kopucaz tabi yoksa ne anlamı kaldı
kopucaz tabi yoksa ne anlamı kaldı
anammm bunu yapmıcaktınız o resmi koymucaktınız ortama bak abi nasıl kopulmaz beni damardan vurdunuz kesin kaçarım ben askerden disco ya bak yaaaa
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
bendevarım beni unutmayın sakın gerekli evrakları yazarsanız sevinirim bende ağustosta çıkıyorum izine
özgür adam:
Heey gidi goca macırlar sizi Demek gitmekte kararlısınız! Uzman benim yerime de (SHOPSKA+KEBAPCHE+ÜZERİNE PEYNİR RENDELENMİS PATATES+ZAGORKA) yiyin, oldu mu?
mustafa abı nerdesın bakalım eyyy senın s.zgora manyak bı yermıs yaaa snımkaları koymus arkadaslar walla motorla gıdeceksen ben gecen yaz gıttım arabaylan herseyı ıstıyoo bulgar yoksa bırakmıyoo walla hatta kendın ıcın saglık sıgortasını bıle ıstedıler onu bıle yaptırdık bız walla ben ıyıyım suan yaralarım ıyılesıyoo cok saol yınede kacta gelecen yarın ben evde olacam 4 gun daha rapor aldım salı gunu ıs bası yapıyorum su parcaları bı ayarlayalım yaa hanımıda al gel bıze bı kahve ıcelım waaa beklıyorum yarınaa
arkadaslar bursa ıcın kım gelıyosa kesın bısey soylesınler artık ona gore son anda bısey cıkarmayın ben gelemıyorum dıyee hadı yaa mustafa abı turgut alpıno kım gelıyo kım kalıyooo kesın bı rakam cıkarın yaa
haklısın çıkarmak lazım ama eski liste var
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
8.shumenli_iso
yokmu artıran
bulgaristan seyahati için bir çoğunuzu hevesli gördüm.bu çok güzel bir netice.topluca gidicez desenize akşam görüştüğüm abi az önce iş yerime geldi.beni iyice aydınlattı.bulgaristana gitmek için;
çift vatandaş olsanda türk pasaportu çıkarman gerekiyormuş.süresi bittiyse uzatman gerekiyormuş.çünkü motorsiklet TR olduğu için motorsikleti türk pasaportuna işliyorlarmış.biz yine BG pasaportu ile geçiyormuşuz.eğer çift vatandaşsanız sadece türk pasaportu almanız gerekicek.türk pasaportuna vize gerekmiyormuş.daha sonra sınıra gelince daha önce dediğim gibi 150 ytl gibi bir para bulgara 45-50 ytl gibi bir fiyatta türkiye'ye veriliyormuş.ikimiz hesapladık da aşağı-yukarı 350 ytl mal oluyor.(eğer bu işlemlerin hepsini yaparsanız) burdan çıkıp memleketine gitmesi içinde yaklaşık 100 ytl yakıt yakmış(2003 yamaha r6).1 hafta kalacaksanız 1000 ytl koyucaksın cebine bütün işlemlerin ve yol ve ihtiyaç masrafların için yeterli dedi.ona göre hesaplarımızı yapmamız gerekiyor.
bursa gezisi için herşey tamam gibi.alpino gerekli olan listeyi tekrardan çıkarmış zaten.şuanki liste okadar.fakat herkes birkaç arkadaş gelebilir diye söylentiler ortaya attı.yani bu listenin artması o güne çok yakın zamanda yada o günde büyük değişikler olabilir
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
arkadaşları pek niyetli görmüyorum bursa gezisi için olsun napalım gelene kapım açıktır gelirseniz
özgür adam:
sumensko gelen gelir gelmeyede oturur resimelere bakar
http://www.sahibinden.com/astsubay_d...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
arkadaşlar şimdilik en uygun motorlar olarak bunları görüyorum.sizin tavsiye edeceğiniz başka motorsiklet var mı? eğer bu ikiside iyi derseniz 2sinden hangisi daha iyi sizce.
bende yavaştan başlıyorum BG seyahati için işlemlere.şimdiden işlemlere başlarsak kendimizi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş bütün işlemleri yapmış oluruz
anlamadıgım için birşey diyemiyorum yarıda sana dediyim motosiklet için kesin bilgi vericem ok
tamam haberini beklicem.13 nisana yetiştirmeye çalışıyorum yeni motorsikletimi oyüzden biraz acele ediyorum.hem fiyatlarda patladı patlicak.
sen kafaya koymuşun alıcan 13 nisana kadar makinayı beli
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)