelen gelir gelmeyede oturur resimelere bakar

Motosikleti
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sumensko gelen gelir gelmeyede oturur resimelere bakar
    haklısın dostum

Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bulgaristan seyahati için bir çoğunuzu hevesli gördüm.bu çok güzel bir netice.topluca gidicez desenize akşam görüştüğüm abi az önce iş yerime geldi.beni iyice aydınlattı.bulgaristana gitmek için;
    çift vatandaş olsanda türk pasaportu çıkarman gerekiyormuş.süresi bittiyse uzatman gerekiyormuş.çünkü motorsiklet TR olduğu için motorsikleti türk pasaportuna işliyorlarmış.biz yine BG pasaportu ile geçiyormuşuz.eğer çift vatandaşsanız sadece türk pasaportu almanız gerekicek.türk pasaportuna vize gerekmiyormuş.daha sonra sınıra gelince daha önce dediğim gibi 150 ytl gibi bir para bulgara 45-50 ytl gibi bir fiyatta türkiye'ye veriliyormuş.ikimiz hesapladık da aşağı-yukarı 350 ytl mal oluyor.(eğer bu işlemlerin hepsini yaparsanız) burdan çıkıp memleketine gitmesi içinde yaklaşık 100 ytl yakıt yakmış(2003 yamaha r6).1 hafta kalacaksanız 1000 ytl koyucaksın cebine bütün işlemlerin ve yol ve ihtiyaç masrafların için yeterli dedi.ona göre hesaplarımızı yapmamız gerekiyor.

bursa gezisi için herşey tamam gibi.alpino gerekli olan listeyi tekrardan çıkarmış zaten.şuanki liste okadar.fakat herkes birkaç arkadaş gelebilir diye söylentiler ortaya attı.yani bu listenin artması o güne çok yakın zamanda yada o günde büyük değişikler olabilir
    kendimizi ayarlamamız lazım surda kaldı 4 ay türk pasaportunu yenileteyim ben vize gerekmiyor herhalde çifte vatandaş var zaten hemen hazırlıklara başlamak lazım
    özgür adam:

Motosikleti
    http://www.sahibinden.com/astsubay_d...XQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
    arkadaşlar şimdilik en uygun motorlar olarak bunları görüyorum.sizin tavsiye edeceğiniz başka motorsiklet var mı? eğer bu ikiside iyi derseniz 2sinden hangisi daha iyi sizce.
    bende yavaştan başlıyorum BG seyahati için işlemlere.şimdiden işlemlere başlarsak kendimizi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş bütün işlemleri yapmış oluruz

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    anlamadıgım için birşey diyemiyorum yarıda sana dediyim motosiklet için kesin bilgi vericem ok

Motosikleti
    tamam haberini beklicem.13 nisana yetiştirmeye çalışıyorum yeni motorsikletimi oyüzden biraz acele ediyorum.hem fiyatlarda patladı patlicak.

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/astsubay_d...XQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
    arkadaşlar şimdilik en uygun motorlar olarak bunları görüyorum.sizin tavsiye edeceğiniz başka motorsiklet var mı? eğer bu ikiside iyi derseniz 2sinden hangisi daha iyi sizce.
    bende yavaştan başlıyorum BG seyahati için işlemlere.şimdiden işlemlere başlarsak kendimizi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş bütün işlemleri yapmış oluruz
    siyah olan daha iyi gibi 2007 model 8000 kmetrede gene karar senin fiyat farkı fazladeıl aralarında
    özgür adam:

Motosikleti
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah olan daha iyi gibi 2007 model 8000 kmetrede gene karar senin fiyat farkı fazladeıl aralarında
    pazarlık sünnettir.6000 ytl'ye çekmeye çalışacağım.inş olur.6,500 de beni yorar galiba.en son çağre 6250de anlaşmak gibi geliyor bana 6000 olursa süper olur ama

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    sen kafaya koymuşun alıcan 13 nisana kadar makinayı beli

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    playboy_77, ben kırmızı olan diyorum...

Motosikleti
    gri olanla görüştüm..motorsiklet satılmış.:( bizde şans olsa zaten R1 ile gezerdik.kırmızıda iyi ama üstündeki lavuğu hiç gözüm tutmadı.amele gibi bişey

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırmızı olanlada görüştüm.2 sahibiymiş.en son 6000 ytl diyor

Motosikleti
    karar senin madi durum elveriyorsa motorda hoşuna gitiyse

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    brçet sen yazlarıdamı orda kalıyorsun bursaya gelmiyonmu yazın
    özgür adam:

Motosikleti
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karar senin madi durum elveriyorsa motorda hoşuna gitiyse

brçet sen yazlarıdamı orda kalıyorsun bursaya gelmiyonmu yazın
    arkadaşlar bildiğim kadar haziranda bilecik tarafında bir festival var onun için düşüncelerinizi alabilirmiyim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)